FIV 140
Raspunsuri - Pagina 18
Avalon spune:
Buna, fetelor si va multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine

Va mai vizitez si eu din cand in cand, fantomatic... Intru si eu in cursa asta iar si voi merge tot pe mana doctoritei Dracea de data asta la clinica noua, de miercuri incep dipherelinul, acum sunt inca sub anticonceptionale. Schema va fi aceeasi, adica menogon 3/zi, ma bucur mult ca a inteles situatia mea cu schimbarea serviciului (norocul meu ca e foarte aproape clinica de serviciu si pot 'fugi' la ecografii in pauza de pranz) si ET-ul va pica in weekend, sper, undeva in a 2-a parte a lui noiembrie... imi doresc mult sa am macar acelasi rezultat la punctie ca anul trecut, acum voi face transfer cu blastocist si sper sa-mi aplice AH in loc de ICSI, ca nu mai e vorba de oligospermie...
Nusy, am citit necazul tau si tare rau imi pare ca nu suntem acum colege, dar sper ca laparoscopia sa-ti rezolve problema cu chistul si sa incepi cat de curand.
KITTA, multumesc de telefon si inca o data imi pare rau ca nu am putut fi prezenta la intrunirea fivoaselor ca altadata, sper ca data viitoare sa nu mai lipsesc. Tin pumnii stransi pentru tine, sa preiei stafeta de la gravidoase!
Boo, bine ai venit printre noi si fie ca incercarea ta sa fie un succes. E adevarat ca aici pe forum majoritatea fetelor fac fiv la giulesti, dar sa stii ca poti obtine informatii pertinente despre fiv la medlife de pe site-ul bebelusultau, este acolo un subiect FIV pe un forum similar, dar majoritatea fetelor fac fiv la medlife, eu una am citit lucruri incurajatoare.
Multa bafta tuturor fetelor care sunt acum in proceduri, nu va mentionez numele ca sigur memoria imi va juca feste si voi uita pe cineva 

flori76 spune:
Aida:bafta multa maine!Tin pumnii sa fie punctie usoara si cu rezultat bun.
Dream:eu ma straduiesc sa nu te dezamagesc
Acum,serios vorbind,fac tot ce imi sta in putinta sa fie bine,dar numai DD poate decide daca merit acum acest dar.Eu sper ca am fost destul de cuminte sa-l primesc acum
.Doamne ajuta!
Te pup dulce si-ti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari 
Avalon:sa dea Dumnezeu sa fie FIV-ul norocos.Bafta!
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
marrina spune:
Dariela
Boo Nu stiu sa-ti raspund dar iti doresc MULTA bafta!
antosit
Am reusit sa ma programez pana la urma la Cocei la Nordmedica, pentru 13.11. Intr-adevar martea are consultatii acolo. Acela e numarul de telefon. Un numar de telefon de la Geneticlab?
bubuka, ayda m Va tin pumnii ca toti foliculii sa fie plini de ovocite supper care sa se iubeasca toate cu
!
Avalon Sa dea Dumnezeu sa fie FIV-ul norocos!
KITTA spune:
Madalini28pai asa fato, nu zisesi nimic sa nu venim si noi cu felicitari, alea-alea, sa nu dai tu un suc? Ca uite ieri ne intalniram...Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti!
Avaloanete sucisi te invartisi si tot de unde plecasi ajunsesi inapoi. Stii vorba aia! Sa iti fie cu noroc menogoanele ca parca o parte din ele le ai si de la mine!
KoraPop spune:
Buna dimineata fete dragi!
In sfarsit am reusit sa intru pe forum!
Ana multumesc ca ai fost mesagerul meu si multumesc ca imi esti alaturi la fiecare pas!

Multumesc si fetelor care ma sustin si ma incurajeaza,sunteti mai ceva ca niste surori ( eu nu am frati sau surori...)
Hai sa va dau amanunte ca sa imi spuneti parerea voastra.Deci ieri la eco ( zi 10 de stimulare):
OD: 17,2 ; 15,3; 13,9; 13,8; 11,8; 10,3;
E= 6,7
De ieri iau numai 4 menogon,fara gonal si o fiola intreaga de diphe ( luasem 3 zile numai jumatate de diphe) si nu mai iau aspenter ca am luat mai bine de doua luni,ci doar 1 medrol de 4 mg si 1 elevit.Maine am iarasi eco si analize,sper ca maine imi va spune si cand va fi punctie...Estradiolul era ieri 751 si LH era 2,37.
felicia_ data trecuta am avut 6 foliculi dintre care 5 mari si unul mai micut de vreo 14-15 mm din care au rezultat 5 ovocite f bune,probabil ca din foliculul micut nu a fost ovocit sau inca nu era suficient de format,nu stiu,dar sper sa am ovocite acum,nici nu ma gandesc altfel....oricum asa cum spun si fetele unul si bun sa fie pana la capat....Tu cand vrei sa mai incerci?
Fetelor sunt cu ochii pe voi si tin pumnii fiecareia,am mari emotii si pt voi toate care sunteti in focuri la fel ca si pt mine!Doamne ajuta!!!!
Kora
CARPE DIEM!
antosit spune:
Buna dimineata!
Marrinama bucur ca ai reusit cu programarea.Numarul de la Geneticlab este:4131423,iar ca locatie este in zona Ghencea vis-a-vis de Stadionul Steaua.
Koricica sunt cu ochii pe tine
, eu cred ca rezultatele sunt bune, nu te mai stresa si moralul sus pt. ca asta conteaza!
Bubuka, Ayda m punctii usoare:

!
Avalon fiv2 sa fie cu noroc!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
antosit spune:
Lachi.... daca arunci un ochi pe aici:
LA MULTI ANI!
Sanatate, fericire si multa putere sa iti cresti printesele!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
felicia_ spune:
Bubuka, ayda_m, sunt si eu aici, va tin pumnii!
Kora, hai ca stai f bine! Mai ai putin.. Doamne-ajuta sa obtii cat mai multe ovocite, apoi embrioni frumosi!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

,la cat mai multe ovocite bune,