ati urmarit " cazul Elodia"?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

O noua stire..Poate fi inchis si fara gasirea cadavrului.http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=189840

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mie personajul nu-mi inspira deloc incredere.Are ceva... ce-mi provoaca repulsie...

Sheherezada si Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by sheherezada

Mie personajul nu-mi inspira deloc incredere.Are ceva... ce-mi provoaca repulsie...

'Nu exista culmi de neatins,ci numai aripe prea scurte."
Poze

Faptul ca zambeste tot timpul nu?

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Poate...nu stiu sigur.Dar mi-e tare antipatic.Si am asa un feeling ca el e criminalul.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

quote:
Originally posted by sheherezada

Poate...nu stiu sigur.Dar mi-e tare antipatic.Si am asa un feeling ca el e criminalul.

Subscriu......rade ca tontu'

'Nu exista culmi de neatins,ci numai aripe prea scurte."
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

eu zic : daca o omora el nu-ai lasa hainele ascuze cine stie pe unde si cu pete de sange pe ele! ca doar e politist! erau ditruse..
asta cred ca pote fi o -nscenare...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Ceva noutati?
eu urmaresc cazul prin prisma discutiilor voastre - sunt foarte curioasa de deznodamant

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Am vazut la stiri ca s-a gasit in casa tatalui lui Cioaca ,corespondenta Elodiei cu amantul ei .Unele emailuri sunt si dupa data disparitiei ....posibil ca ea sa fie totusi in viata??? dar cum a ajuns acolo corespondenta???

Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu am citit ceva de emailuri care ar fi aparut dupa disparitia ei, insa adresa e alta, a ei originala se termina cu '.com' iar cea de pe care au aparut urmatoarele emailuri era '.ro' sau ceva de genul. Mai degraba incearca el sa se scoata. Nu cred ca ea ar fi disparut asa in ceata sa-si lase copilul mic de izbeliste, mai ales ca l-a avut cu greu si mama ei a declarat ca suna de n ori pe zi sa verifice ce face copilul, atunci cand il lasa cu mama ei.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Parerea mea...El a vrut, ca si politist sa faca "crima perfecta". Se pare ca partial a reusit. si eu sunt curioasa cum se va termina cazul asta

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput