MAMICI DE ITALIA (11)
Raspunsuri - Pagina 6
mamii spune:
roxali eu te sfatuiesc sa

kt de mult te tine dak te tine :D
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
katiapam spune:
Roxali-am auzit ca e eficient
dar nu am avut parte de o provocare a nasterii de genul asta,in ultimele luni la noi a fost zero la capitolul hot poate de asta am ajuns la 42+5
are cineva posibilitatea sa ne anunte cind nasti? noi vrem sa stim si-ti tinem pumnii
Mamii-tu ce mai combini? mai e soacra la tine?
cind zicei ca mergi acasa? te-am mai intrebat dar nu mi-ai raspuns...poate ai sarit peste postul ala
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
cristina85ss spune:
Katiapam va anunt eu cand Roxali naste,bineinteles daca ea ma anunta mai intai pe mine,oricum telefonul e deschis non-stop ptr marele eveniment ![]()
Fetelor la mine e tot asa,sangele s-a mai deschis la culoare si din rosu inchis a devenit rosu aprins.Am sunat ginecologul si mi-a spus sa iau 15 picaturi de methergin si acum sis deseara,apoi dupa 17 sa il sun sa-l anunt cum ma simt
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
MIKUTA4 spune:
SI DE LA NOI,
GINGER iubita curaj 

Fetelor eu am fost aseara la pronto socorso,mi-au facut monitoraj si au spus ca nu este normal ca la 32 de sapt sa am contractiile astea care cica erau de nastere si au vrut sa ma interneze,dar am refuzat si am sunat-o pe dr mea poate ma interneaza la spitalul la care voi naste sau poate imi da alt tratament si nu va fi nevoie de internare.In rest colul este inchis si bine conservat si fata mea sa intors din nou cu capul in sus,asa ca azi la 18,30 am apuntament cu dr sa vedem ce imi zice si cu ocazia asta imi vad si domnisoara care imi da atitea emotii.Oricum va tin la curent 

.
MIRELA
32+
DOAMNE PROTEJEAZA-NE INCA 8 SAPT SAU 6 SAPT ASA CUM AI FACUT-O PINA ACUM.
SARA-MARIA ingerasul nostru

mamii spune:
katia scz... am citit dar uitasem sa raspund :D pe 28 plec ...si da soacra e la mine ..a draq....nenorocita
cristina nushu ce sa zic la mine ciclul ...a fost mult mai deschis la culoare dekt de obicei si acum este la fel...habar nu am ce sa iti zic inceark cu picaturile alea
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Raluk31 spune:
Buna,fetele!
Ginger,draga de tine,inteleg ce simti.Eu am stat 2-3 saptamani in pat ca n-am putut merge si eram deprimata,d-apai tu,pt atata timp..iti doresc putere si echilibru,sa dea Doamne-Doamne sa-ti treaca cat mai usor timpul
Mikuto,sper sa fie totul bine,iti tin pumnii!
De pe partea mea,nimic nou de pove,maine merg la morfologica...ce ziceti voi,baiat sau fata???
Raluca
in asteptarea lui bb
katiapam spune:
Mikuta-imi pare rau ca a trebuit sa ajungi la ps ai grija de tine si daca te internezi da-mi un sms,sa speram ca nu va fi cazul un pupic tie si Sarei
Raluk-eu zic baiat nu stiu de ce oricum asteptam sa ne spui come è andata la morfo
Mamii-sper ca nu tragi chiulul cind o sa fi acasa
Cristina-iti doresc sa iti revii cit de repede dar nu uita ca inca organismul trebuie sa se refaca,cu cite kg ti ritrovi dupa nastere?
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
Ginger00 spune:
Mikuta-poate ar fi fost bine sa ramai vreo 2 zile la spital sa-ti faca flebocu tocolitice sa-ti treaca contractiile ca ti se poate deschide colul de la ele.Acum stai la patuc si tu si nu face nimic sa te obosesti 
Roxali- cititesc ,ma uit la Tv,dvd,internet da' si asa trece greu ....
Mamii- tu astepti sa se duca soacra-ta io astept sa vina,macar voi avea cu cine schimba o vorba.
Raluk- pai daca ai burtik mai acutit e baiat daca e mai rotund e fetita ,asta o stiam de la bunica
...da' n-are importanta ce e ,basta sa fie sanatos
Fetele va pupi 

+27
sufletelele mele
Atat mai avem
cristina85ss spune:
Katiapam mai am de pierdut vreo 12 kg ca sa ma intorc la greutatea initiala de 50 kg...mai am de suferit pana atunci 
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
slimatei spune:
mirela sper sa fie bine!
ginger cum te inteleg....incearca totusi sa-ti incarci bateriile de curaj...si dai-nainte...ca-napoi...
cristina da ce e o suferinta...slabitul...?![]()
raluk sa fie ce vrei tu..da' sanatos sa fie...
katia...abia acum am apucat sa vad poze cu giulia...

mammi 
roxali in caz ca nu mai apuc ..sparg ghiatza cu majoretele..ti dispiace..?
nastere usoara bb sanatos...

toate fetele care inca nu sunt la apel...dar vor veni...cred..
Stefania X 2
32+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare