*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 13
Ereena spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Fetelor iar am revolutie in burtic
Ce parere aveti de Yasmin ca nume, pana acum e singurul care mia sunat mai asa, si ma gandeam daca e sa ne hotaram la el sa-l scriu cu Iasmi sa fie mai usor, dar parca tot cu Y e mai frumos si in scriere, of zuza nebuna sunt, uitativa si voi ce probleme imi fac eu
Louiza26s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Super tare Yasmin , am o cunostinta casatorita cu un marocan are trei fete ,Basima(nu sunt sigura cum se scrie)noi o alintam Busi , JAsmine si Diana . Varianta romaneasac este Iasmina , mie personal imi place . Noi ne doream o fata si sigur as fi botezat-o Iarina ,imi place tare mult .
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
zeririlouiza spune:
Mai ada pe asta il ratasem il bag in discutie sa vedem ce hotaram ca pana acum de fapt nu avem decat o optiune
mersi
Ah si o sa-i caut si un nume de sfant sa aibe si ea onomastica ca eu nu am
Louiza
26s + 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
zeririlouiza spune:
Ma gandeam ca si daca il las cu Y nu ar fi greu ca spune si ea cand e nevoie ca se scrie cu Y la inceput, eu una ma-m obisnuit cu O U, si sa vedeti cat de nebuna sunt ma gandeam sa strig prin casa sa vad cum suna daca este un nume usor de strigat ![]()
Louiza
26s + 
mai avem putin
creata2008 spune:
Ielooooou, fetelor! Ce faceti? Cum va simtiti azi? Eu sunt bine-dispusa. Aseara m-a palit un somn de mare angajament, pe la 9.30 cred ca dormeam deja. :) Ai mei au 2 cateluse mici, mama si fiica, si au fost pe rand pe ciclu (mama e inca), iar eu am o ciobaneasca carpatina (tocmai a iesit campioana nationala la categoria ei) care a fost si ea la ciclu. Si am si un catel, singurul mascul din curte, un caniche. Ca atare, Mati, caniche-ul, urla noaptea si scanceste cat timp astea sunt la ciclu. Si nu sunt toate 3 deodata, ci pe rand, ca sa ne faca viata mai frumoasa. 
Si dupa 3 nopti in care m-am trezit foarte des si nu am dormit bine deloc, azi-noapte am reusit sa dorm foarte bine.
Irinouka - am fost azi la gym si mi-a spus Cerasela ca tu te duci martea si joia de la 10, iar noi ne ducem miercurea si vinerea de la 9. Deci o sa ne cunoastem la urmatoarea intalnire. Si propun ca aceasta sa fie pe 11 noiembrie. Ce ziceti, reactivam subiectul cu intalnirea zuzelor? Ca ma gandeam ca pe 11 noiembrie poate avem noroc si nu e zapada, la mine ar insemna ca as termina saptamana 30, deci inca as fi deplasabila. Unele fete ar fi in 32-35 saptamani. Ce ziceti?
Rares este un nume care era si pe short list-ul nostru. E foarte frumos. Si puternic pentru un barbat.
Jelimoni - mi-a curs cam o luna sange din nas, bine, nu in suvoaie, apoi vreo 2-3 saptamani n-am mai avut nimic, acum iar a inceput. E naspa, dar gandeste-te ca avem un excedent de 1,5 litri sange in corp.
Iulia - eu nu imi fac masaj la sani. Si-asa am pielea foarte fina, daca mai dau si cu prosop aspru pe mameloane, imi dau sangele. Astept sa vad cum evolueaza sanii si daca Mariuca nu reuseste sa bea, ma voi gandi atunci la niste solutii. Gatta intreba de mameloanele artificiale. Alea au mai multe intrebuintari. De exemplu, daca copilul te musca sau tu te iriti, plus daca nu ai sfarcul iesit. Deci sunt bune, si eu m-am gandit la ele. Cand am luat diverse lucrusoare de la Nuk, la Baby Expo, tipul de acolo m-a intrebat daca nu vreau sa-mi iau si mameloanele. Am considerat ca n-are rost sa fac o investitie si apoi sa nu am nevoie de ele. Daca o sa fie cazul, imi cumpar de urgenta.
Iris Maria e maricica, felicitari! Bine ca i-a ramas sexul.
Iar numarul de la masina e bestial! Super idee, pe bune!
In alta ordine de idei, chilotii de la be be lu sul t a u punct ro sunt pe 3 marimi. Angi zicea ca nu stie ce marime sa isi ia. Si eu ma gandesc la acelasi lucru, ca as vrea sa mi-i comand. Sa ma risc direct cu un 3, ca sa fiu sigura ca ma vor cuprinde??
Gina - se vede treaba ca n-ai terminat povestea. Ai mare grija de fetite si supravegheaza-le atent. La orice semn de febra mai mare sau orice schimbare, fuga la spital.
Miri_mik - update-uri despre Columbeni si Andreea Marin. Fetita primilor a zis tata, mama ei s-a intors la modelling si isi etaleaza un corp de invidiat si a prins un contract fabulos cu o casa de lenjerie intima. Citate din presa. Iar la Andreea Marin - Stefan Banica Jr. a implinit 40 ani, fetita lor se va naste in decembrie, poate chiar de ziua Andreei, pe 22. Si o va cheama Violeta, dupa numele mamei Andreei, care a murit. Ea s-a ingrasat extrem de mult, dar e ok cu sanatatea. Se pare ca pleaca in strainatate sa nasca, prin cezariana, dar inca nu s-au hotarat, pentru ca sunt lucruri intime. Te-am pus la punct si cu mondenitatile. 
Ginette - wow, fetita are deja cu mult peste un kil! Incredibil cum trece timpul!
Creata 1 cu Creata 2 in 27+
Maria Ilona
ginnette spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Ginette - wow, fetita are deja cu mult peste un kil! Incredibil cum trece timpul!
Creata 1 cu Creata 2 in 27+Maria Ilona
Da, este - dr a spus ca are un avans de 2 sapt si poate facem Craciunul (sau macar Sf. Stefan) impreuna (adik eu cu el si cu bubulina); i-am gasit pereche deja: printzisorul Lalei (de fapt Lala i-a "combinat"
)Roxana
28+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
iulia82 spune:
'Neata fetele.Aseara inainte sa ajung acasa imi intrebam niste prieteni "oare n-o nascut Bahmuteanca?" si cand ajung acasa aflu ca nascuse deja...frumusel piticu,sa-i traiasca.
Lala eu pt acid ori mananc o banana,ori beau o cana de lapte caldut
Louiza e tare frumos numele ales.Parerea mea e ca ar fi mult mai usor sa-l lasi asa cu "i" nu cu "y"...eviti multe pe viitor.Zic asta pt ca mie foarte foarte rar mi se intampla sa-mi scrie lumea corect numele(ma cheama si Marlena si de-aici deriva nu stiu cate alte nume,numai al meu nu).Si in plus nu mai trebuie sa zica tot timpul "scrieti cu y"...si partea proasta e ca se intampla sa-l scrie gresit chiar daca au fost atentionati
Iulia
28+
IRIS MARIA
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
doniro spune:
Buna ziua, burtici de zuze!
Vin si eu cu o intrebare pt fetele care urmeaza sa nasca la Elias: unde va faceti voi ecografiile? Eu urmeaza sa nasc cu dr Parvu, care de regula ma cheama pt eco la Medsana, unde o eco pt morfologie ma costa f mult, stiti si voi. Am facut deja morfo pt trim I si II acolo si pt trim III nu mai vreau sa dau atatia bani...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
Ellenuta spune:
buna zuzici ..
eu mi-am prins pana acum urechile la ,,probleme legislative'' .. incerc sa ma informez exact ce documente imi trebuie pentru declaratii diverse dupa nastere .. am reusit sa ma luminez cat de cat ..
doniro, eu voi naste la elias cu dr. calomfirescu. din fericire, am abonament la medicover (unde are consultatii si dr) si toate ecografiile le-am facut acolo, incluse in pret. au ecograf 3D, iar eco costa 130 RON. ti-l recomand din tot sufletul pe dr marius vicea calomfirescu, e un expert in eco! el este la medicover victoriei - uite si nr ptr programari, daca vrei - 021 310 15 99!
pe de alta parte, si noi avem probleme cu alegerea numelui .. nu ne putem hotara .. acu tati e la varianta KARLA MARIA .. mie imi place NICOLLE, dar tati spune ca NICHOLAS il va chema pe fi-su .. inca dezbatem acest subiect .. mie mi-ar placea si ANDREEA IOANA daca tot vine bebelusha la inceputul lui ianuarie .. off ce greu e sa alegem un nume ptr bebelina ..
va pupacesc
PS: azi facem 29 de saptamani!!!!
29 
http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
iulia82 spune:
Creata multumim de complimente 
Am uita sa va spun aseara...am luat patut de lemn pt gagica...desi avem si unu tip tarc,dar nu m-am putut abtine cand l-am vazut pe cel de lemn,ca era tare frumos
Desi am obs ca mai toate am gasit nume pr bebeii nostri o sa trec o listuta cu nume care-mi plac mie mai mult poate va ajuta..
FETITE:CARLA,ARIS,IASMINA,RAISA,EVELIN,MAIA,RIANA,ROVENA,AYLIN,ALESIA,MARA
BAIETEI: RARES,CEZAR,ALBERT,AYAN
Iulia
28+
IRIS MARIA
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
docdecap spune:
LA MULTI ANI pentru an-k!!
Un bebelus frumooooos, si cumiiiinte!!

Monica 28+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'