*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Da,Monica... o am si e in engleza. Il pun pe sot s-o scaneze si ti-o trimit prin PM...e ok?

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 22+

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by ramonab

dragi zuze, eu sunt mai noua pe forum, si vreau sa va spun ca si eu sunt fericita posesoare a unei burtici frumoase , si ma alatur si eu voua cu burtica mea de 28 de saptamnai, deci sunt mamica de ianuarie, mai precis cica pe 18.Cum sunt la prima sarcina,mi-ar place sa vb cu cineva care e la acelasi termen cu mine, sau aproape la fel, si sa ne impartasim frumoasa experienta prin care trecem, eu de exemplu am avut pana acum o sarcina foarte usoara, fara greturi , varsaturi etc. As dori sa imi raspundeti la o intrebare, am facut o prostioara, fara sa imi dau seama, am mancat pepene rosu (mult), dupa care in cateva ore am baut vreo doua cani de lapte si ghiciti ce-a iesit.Ce sa fac eu acuma?Si ce efect negativ are asupra bebeului?

Ramona: bine ai venit!!

pentru inscriere pe lista, avem zuze-sefe care se ocupa! ne trebuie datele cum ar fi ultima menstruatie, data ansterii, si mai da o data in acelasi mesaj si dapa probabila a nasterii

iar in ceea ce priveste combinatiile-minune, cel mult i-ai mai facut un pic de loc lui bebe, si-asa e inghesuit

Scrie repede, esti deja la 4 mesaje, insista pana se fac 10 si dup-aia iti vor aparea mesajele imediat pe forum!!

burtica frumoasa!!

Monica 28+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honey79

Da,Monica... o am si e in engleza. Il pun pe sot s-o scaneze si ti-o trimit prin PM...e ok?

bebe de Honey 22+

Vali

super Honey, saru'mana!!!
trimite-o pe mail, e cel mai bine daca o ai scanata deja fisier!!
doctoru_de_cap@yahoo.com

Monica 28+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru

Mergi la inceput

Monica..intre doctoru,de,cap...exista "_" -acea liniuta ...???

bebe de Honey 22+

Vali

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honey79

Monica..intre doctoru,de,cap...exista "_" -acea liniuta ...???

bebe de Honey 22+

Vali

da, e cu _ , atfel nu vrea pe yahoo...

Monica 28+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna zuzelor,

eu tocmai am terminat listuza de spital (de compus, desigur). de cumparat inca nu am cumparat nimic, cred ca la inceputul lui noiembrie sa ma apuc de achizitionat. sigur voi mai adauga cate ceva, dar cred ca e 90 % completa ...

ce bine e cand ai o zi lejera la serviciu .. ai timp sa te ocupi de treburile tale ..

pupici

29

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

You've got mail!!! Monicutz.[

bebe de Honey 22+

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna zuzici!

Ce zuza sunt...incepusem sa scriu mesajul in engleza. Dupa atatea emailuri trimise azi...

Honey, mai aveti putin... Woooow...cred ca ai emotii mari.

Fetele, eu sunt in dilema. Ma rog...nu e chiar dilema pt ca e sarcina de serviciu si nu prea am cum sa o evit. Saptamana viitoare trebuie sa fac mai multe drumuri lungi, in care voi sofa. Marti trebuie sa merg la Brasov de dimineata, sa stau o ora si sa revin in Bucuresti. Apoi miercuri trebuie sa merg oar la Brasov, sa stau cateva ore si sa revin in Bucuresti. Nu am cum sa raman peste noapte acolo pt ca am o intalnire importanta marti seara in Bucuresti. Ooooffff...nu stiu....oare ii dauneaza lui bebe fataiala asta si efortul meu de a sofa? In mod normal mie imi place ff mult sa sofez insa de cand mi-a crescut burtica imi este mai greu pt ca mi se pare pozitia de la volan f incomoda. Tare nu stiu cum sa fac....

Gina, sper sa-ti fie bine fetitele.

Pupici!

Alina 31+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Alina, AMR-ista noastra draga!

si eu am problema asta cu condusul, va povesteam ca il reduc la tacere cu muzica tare si e mai bine

Daca le poti cupla, ar fi si mai bine, macar faci un singur drum!! Dar din experienta mea de facut drumuri Valea prahovei, e un drum p ecare il poti face lejer, adica fara mare efort intelectual, mai ales ca nu mai merg astia ca nebunii pe acolo...
Nasol e de la comarnic incolo, cnad nu mai e pe 2 benzi, eu sincer cand eram obosita ma puneam la o distanta rezonabila in urma unui camion sau unei masini care mergea linistit si ii lasam pe toti sa ma depaseasca, ca nu ma grabeam si nu ma suparam...

Nasol e ca nici nu stai mult prin brasov, mai bine nu faci pauza doar de o ora, mai invarte-te, stai la o cafenea ceva, asa brusc e obositor (si daca tot ajungi acolo, imi faci si mie ceva interviuri?? )

si ai grija de tine, mai ai timp sa faci scheme si combinatii castigatoare pana luni!!

Monica 28+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Monica, multumesc mult de incurajari. Daca ar fi fost numai dupa mine nu cred ca mi s-ar fi parut o asa mare corvoada (desi ma tot mut cand intr-o parte, cand in alta pe scaun cand sofez) insa cand a auzit consortul ce trebuie sa fac.... mamaaaaa...ce decibeli mi-a fost dat sa aud.... Ca astia sunt nebuni ca ma trimit la drum acum si ca eu sunt inconstienta ca accept asa ceva.

Oricum, ca si varianta salvatoare cred ca o sa inchiriez o masina cu sofer si gata (pe banii firmei, evident ). Pai nu??? Ca doar pot sa ma rasfat si eu macar o data cu asa ceva .

Pupici la zuzici si va anunt ce am decis! Mai rontai problema si peste weekend (ca doar nu puteam avea si eu un sfarsit de saptamana linistit...)

Alina 31+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput