Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna mai randunici, abia acum am reusit sa scot capul din hartii! Dupa cateva zile libere, vai ce-am gasit azi pe birou . Dar gata pe ziua de azi caci deja ma dor ochii rau!

N-am apucat sa citesc decat putin printre randuri dar voiam sa va salut dragutelor!

Simo, LA MULTI ANI pentru frumosul Luca, sa creasca mare si sanatos!

CLAU 20+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Hai sa poposesc si eu un picutz pe craca.

Deci sa ne intelegem.. nu lucrez chiar asa de mult cum aveti voi impresia, k lucrez numai dupa-amiaza, de aia ma apuca ore din astea tarzii in noapte la birou. Mie imi convine ca nu ma trezesc cu noaptea in cap si nici nu am parte de trafic la orelel de varf...

In fine, azi cand am plecat de acasa am facut o mare depresie si atac de panica k nu mai am cu ce sa ma imbrac. Ma mai incape o singura pereche de pantaloni, si o salopeta de blugi pe care insa nu o iau la birou, k arat ca un clown in ea, si nu lucrez la REBU.

Si uite asa m-au apucat niste draci monstuosi, care au culminat cu bagat nasul in computer la al meu randunoi si vazut ca nu este tocmai usa de biserica, cum banuiam, si acuma sunt intr-o stare de imi vine sa ma sui pe toti peretii, sa plec in lume, etc, etc, etc.

In fine, o sa trec si de asta, m-am tratat cu niste snitezle de pui si o cioco din aia mica cu rom (nu mi-ar fi rushine), si maine iar o sa ma urc pe cantar si o sa ma sperii si o sa ma jur ca nu mai mananc nimnic nicodata (seara nici nu indraznesc sa ma urc pe cantar)... si uite asa mai avem 4 luni si vine printesa noastra...

Uff, cred ca v-am stresat putin, da eu cred ca fiecare avem momente din astea mai putin bune... ma intzelegeti si pe mine .

Pupici la randunici si revin

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Clau ai grija de tine

13 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mary lasa nervii de o parte ca n-ai nevoie de ei
sa treaca toate rele la randunica!

13 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor cine deschide capitol nou-pt.ca eu tre' sa plec?!
Clau?!!Te rooog!!

Ela.. in 18sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Bine Zoze, hai ca pregatesc capitolas nou! Pup fata, fugi si fa-ti trebusoara ca ne descurcam noi.

CLAU 20+

Mergi la inceput

Gata dragutelor, avem capitol nou , sa ne mutam la ciripeala!

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=109375

CLAU 20+

Mergi la inceput