canapele retapitzate?

canapele retapitzate? | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Am o canapea si doua fotolii de ceva timp si ma gandeam sa le schimb. Dar totusi sunt ca noi, sunt clasice si daca se pot retapitza ar iesi super. Si nici nu m-ar costa (cred!) cat unele noi...

Mai retapitzeaza cineva? Cam ce preturi sunt? Ce materiale trebuie sa cumpar?

As mai avea o posibilitate. Am vazut in catalogul Quelle http://www.quelle-international.com/ro/q3r/home/suche//m-29286/z-0/f-57880/index.html?nfh_action=zoom&EMBPERL_UID=:fe6224c19889d80a30d0aea92be5dfd6 niste huse elastice, scumpute (ma gandesc ca sunt si bune...) care m-ar incanta. Dar nu stiu daca se potrivesc, daca o sa-mi placa materialul, cum se comporta... cam cat timp tin pana se uzeaza... Daca stiti despre ele va rog sa ma ajutati cu o parere.

Multumesc!

Ioana
21+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

\Despre retapitzat cu siguranta merge!Trebuie sa vb cu un tapiter sa-ti spuna cat material sa cumperi si in functie de ce gaseste dedesubt,in ce stare este buretele si moltonul doar ti le acopera!
De husele de la quelle nu's ce sa-ti zic!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumesc mut!
Dar daca le desface oare se mai fac la loc asa cum erau?

Ioana
21+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Eu am o canapea imitatie de piele care s-a rupt si pentru ca nu am mai gasit material asemanator ca sa refac doar canapeaua(fotoliile sunt bune),m-am gandit sa iau ceva care sa se asorteze cu ele si sa imbrac doar partea de sus atat fotoliile cat si canapeaua.Am vorbit cu un tapiter si mi-a spus ca am nevoie de 11 m de material si manopera ma costa 3 milioane.Circa 5 milione...cam mult...mi s-a parut.

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am un set de canapea de 3 locuri+ canapea de 2 locuri+ fotoliu si o vechime considerabila (16 ani). Stofa e inca ok si pt ca cel mic- 2 ani- inca isi sterge manutele de...ce apuca, ma gandeam sa le restaurez pe astea pt inca vre-o 2 ani. Am intrebat un tapiter si mia cerut....20 milioane! De banii astia imi iau unele noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

[quote]Initial creeata de numeioana

Am o canapea si doua fotolii de ceva timp si ma gandeam sa le schimb. Dar totusi sunt ca noi, sunt clasice si daca se pot retapitza ar iesi super. Si nici nu m-ar costa (cred!) cat unele noi...

Mai retapitzeaza cineva? Cam ce preturi sunt? Ce materiale trebuie sa cumpar?

As mai avea o posibilitate. Am vazut in catalogul Quelle http://www.quelle-international.com/ro/q3r/home/suche//m-29286/z-0/f-57880/index.html?nfh_action=zoom&EMBPERL_UID=:fe6224c19889d80a30d0aea92be5dfd6 niste huse elastice, scumpute (ma gandesc ca sunt si bune...) care m-ar incanta. Dar nu stiu daca se potrivesc, daca o sa-mi placa materialul, cum se comporta... cam cat timp tin pana se uzeaza... Daca stiti despre ele va rog sa ma ajutati cu o parere.

Multumesc!

Nu stiu cum sunt husele de la Quelle, dar stiu sigur ca daca nu-ti place sau nu ti se potriveste ceva poti trimite inapoi (colet, la pretul minim) si iti returneaza banii in max. 1 saptamana. Eu am returnat unele haine, din cauza marimilor, deci... sigur, nu se pune problema sa le speli.. desi, teoretic, ai avea dreptul la rambursare daca, sa zicem, intra foarte mult la apa sau se decoloreaza la prima spalare. Eu cu oamenii de la Quelle m-am inteles bine (la tel sau pe e-mail). Acum, sigur ca exista un risc, dar pana la urma pierzi doar banii de posta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Eu am luat huse de la Quelle, si le-am dat urgent inapoi. Foarte scumpe, iar ce era in poza era una, in realitate erau groaznice, eu luasem unele bej, gofrate. Daca ar fi fost foarte ieftine sau chiar degeaba, poate le-as fi luat, zic poate...

Mergi la inceput