Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
alionushca spune:
Salutare fetele - pitica doarme si eu profit. Ieri fratele imi spune ,, tu adormi fata ca sa poti sta in forum,, - nuu eu profit ca doarme sa pot sta ![]()
Noi azi tot mofturoase suntem - dimineata papat laptic, la ameaza refuzat mincarea - deci tot laptic, doar juma borcanel de prune a papat si gata - incerc cu legumele seara - vedem daca merge.
Noi ieri am avut o problema
- dupa cum v-am spus si-a descoperit limba - nu i-a placut noul organ si incerca sa-l scoata, ea luneca printre degetele - si nervi draga de pui trintit nu saga ![]()
Prima zeama din carne - motivul ca se arunca prima si ar fi bine sa nu se dea deloc la bebelusi pina la trei ani - si anume - pentru ca chestiile nu chiar bune din carne(nu-mi vine pe limba cuvintul) - trec in zama si ea nu este buna pentru maturi, dar vormind de copii. M-am mirat cind pediatra mea cu bagarea sucului de la 3 luni - mi-a amintit de acest fapt.Hai cam lamurit - da nu stiu daca s-a inteles - ideea ca nu-i bine, cind gasesc o explicatie mai stiintifica o bag pe aia - azi o caut
.
Periuta de dinti - noi ne spalam dintisorii de la primul ivit - ii place - pentru ca dupa o foloseste pe post de jucarie. Fara pasta de dinti - important este periatul corect si bine.
Sa nu tac si eu la copilul cu iaurt 500 ml pe zi - ca-i mult, asta e o parte a problemei - da ca este o cantitate ffffff mare de proteine si e ffff rau pentru rinichi asta altceva.
Ioanaradu - imi place mult mesajul care apare in josul paginutei- puiul tau asta simte, iar bunica dde cite ori are ocazia ii va spune cit de mult il iubiti, cit de mult va topiti de dorul lui si el va inteleg ca are mare noroc de bunci si minunati si parinti si mai minunati.
mamicuta - azi e sarbatoare mare pentru voi - iti vei tine in brate puiutul.
Iunita eu propun sa facem stup separat pentru ce-i ce spun MAMA si se merg in patru labute
Apropo - nu te suprei daca imprumut ,, metoda,, de cumparat carne de vaca![]()
Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI
Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)
ioanaradu spune:
multumesc fetelor de incurajari! 
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ioanaradu spune:
coolutz moooamaaa ce diferenta de la depozit la magazin!!!!!!! cata nesimtire!!!!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
iunita spune:
fetelor va rog frumos daca stiti pediatri care vin acasa la ori9ce ora zi/noape, contracost, fara sa fi e pacientii lor vreau si eu nr de tel, nume pe pm. multumim.
p.s noi suntem bine, nu sunt pt noi nr de tel.
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
coolutz spune:
ioanaradu bine ca am fost inspirata sa va intreb
daca vrea cineva canticele pt copii....ia de www.esnips.com/_t_/cantece copii?q=cantece copii" target="_blank">aici...
pt a putea descarca tre sa va faceti un cont, da merge repede ..nu cere decat adresa de mail si parola
noi am inceput auditiile...![]()
azi e vreme urata si ploua la ms...sper ca mai incolo sa apucam sa iesim pe afara
,
andrea si andrei(6april2007)
cria_bv spune:
Am vizionat poze cu bebelusii de 7 luni , maama ce scumpi sunt, ce mult au crescut, am vazut acolo un Alex sofer, niste perechi de ochi albastri superbi, o tarancuta frumusica, un George cu priviri smechere, o calculatorista, unii stau bine in picioare, niste nasucuri de gemeni de ii vine sa-i mananci, si la Lucas m-am topit toata. Sa fie toti sanatosi.
Multumim pt urarile de sanatate, parca e mai bine azi.
Anaalina unde ai vazut tu ca suntem in maneca scurta?
Noi facem parte din categoria grea, dar sa stiti ca nu mancam mult si nici nu aratam gras, e bine proportionat si de miscat nu mai spun toata ziua da din picioare si maini.
Fetelor ce scutece sunt momi, ca eu nu mai stiu ce sa folosesc, nici unul nu ma satisface. A, si a folosit cineva fixies, cum sunt?
Ma duc ca ma cheama datoria.
roxanici spune:
Hop si io
ce va tot speriati ca s-a scris juma de capitol? is paginile mai mici de aia
iar nu raspund la nik ca am uitat.
Sanatate multa la bolnaviori, felicitari la cei care se ridica in picioare
, beau cu paiu'
au dinti multi, merg in 4 labe.
Acu ma ingrijoreaza Sherbi ca nu mai zice nik si ce povestea de David nu suna prea vesel. Sherbiiiiii!!!!! zi-ne ca sunteti bine si doar ocupati.
Val, nu te speria, fii optimista, va fi bine!
Karla, mult curaj si fiti alaturi de ea cat puteti. Pupa Luca neastamparat.
"Antemergatorul" ala de jucarie e doar in faza "ma gandesc la el". Astept sa stea bine rares in picioare si apoi, ca mi se pare ca se poate duce f usor in bot cu el.
Am vb cu Absoluta o tzara. M-a intrebat cum se face branza de casa. I-am zis cu lamaie sau 4 pastile de Ca la 500ml de lapte. E bine? ca daca nu cred ca ma spanzura
.
Ioana, ce ai mama draga? ai mustrari de constiinta? Mateiu sigur e pe maini bune si sunt sigura ca va fi si educat si iubit si bine ingrijit acolo la ai tai. CE-ti veni sa deschizi subiect? nu te-am incurajat noi destul? Lasa mateiu la bunici linistita! 
Eliano, sufleu de sufleu nu e aceeasi reteta ca ieri sau alaltaieri? sau sunt io cu vaca rau?
Raresu mi-a dat trezirea la 1 jumate as'noapte da a vrut doar pe suzi si apoi m-a scutit. da doamne sa nu se mai trezeasca.
Biky unde esti? hai ca trag o fuga la vs.
si inca o propunere... pe 27 as avea ocazia sa vin in buc. Io nu iubesc buc deloc si nu prea ma trage inima dar daca va incanta o intalneala trec peste bucurestiofobia mea si ma infiintez si io acolo. Deci daca nu ninge, ploua, burniteaza, da cu grindina, aveti chef sa ne intalnim pe 27? (e o sambata)
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
radcarmen spune:
Iunia draga esti de tot rasul. Ai reusit sa-mi mai trezesti fo' cativa neuroni din aia care dormeau.
Si io zic ca bebelu' trebe sa se obisnuiasca cu toate alimentele de la varsta respectiva. Cred ca e normal pe undeva sa traga vanturi sau sa ii mai doara burtica pana se obisnuiesc cu alimentele noi.
Arissa ma apuca nostalgia cand vad bebelus asa mic. Doamne ce scump e. Ce mare s-a facut Maya si ce zambet smecheresc are.
Lumi_nag eu zic sa porti peste gura si nas o masca medicala. Eu din aceea i-am dat soacrei mele cand a fost acasa si a stat cu Vlad, racita fiind. Si totul a fot ok!
sa treaca raceala si sa nu o ia si frumosul de George.
Loradin-mamaaaaaaaaaa ce de-a haleala papa fetitza respectiva. Doamne, unii parinti nu isi dau seama ca indopandu-i pe micuti le fac mai mult rau? Eu sincer prefer mai slabut decat gras. Dar fiecare face pana la urma cum crede.
Ioanaradu iti dorim sa fie cat mai frumoasa reintalnirea cu Matei si fii fara grija ca este pe maini bune. Nu te gandi la ce spune gura lumii, ca fiecare isi cunoaste problemele si sunt convinsa ca tu stii exact de ce ai luat aceasta hotarare. Bucura-te ca ai o mama care te ajuta, tare mi-as dori si eu sa mai am.
pe mamica Ioana si pe prichindelul Matei.
Diana si Ama va dorim cat mai multe nopti dormite in intregime de acum inainte si dorim ca si ceilalti bebei sa isi lase mamicutzele sa se odihneasca.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu