Durerea unei pierderi de sarcina ( 45 )
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Alinus si eu cand am ramas insarcinata eram constipata si m-am gandit ca-i un simptom! Si am avut dreptate
Sigur esti
Doamne ajuta!
Liana iubita, iti tin pumnii sa fie un test foarte pozitiv peste 14 zile!
29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
Laura Ioana
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
![](images/user_woman.png)
kossir spune:
Liana, tin strans pumnii sa fie pozitiv testul. Acum am vazut la tine "drak de olteanca" si eu sunt olteanca, nu cred ca asa drak, mai degraba bleg, dar sunt din Calafat, mi-am petrecut o mare parte din viata in Craiova, deci suntem oltence din maica si taica. . Chiar asa, stai la unguri pana nasti? Oricum ar fi, bafta multa.
Carmen mami de Mihai 24.8.99
monysorescu spune:
Salutare din nou!
Liana multa bafta la unguri sa vi cat mai curand cu un "unguras" mic (cel putin). toate fetele.
to be or not to be?
Vroiam sa zic: toate fetele! Ma scuzati! cred ca de raceala ....
alinushca spune:
Mi-am bagat nasul pe la fosta mea odisee (Ianuarie-Februarie 2008) si am vazut acolo Irda si Kossir, deci, Kossir vii din nou si la asta deschise cu exact 6 luni mai tarziu (Iulie-August)? ... heh, ce face timpul asta din noi...
In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
MONY multumesc mult, de asemenea. Sunt destul de bine. Ziua de ieri chiar m-a stors. Au fost la mine fratii mei si nu prea am stat in pat.....azi am murit de frig asteptand sa termin vizita la otetrica......si m-a cam durut burta......
LIANA da....s-a intamplat din nou minunea. Uite te ca sa se ia si de tine si sa vii cu bb la purtator!d-ne ajuta!
MUSETTEPINK
MICHELLE
LAU imi pare rau ca treci prin ceea ce treci. Miscarea asta de a pleca de la soacra e cea mai sfanta miscare!!1 Ai sa vezi ca nu vei regreta. D-ne .....soacrele astea.....daca v-as povesti de-a mea....vi s.ar face pielea ca la gaini!! Te pup. Dar oare acum.....perechea papagalului...nu sufera? Stiu ca astia sunt foarte sensibili!!!
FLAVIA D-ne ajuta sa fie bine oricum cu servicul sotului. Numai bine si pace sufleteasca.
pe toate fetele de aici! Fara exceptii! Sa fiti sanatoase si sa dea Domnul D-zeu sa ne anuntati cat mai repede ca aveti teste pozitive. Numai bine va doresc!
![](copilas.gif)
IreneCAM spune:
alinushca, sunt sigura ca e de bine!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
c.myry spune:
Buna seara,
Lau meli – imi pare rau ca ai probleme cu soacra si ca din cauza asta trebuie sa stati cu chirie. Dar nu fi trista. Atata timp cat e iubire, cat va intelegeti, restul conteaza prea putin. Si linistea ta conteaza f. mult, mai ales daca incerci sa faci un bebe. Sa dea DD sa reusiti cat mai repede sa va stabiliti si sa va gasiti armonia. Multa sanatate!
Flavia ma bucur ca te-ai linistit. Ai sa vezi ca va fi bine. Ce fac micutzii?
Alinushca-eu zic ca e de bine liniuta pala. Sigur in cateva zile va fi rosie rosie! Eu am folosit Check Sure de fiecare data. Si mi se par bune! Tin pumnii sa fie cu ochisori!
Ingerascum te mai simti? Multa sanatate!
Slimatei ce mai faci ? Cred ca esti asa nerabdatoare. Hai ca nu mai este mult si veti fi bine amandoua!
.
alinush77imi pare rau pt. sarcinile pierdute. Sa te ajute DD sa treci peste aceste momente.
MUSETTEPINKsigura ca toate veti simti aceasta bucurie. Ai sa vezi, mai devreme sau un picut mai tarziu vor veni pt toate fetele liniutele rosii
Lianace bucurie! Abia astept sa ne dai rezultatul cu cel putin 2 bebei. Ai grija de tine.
Remalissce mai faci draga mea? Cum merge sarcina? Sper ca sunteti bine amandoi. pe burticutza!
Teo2rina linisteste-te, sigur va fi bine! Nu mai plinge ca bebe te simte si se agita. Curaj, ai sa vezi acum vin sarbatorile si timpul va zbura asa repede si gata Februarie. pt tine si micut!
Danangieai grija de tine si de micut. Si eu din cauza frigului am avut dureri de burtica. Menajeaza-te cat mai mult.
Michelle muulti andreea16cum merge sarcina?
kossir, Ninia81, blueeyes, irenecam, crysti74, alina 1980, dan_ny, consi, monysorescu, catty, baby_r7, miha74, cristy74, irinabobe, Laura Ioana , mirelaionut, ale, Andrutzac, Idaira, almiona , irinel, kitzy, alina_1980, mcrissa si pentru restul fetelor
Eu sunt bine. Ne odihnim cat mai mult si incercam sa ne hranim cat mai bine. Dar din pacate greturile imi cam iau pofta de mancare. Am probleme si cu constipatia - multumesc pt sfat. Maine cumpar miere de albine. Poate functioneaza si la mine.
Va doresc o saptamana cat mai placuta si cu vesti bune!
myry
Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
kossir spune:
Alinushca, sa inteleg ca te-ai convins, gata, e cu ochisori? . Ce bine, Doamne ajuta. Eu inca nu-mi fac planuri, astept testele si apoi. Nu-mi fac planuri de data, ca nu ma indoiesc ca gravida voi fi si ca voi naste un copil sanatos.
Ingeras ce mai faci? Sanatate multa. toate fetele, noapte buna
Carmen mami de Mihai 24.8.99