Gravidutze si mamici din CLUJ - 26

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Fetelor eu sunt foarte suparata. Internetul nu mi-a mers deloc pana acum.Aseara a maers un pic, cat v-am citit si pe cand sa scriu si eu iar a picat.

Gabriela acum am vazut si eu pozele. Sa stii ca ai 2 perlute. Sunt superbe piticele

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu aveam progrmare marti..si m-a sunat asistenta...:(:(..asa ca tre sa stam cuminti pana in 2 noiembrie!!!!
nu, pufu,nu m-a lasat la nime.. ca eu nu m-am mai gasit cu fulga de acu 2 sapt. dar am inteles de la asistenta, ca totusi-SPER- isi va face garda de saptamana viitoare. asa ca o sa ma duc joi, cd am inteles ca e de garda, si sper sa fie totusi in oras.poate are doar ceva probleme, treburi care nu implica plecatul din oras...nu mi-a zis asistenta lucrul asta.

37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ramo, crampele tale nu sunt cumva dureri care prevestesc nasterea? Cat despre diaree sa stii ca sunt femei la care se "curata" organismul inainte de travaliu.cel putin la mine asha a fost cu o seara inainte. Eu merg numai dimineata la baie si atunci m-a apucat seara.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu sa fiu in locul tau, as suna-o pe Fulga, si as intreba ce si cum

------------------------
Flory 36+ Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

nu stiti vreun pediatru in grigorescu????
OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Multumesc mult Oana si Meli de felicitari la adresa lui Vladutu meu drag!!!

Ramo - bea niste Smecta si no-spa. Daca sunt crampe abdominale de la vreo toxinfectie alimentara, ar trebui sa treaca cu No-Spa.

Delia, Meli si Gabriela - is adorabile printesele voastre!

Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Oana - pentru inceput iti trebuie medic de familie pentru bb. De pediatru ai nevoie doar cand bebe e bolnav, si atunci, in functie de problema pe care o are, te poate indruma cineva la vreun pediatru.
Medicul de familie ii bine sa aiba mai multi copii in evidenta, astfel are mai multe cunostinte legat de problemele copiilor. Medicul de familie a lui Vladut e in Grigorescu, la ArtriMed. Mie-mi place de ea, ca e la curent cu multe chestii de ultima ora, nu prescrie antibiotice pentru orice viroza, este de aceeasi parere cu mine privind diversificarea (adica de la 6 luni), si daca se poate, prescrie medicamente naturiste, dar au fost cazuri cand mi-a zis clar ca nu l-ar ajuta pe Vladut tratamentele naturiste, atunci cand a fost o problema mai grava. Chestia naspa e ca nu prea e de gasit in afara orelor de program, de sarbatori si in weekend, in cazurile astea, am apelat la Clinicile de pedatrie si la medicii de acolo. O cheama Moraru Daniela.

Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Oana - Chestia naspa e ca nu prea e de gasit in afara orelor de program, de sarbatori si in weekend, in cazurile astea, am apelat la Clinicile de pedatrie si la medicii de acolo. O cheama Moraru Daniela.

cristina ,pt urgente tb mers la UPU ,pe Motilor ,la clinici sunt doar medici de garda(dupamasa) si nu te prea iau fara trimitere ,si in general med de familie nu le prea place sa fie "deranjati"la telefon .

oana ai nevioe de med de familie pt puericultura(masurari,cantariri) si vaccinuri sunt unele gratuite si altele le faci daca vrei contracost (eu i-am facut Pentaxin cu 130 lei la 2,4,6,12,luni si mai tb sa fac la 2ani jumate).

victo ,ramonella sanatate aveti grija de voi.

sunt si eu cu gatul in "pioneza" abia inghit ,Sorana mai are "muci " sper sa-i treaca deci viata e "roz".

RIPLAY,GABRIELLA,ANTONI SA VA TRAIASCA FETITELE SUNT TARE SCUMPE !

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Pufulet sper sa ai dreptate
OanaAlina Toria ie magazinu din statie de la 31 de acolo lam luat si eu
iko+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

intr-adevar cristina... eu ma refeream la un medic de familie pentru bebe... iti multumesc pentru raspuns...

de ce acte am nevoie ca sa il pot inscrie pe bebe la un medic de familie?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput