Mamici de noiembrie- decembrie (101)
Raspunsuri - Pagina 10
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Sheri tu iti dai seama ca basinuca aia stresa copilul ?
Si cred ca a zis micuta "daca nu iesi tu o sa ies eu"
anca 37+
Maria
poze
AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!
bine ca s-a desteptat ma-sa la cap, bietul copil! Eu ii iau patuturi si haine si pe ea o deranjeaza altele!
Shery 37+ Alesia
my precious
camera alesia
Sheritra spune:
Poftesc rau si eu la o si un neaparat in ordinea asta! Ce sa fac? sa desfac firisorul?
Shery 37+ Alesia
my precious
camera alesia
ancadragoman spune:
Ce face omul in lipsa de ocupatie?
Se masoara si se cantareste....deci+13 kg si 122 la "talie"
anca 37+
Maria
poze
RAMONELLA spune:
Fetelor nu stiu ce e cu mine,dar am diaree,crampe prin burta si frisoane.Si mi-e cam rau....
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel37+ Beatrice Alessia
AMR 18 de zile
pussi spune:
sheri cum sunt cartofii cu hrean?? sau cine a mancat asa ceva?? Si lasa fetei fundita... ca ai timp dupa...........de sexat!
Victo eu nu ma mai agit, mananc ce mi-e pofta ... si ce ramane, ramane... restul
laura la ce ora mergi la dr.?
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Ramo nu incepe si tu
Stai la patut si baga un no-spa
anca 37+
Maria
poze
Victo spune:
apropo de termometre..ca era o discutie mai d emult.
eu am in camera 2 termometre, din care unul pt apa din baie. sa stiti ca asta nu s emisca de la 16 grade..iar celalalt arata 19 grade. nu cred ca in 2 m jumate, cat e distanta dintre ele, e o dif d e temp asa de mare.deci, term de baie nu prea e totuna
37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT
pussi spune:
ramo cred ca ai indigestie....
victo.. cred ca sunt defecte ambele
vreau reteta la cartofi cu hrean
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
loub_erika spune:
m-am intors si eu de la Unirea,am gasit cercelusi,nu asa cum vroiam eu dar ptr acum sunt buni si astia..,problema e ca am ajuns de o ora si de atunci stau mai mult cu capul in WC,offf si nici nu am ce sa dau afara ca nu am mincat nimic..,acum parca as manca ceva dar imi e c-am frica...,off ce tie si cu greturile astea!!
Am sa fac niste poze mai incolo la patut si burtica ca sa ne falim si noi un pic...,dupa ce am vazut ce patuturi frumoase aveti si voi si niste burtici la fel de frumoase..,eu una am pus mult mult la inceputul sarcinii ,dar se pare ca de 3 sapt am pus doar 2 kg.,ma asteptam la mai mult...!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem 5 zile si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
oanab125 spune:
buna, fetelor! Aveti spor la scris, nu gluma...
eu v-am citit din umbra, ca nu ma simt bine deloc, ma rog la dumnezeu sa stea acolo pana ii vine ceasul. eu am facut hernie inghinala si varice. toate astea ma dor ingrozitor cand stau in picioare. incerc sa stau in pat, caci asa mi s-a spus, dar nu prea reusesc. iau iarasi no spa si e mai bine.
ma bucur pentru cele 2 fete care au nascut. legat de acel salariu care se da la nastere:de anul acesta este un salariu mediu pe unitate, dupa nastere, trebuie sa faceti o cerere in care declarati pe propria raspundere ca nu ati mai luat acesti bani, si atasati si o copie dupa certificatul de nastere al copilului.
sanatate multa!
vine bebe2
33+