Mamici de noiembrie- decembrie (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Poate exista ele alte metode dar cand stii ca o lalai aiurea parca....

anca 37+

Maria
poze

AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..off...mei ERIKA ...ce va mai merge..ma faci sa poftesc....pei sotul meu si cand vine acasa ma saruta de la 2 metrii distanta sa nu cumva sa-i dea microbi lu' fi'su dar sa-i mai zic eu de masaje.cred ca-mi face un masaj cu facaletul

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
3 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Eu i-am spus acum ca daca nu nasc pana vinerea viitoare o punem de un sex si el se uita asa la mine si imi zice "poate o punem de o cafteala"

anca 37+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by loub_erika

Sheritra,sa sti ca si eu ma gandesc c-am tot timpul la ,dar sa stiti fetelor ca mai sunt si alte metode...,care sa va satisfaca...,saruturi,mangaieri,masaje,etc...,nu?! Noi ajungem la final si asa...,plus ca e atmosfera si mai incinsa cand sti ca nu e disponibil tot!!!

36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem 5 zile si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mey Erik, dintr-astea am parte berechet in vise, cand ma trezesc vreau altceva! Si atunci bag niste hrean sa-mi curga lacrimile!

Shery 37+ Alesia

my precious
camera alesia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sheritra

quote:
Originally posted by loub_erika

Sheritra,sa sti ca si eu ma gandesc c-am tot timpul la ,dar sa stiti fetelor ca mai sunt si alte metode...,care sa va satisfaca...,saruturi,mangaieri,masaje,etc...,nu?! Noi ajungem la final si asa...,plus ca e atmosfera si mai incinsa cand sti ca nu e disponibil tot!!!

36+ Angelina
AMR 23 Oct.

Mey Erik, dintr-astea am parte berechet in vise, cand ma trezesc vreau altceva! Si atunci bag niste hrean sa-mi curga lacrimile!

Shery 37+ Alesia

my precious
camera alesia

anca 37+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...acum ma intelegeti de ce mananc eu hrean zilnic
..vezi ANCULE ..exact ce-ti spuneam...FACALETZ=CAFTEALA!!!..dar daca totusi ma ia in brate i-am explicat ca nu ma sparg...nu tine vrajeala...SUNT CASABILA

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
3 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Rox e clar anul asta mare lucru daca se prinde ceva de noi

anca 37+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

RGE,acum am vazut mesajul..,vezi ca ti-am raspuns!!
Mai fetelor ,pai sariti voi pe ei...,luatii prin surprindere...,nu va incape nici o camasa mai sexi...?!
Al meu ai place cand ai fac surprize...,dati drumul la o lumanarica...ceva...,punetil pe jar cu ceva special,dupa care sunt sigura ca o sa primiti si voi desertul,nu?! bafta!!

36+ Angelina
AMR 23 Oct.

Mergi la inceput

Sincer nu mai am curaj sa pun nicio camasa sexy pe mine ,parca ma vad semanand cu purcelusa aia din Mapetz si tot cu cafteala ma aleg

anca 37+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Roxano, bun si sexu cu facaletu pe spinare , se duce mai usor celulita. Ideea e sa nu dea prea tare, dar e o ideea buna si asta.
Al meu de dor si jale, nici de gluma nu accepta sa-i spun ceva, ca cand si cum o reluam, noi acusa facem anul, ne punem si-o dorinta!

Anca mai asteptam noi ce mai asteptam, si apoi ne scoatem parleala! La turci cu noi, dupa Pussi !

Eu am fost la doctor homeopat, prima vizita, mi-a dat sa iau niste granule pt inainte si dupa operatie, si cand ma trezesc din anestezie iar s-o sun, sa-i spun ce simptome am si-mi mai recomanda niste hapuri sa-mi revin mai repede. Totul pt ! Cat mai repede!

Shery 37+ Alesia

my precious
camera alesia

Mergi la inceput