ati urmarit " cazul Elodia"?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Mdah....vezi sa nu....

A fost oribil intr-o seara, isi pusese un idiot o punga neagra pe cap si cica chema spiritul Elodiei, si" a, Napoleoane, Hitler, nu pe voi v-am chemat"...ma rog, ceva in genul asta...Mi-au dat lacrimile de mila mamei ei, nici un parinte nu merita sa vada asa o bascalie despre copilul disparut si presupus mort....

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Victoria

A fost oribil intr-o seara, isi pusese un idiot o punga neagra pe cap si cica chema spiritul Elodiei, si" a, Napoleoane, Hitler, nu pe voi v-am chemat"...ma rog, ceva in genul asta

Foarte ciudat! aproape incredibil ceea ce se intampla la OTV

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Gaseste-o pe Elodia.http://retusuri.blogspot.com
Joc!

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Luna75

quote:
Originally posted by Victoria

A fost oribil intr-o seara, isi pusese un idiot o punga neagra pe cap si cica chema spiritul Elodiei, si" a, Napoleoane, Hitler, nu pe voi v-am chemat"...ma rog, ceva in genul asta

Foarte ciudat! aproape incredibil ceea ce se intampla la OTV

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Va mai mira ceva cand vine vorba de OTV?

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Sincer mi se pare d eprost gust ce au scos pe net.O femeie zace moarta undeva si ei scot asemnea tampenii pe net.Ce e in sufletul parintilor ei cand vad asta?

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by cait

Sincer mi se pare d eprost gust ce au scos pe net.O femeie zace moarta undeva si ei scot asemnea tampenii pe net.Ce e in sufletul parintilor ei cand vad asta?Cait

Nici nu vreau sa ma gandesc!!!!!

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Am auzit azi la radio 21 cum ca ar gasit-o pe Elodia dar nu am fost pe faza si am auzit prea tarziu.Nu m-am prins daca faceau misto sau chiar asa o fi.Eram curioasa daca au gasit-o dead or alive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ati vazut care era titlu din seara asta al emosiunii lui Diaconescu.

"Elodia nu a votat astazi si alti...(nu stiu cate zeci de mii) i-au urmat exemplul"
Nu e de ras, dar nu m-am putut abtine.

Andreeak, nu au gasit-o. E o gluma. Am auzit-o si eu vineri la serviciu.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu am urmarit cazul,dar oameni dispar mereu,ce are asa special Elodia de nu stiu cat timp numai asta aud?

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Intr-o tara intoarsa cu fundul in sus (ma refer la cultura) nu ne-ar mira daca Elodia va reapare ... la Surprize-surprize.

Mergi la inceput