MAMICI DE ITALIA (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mai fetelor eu va spun ca nici o sansa in nici un fel si voi obositi majoretele de pomana
Pana acuma l-am mai pacalit pe sot, dar de acuma nici in ruptul capului...doar platonic ma poate ajuta...si am niste vise .

Mikuta cumintica si tu atunci

Mamii lenjerie intima mi-am cumparat, dar ptr recuperari...ca acum nici nu mi-ar intra pe un crac.

Ali39si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

am revenit din oras, am fost la cumparaturi ... in special scaun de masina pt. Ale ... acum baietii au plecat la plimbare, nu au vrut sa-mi spuna unde merg ... m-au lasat singura acasa (cica sa nu ma deranjeze de la programul administrativ). De altfel nici nu stiu de ce sa ma apuc ... de facut mancare ... curatenie ... peste tot unde calc numai jucarii aruncate ...

Mergi la inceput

Cristina ce-ai facut te-ai dus la doctor??

Dana strange ce poti si apucate de mancare ca acum vin lupiiiiii

Ali39si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna dimineata!
Ce liniste e pe aici! Aveti program de coccole ca-s sotii liberi?
Noi tot cu raceala, a dormit mai bine in noaptea asta. Aseara am fost la zapada, pacat ca se inserase deja cand am ajuns(pana am scos fularul de la naftalina...) , iar lui Eduard nu-i prea place noaptea intr-un loc unde nu cunoaste. Nu a fost prea entuziasmat, era vant si-i batea zamada in ochi.
Doua www.dropshots.com/oanna#date/2007-10-21/00:26:15" target="_blank">poze la zapada.

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Fetelor, am o fetitza perfecta! Toate datele sunt ok. Va pup si va doresc o duminica placuta! Azi am program de shopping!

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ciao!
ne-am gandit sa iesim si noi din cuibar..brrr. ce frig e...
am luat rez. la analize la tampon vag....vreau sa va spun ca am ramas un pic incredula cand am vazut ca scria cala coltura del campione non a evidenziato flora batterica patogena

la cat ma speriase ei..ma asteptam, sa am cine stie ce..ba ca sunt inflamata..ba ca am o scurgere nustiu cum... eu le-am zis ca nu am nimik si nu prezint nici un simptom..dar n-au vrut sa ma creada...acum ce sa cred ca au gresit analizele...?..la cat erau ei de siguri ..ca tb sa fie ceva..?hahaha...

de eco sa va spun ca am fost...am dat peste o antipatica de dr...eu am prostul obicei de a aborda persoanele (in direct..cu ceea ce ma intereseaza)...cu o gramada de intrebari... dar din pacate... dr.asta draguta de altfel...mi-a pus pumnu'n gura din start...zice..eu intai imi fac treba..adica sa verifice daca e totul ok..si dupa daca mai sunt intrebari..mai discutam...pe ma'sa caci n-am mai apucat sa deschid gura...la urma imi spune e totul ok... mi-a facut vedere ca d-soara nu vrea sa deschida cracii..sa vedem daca nu s-a transformat... si ca nu are timp sa astepte sa se suceasca...ca sa-mi arate sexul...(am zis eu ca imi arata quru..)da' daca mi-a zis ca e fetita ea nu crede ca s-a transformat...asa ca dupa am mers cu tati...sa-i cumparam hainite..si am zis ca nu mai vreau sa-i iau neutre si daca nu a vrut sa-mi arate ce e... si intre timp i-a crescut ceva... sa-i fie de bine..asa sa se imbrace in roz...oricum eu imi doresc mult sa fi ramas roz...de-acum o mai vad cand am sa nasc......si intre timp..nu mi-a mai raspuns la nici o itrebare ca mai avea alte trei cliente care astepta.......si mi-am luat'o...nu mi-a spus decat ca e asezata in pozitie..gata de...nustiu ce vrea sa insemne ca nu mi-a spus nimic de col...nimic de nimic..doar ca e ok asa...si daca nu apucam sa o intreb de greutate...nu-mi spunea nici aia...are 2.400gr...si sunt la sf. lui 32 sapt....perfect in grafic..cu toate pe hartie nu a scris nimic in plus decat ca placenta e in gr.2...si in rest vreo 8 poze cu rinichi..stomac.. vezica..etc...din care eu nu inteleg nimic..o sa vad ce spune si gine...in rest v-am plictisit destul...

aaa si bataile bb sunt de 139....

Stefania X 2 32+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Neata!

Pe frigul asta unde umblati cuoanelor???

Ali39si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

raluk sa-ti traiasca..si sa fiti sanatoase ..sarcina usoara in continuare!..eu ma bag in pat..brrrr..ai vazut pe unde umblam ali..cat mai la caldurica ...da tu ce faci tot 2 in1...? sa dea Domnul sa ai o nastere usoara....

mirela imi pare rau ca tb sa stai la pat..dar ma bucur ca totusi sunteti bine... ai grija de tine...

dana super..flacaul... cand ma gandesc ce ma asteapta...caci nici eu nici sotul meu nu am fost de fire mai domoale...si ma astept..la orice..
multumim ca ne-ai informat de petro...ma bucur ca e bine...pacat ca nu vrea sa o faca singura...

am intrat in 33sapt ...imi pun si eu AMR...MAX 7 sapt...

Mergi la inceput

Ralu ma bucur ca e bine fetita.

Slimatei deci te-au speriat degeaba...pacat ca ai dat peste o tanti uracioasa la eco...era la privat??...pe hartie ar fi trebuit sa scrie si cate kg are...oricum daca era ceva naspa ti-ar fi spus

M-am apucat de mancare...adik am aruncat ierpurelele in cuptor cu rosmarin si lasagne, crestez si niste castane.Mai pe seara duc copilul la un spatiu de joaca inchis un de au gonfiabile, ca de ,bate vantul rau afara.

Ali39si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Ati venit cu vesti bune de la dr, ma bucur ca sunteti bine si voi si bebeii! Deci plecati la cumparat de hainute roz.

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput