Gravidutze si mamici din CLUJ - 26

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

redai - nici eu nu reusesc sa vad pozicile!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

nici eu nu reusesc sa vad

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

[URL=http://good-times.webshots.com/album/561086302IbxZTE][/URL]
sper ca acum se vad

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Redai-da, acum eu am reusit. tare draguti sunteti, offf...vremuri frumoase...hihi.
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

redai - ce frumosi sunteti! si pozele sunt la fel de frumoase! asteptam pozici de la botez!

o seara frumoasa la toata lumea! pupici!

meli - drum bun pentru maine si sa te intorci repede la printesa ta!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Eram o data tineri si frumosi...
Drum bum Meli.

Noapte buna la toata lumea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Gata! Fata imbaiata, mancata, culcata...doarme tun!
Asa, noi am fost la dr, sint bine, epiziotomia s-a vindecat frumos, mi-a dat 10 zile sa iau niste ovule si sa dau cu o crema cicatrizanta! Si exercitii Kegel! Si dupa...liber la activitati diXtractive! Spre bucuria sotului!

Oana, o draguta doctorita! M-am hotarat sa raman la ea, am si vb cu ea, si ma mai asteapta prin martie la un Papa Nicolau si control.

Alex, ma bucur c ai rezolvat! Sper sa va placa, noi am fost foarte incantati!
Lore, tare fumosi sinteti!
Delia, Doamne-Doamne ce pui mic si frumos ai! Asa stii tu sa faci copii cu ochi frumosi!
Bex, maine vine mustul????hihih
Meli, deci tu erai, m-am gandit eu ca tu esti! M-am speriat sa nu se fi intamplat ceva. Scuze, eram la baita, stii tu cum e, ca esti in priza...Deci, totul e in regula!
Ramo, sper ca esti mai bine!

Fetelor, multumim mult de aprecieri..poate mi-o iau in cap...
Fetelor, eu deja ma gandesc ca o sa imi fie dor de Sara bebe, asa dragalasa e cum face ea tot felul de mutrite si cum se arunca pe san, ca un catelus cu limbuta scoasa, cum ma priveste ea cu ochisorii mari si parca imi spune ca depinde intrutotul de mine...Aseara o tineam sa scoata aerul si ma plimbam cu ea prin casa si la un moment dat a tras doua ragaituri sanatoase si s-a linistit! Dupa care mi-a tras vreo 3 zambete pe 16 mm de m-am topit toata!
Deja ma gandesc la bebe 2.

Pup fetele, somn usor!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

fetelor vreau sa va cer un sfat sau niste pareri,oricare ar fi ele.Sotul meu a primit pentru luna ianuarie cadou, o excursie in Austria la schi.Noi schiem amandoi.Pe atuni david va avea 6 luni.Oare sufletul ma va lasa sa il las cu mama? Acum cand trebuie sa il las sun din 30 in 30 min ca sa vad ce face. Atunci nu voi putea suna asha de des.Poate de cateva ori pe zi.Voi ce ati face in locul me?Pe de alta parte simt ca am nevoie de un concediu.Sunt foarte obosita.Din luna de miere nu am mai avut stare.Am venit acasa , am ramas insarcinata si am facut amenajarile la apartament.
Pe departe vreau din tot sufletul sa merg....sa schiez pe o partie adevarata,sotul imi zice ca vom merge si la ceva cumparaturi,vom vizita Viena,dar sufletull.....cand imi tin copilul in brate si ma gandesc ca voi pleca pentru o saptamana....mi se rupe inima.Stiu ca mama va avea grija de el, il iubeste mai mult decat pe mine...dar eu nu voi fi langa el.

POZE

Mergi la inceput

Ati citit aici despre epidurala? http://www.desprecopii.com/info.asp?id=44#tip

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gabriela-in astea cateva randuri ai descris PERFECT ce simti ca mamica, ce simte oricare mamica.hihi, sunt tare sentimentala in seara asta fara piti fetelor, ca am tras un plans la ce ai scris.dar tare asa este.
Redai-noi obisnuiam sa iesim foarte des la festivale inainte sa vina piti. mai ales in strainatate-suntem fani muzica psihedelic trance.cand piti a implinit 1 luna am fost plecata prima data timp de 4 zile. si eu ma gandeam la asa ceva. si multi au spus ca nu prea ar merge in locul meu.dar am plecat in cele din urma, am lasat-o cu mama, si sincer nu mi-a parut rau. imi lipsea tare, dar stiam ca oricum ii dau lapte praf si asta poate face si mama cateva zile. eram tare obosita , mai ales dupa complicatiile pe care le-am avut dupa nastere.si tare bine mi-a prins. du-te linistita, sincer, parerea mea. nu in asta consta daca esti o mama buna. plus ca aveti si voi doi un pic de intimitate cateva zile...
asta-i parerea mea.
va pupic fetelor si o seara frumoasa
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput