*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 20
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Fetelor, va multumesc pentru toate gandurile bune.![]()
Febra a scazut la normal,fetele sunt bine iar BB din burtica tocmai implineste 30 saptamani!
Honey - ma voi interesa sa vad de unde este luata salteaua si de indata ce voi afla, am sa-ti soptesc ASAP.I'm 30 weeks pregnant.My Baby is due in 10 weeks!
Felicitari Gina pentru cele 30 de saptamani

Ma bucur ca se simt fetele mai bine

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
gattasalvaje spune:
Kossir , 

, ma bucur ca nu ne uiti si esti alaturi de noi...te-am mai citit la "Durerea unei pierderi" dar tare mult imi doream sa te mai vad si pe subiectul nostru. Sa dea Domnul sa te refaci repede si sa apari la cea mai apropiata odisee !
Gina , felicitari pentru cele 30 de saptamani...incepe si la tine AMR-ul!
Eu m-am speriat rau acum vreo ora...de la gripa care am avut-o am ramas cu o tuse tampita si sacaitoare si intr-un acces , cred ca m-am fortat prea tare , ca am simtit ca se rupe ceva in mine , in zona peviana , sub burta. Am simtit un junghi puternic de m-a indoit de mijloc si m-a tinut durerea cam 30 de secunde. In plus , de la fortare , am avut si o scapare pe mine si am simtit cum ma ud 
si initial n-am stiut ce sa cred ca este...ma gandeam la ce-i mai rau si nici nu stiu cum am ajuns la baie sa verific sa nu fie cumva sange. M-am linistit cand am vazut ca-i totul OK si ca ma lasa si durerea , insa de sperietura , cred ca mi-a ajuns pulsul pe undeva pe la 150 , simteam ca-mi iese inima din piept.
28+ cu Sara - Eliza 
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
cati_magureanu spune:
Alina, sa stii ca framantarea asta cu drumul lung, o am si eu in prezent...Si eu trebuie (n-am de ales) sa fac un drum foarte lung, luni, din Atlanta pana in Detroit (drum de vreo 10-11 ore, pe care o sa-l fragmentam, probabil, in 7 ore o zi si 3 ore ziua urmatoare) si ma gandesc cu groza cum o sa rezist...Sarcina mea este fara probleme dar tot mi-e teama...
Chiar vroiam sa intru si sa intreb fetele (in special cele care mai au un copil) daca are vreuan din ele experienta vreunui drum asa lung in sarcina avansata...
Eu zic, ca cel mai bine pentru tine, daca zici ca este posibil, sa conduca altcineva...Asa ai posibilitatea sa calatoresti cu scaunul dat mai pe spate si este mult mai relaxant pentru uter, pentru bebe...
Gina, ma bucur sa aud ca ati depasit problema cu febra si ca sunteti bine! Felicitari pentru cle 30 saptamani! Eu le sarbatoresc maine! Suntem doar la o zi diferenta!
Medamaya1, bafta la eco! Sa ne povestesti despre puiuti!
Kossir, scumpa, ce ma bucur ca ai aparut...sa stii ca ai fost in gandurile mele, mai mereu...Imi pare tare bine ca ai trecut peste ce a fost mai greu...Sper din suflet sa ai din nou sansa de a avea un bebic, cat de curand...dar fa-ti investigatiile sa vezi despre ce a fost vorba...
Fetelor, cat priveste numele, ca tot s-a discutat, nici la noi n-a indraznit nimeni sa se bage...or fi strambat din nas, in particular, dar de bagat nu s-a bagat nimeni...si vorba multora dintre voi: si daca ar fi avut ceva de obiectat nu era problema noastra...n-aveau decat sa cante la alta masa...
Mie numele de Matei, mi-a placut de mult...Noi ne-am chinuit mult sa avem copilul asta si, dupa ce am hotarat ca asta va fi numele, am gasit, intamplator si semnificatia lui: "dar de la Dumnezeu"....si chiar asa a fost pentru noi: un dar de la Dumnezeu...
Va pup si week-end placut!
(29+)&
Matei
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM
Ginger00 spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Am cateva informatii de baza pentru partea cu nasterea in spitalele de stat. Bine, fetele la a doua nastere sau cele din strainatate... n-au ce sa faca cu ele. :)
Exista 7 tipuri de persoane care au grija de tine si de copil:
1. Doctorul - nastere normala intre 200 si 400 euro. Cezariana dublu.
2. Moasa din sala de nasteri - 1.000.000-1.500.000 lei
3. Anestezist - in caz de epidurala - 100 Euro cu tot cu trusa. Daca vi se cere sa cumparati voi trusa, atunci 100 Euro minus pretul trusei.
4. Neonatolog - 1 milion daca nu sunt probleme
5. Asistentele care te spala si te ingrijesc (te duci de 2 ori pe zi sa iti ingrijeasca epiziotomia) - 50.000-100.000 lei pe zi. Au programul de la 7 la 7.
6. Infirmierele (nu au pregatire medicala, sunt un fel de femei de serviciu) care iti schimba lenjeria de pat - 50.000 lei pe zi
7. Asistentele care se ocupa de copil cand te duci sa ii dai de mancare. De obicei sunt 2, 100.000 lei pe zi pentru fiecare dintre ele.
Si avem asa: nastere normala + 3 zile de spital - intre 13.500.000 si 21.000.000 lei. Am pus Euro la un curs de 35.000 lei. Deci cam intre 400 si 600 Euro, per ansamblu. La Medlife am auzit ca este cam 800 Euro o nastere normala. Deci dublu fata de suma mai mica. Evident, si alte conditii. Asta ca sa va faceti o idee... pentru ca eu eram TOTAL in ceata. Nici nu stiam ca sunt atatea personaje.
Scuza-ti ignoranta..dar astea sunt spagi sau taxe oficiale ?????daca sunt spagi atunci sa stiti ca am ramas perplexa...
+27
sufletelele meleAtat mai avem
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ginger00quote:
Originally posted by creata2008
Am cateva informatii de baza pentru partea cu nasterea in spitalele de stat. Bine, fetele la a doua nastere sau cele din strainatate... n-au ce sa faca cu ele. :)
Exista 7 tipuri de persoane care au grija de tine si de copil:
1. Doctorul - nastere normala intre 200 si 400 euro. Cezariana dublu.
2. Moasa din sala de nasteri - 1.000.000-1.500.000 lei
3. Anestezist - in caz de epidurala - 100 Euro cu tot cu trusa. Daca vi se cere sa cumparati voi trusa, atunci 100 Euro minus pretul trusei.
4. Neonatolog - 1 milion daca nu sunt probleme
5. Asistentele care te spala si te ingrijesc (te duci de 2 ori pe zi sa iti ingrijeasca epiziotomia) - 50.000-100.000 lei pe zi. Au programul de la 7 la 7.
6. Infirmierele (nu au pregatire medicala, sunt un fel de femei de serviciu) care iti schimba lenjeria de pat - 50.000 lei pe zi
7. Asistentele care se ocupa de copil cand te duci sa ii dai de mancare. De obicei sunt 2, 100.000 lei pe zi pentru fiecare dintre ele.
Si avem asa: nastere normala + 3 zile de spital - intre 13.500.000 si 21.000.000 lei. Am pus Euro la un curs de 35.000 lei. Deci cam intre 400 si 600 Euro, per ansamblu. La Medlife am auzit ca este cam 800 Euro o nastere normala. Deci dublu fata de suma mai mica. Evident, si alte conditii. Asta ca sa va faceti o idee... pentru ca eu eram TOTAL in ceata. Nici nu stiam ca sunt atatea personaje.
Scuza-ti ignoranta..dar astea sunt spagi sau taxe oficiale ?????daca sunt spagi atunci sa stiti ca am ramas perplexa...+27
![]()
sufletelele mele
Atat mai avem
Ginger in spitalele de stat nasterea este "gratuita "
...vezi cam cat de "gratuita" este O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
jelimoni spune:
AngeliquedeS chiar ma gandeam ca nu vad pe nimeni din sibiu..nu la catedrala am facut ci la biserica din groapa dac o stii...langa tribunal.esti din sibiu si stai in constanta??
poze nunta, burtica
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/0Sa9p3.png
Ginger00 spune:
Aici in spitalele de stat nu platesti absolut nimic...daca vreau camera single platesc cam 100€ la spitalul unde voi naste eu,altfel toate saloanele sunt cu 2 paturi (eu cred ca e mai bine ca mai schimbi 2 cuvinte) si nu accepta nici macar o ciocolata in cadou,daramite bani....Oare cand va veni si la noi "moda " asta ca doar platiti destule taxe la stat ????
+27
sufletelele mele
Atat mai avem
Gina M spune:
Un nou capitol cine se mai ofera sa deschida?!
I'm 30 weeks pregnant.My Baby is due in 10 weeks!
AngeliquedeS spune:
Jelimoni, la Biserica din groapa am fost eu botezata! Sunt din Sibiu dar la 19 ani am venit la Cta la facultate si aici am ramas!
Fetele, daca aveti putintica rabdare deschid eu capitol nou!
Pupici,
Angelique
30+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori