FIV 140
Raspunsuri - Pagina 16
kry spune:
eu am facut si diphereline-ul si gonalul dimineata la 7. asa mi s-a spus: toate o data . iar la inhibare , diphereline-ul l-am facut dimineata.
fetelor, eu miercuri voi face punctia, deja am emotii
va pup si va tin pumnii
Hori, La multi ani, iti doresc sa primesti cadoul mult visat .
marrina spune:
quote:
Originally posted by ella_72
Marrina ce analize genetice faci tu ? poate sotul tau....
Si sotul meu a facut la Medlife - Cariotipul- si a costat 300 ron .A mai facut Microdeletii la Genetic Lab si a costat 250 ron (in 2005).
Tu ce faci ? Cand incepi din nou ?
Fetelor ...am o rugaminte pentru cele care ati facut Diphereline de 0,1 ...stiu ca se fac injectiile la aceeasi ora , dar e obligatoriu dimineata ? sau pot si seara , dupa ora 20.00? Cum e mai bine ?
Multumesc mult...
Ella
Mi s-a spus ca trebuie sa facem analize genetice amandoi (n-avem probleme cu
). La amandoi cred ca cariotip si sotul meu si microdeletii. Nu ma pricep deloc.Eu mai curand de anul viitor nu cred ca trec la runda 3. Mai am detalii de pus la punct.

Si vreau sa petrec sarbatorile de iarna fara stres. Se implineste si un an de cand tata nu mai e printre noi... Dar de renuntat nu renunt!Eu am facut Diphereline dimineata, inainte sa plec la munca. Important e sa fie la aceeasi ora in fiecare zi.

marrina spune:
daniela b Eu cred ca n-are rost sa faci un drum joi pana la Bucuresti numai pentru programare doar pentru ca nu dai de Geta la telefon. Poate e cineva care merge la eco la Giulesti pana vineri si te poate programa. 
cristal1995 spune:
Daniela b: eu merg miercuri la echo la Giuly. Da-mi un PM cu numele tau, al medicului, a cata zi eshti shi cand vrei programare. O sa incerc sa-tzi fac eu programare.
Va pup pe toate shi abia ashtept sa ne vedem diseara.
Aly
flori76 spune:
Marrina
si multumesc.
Madalina
.Din pacate aici nu se obisnuieste sa te tina in clinica dupa ET.Ca si data trecuta si acum am stat dupa ET cam 15 min,atat cat sa ma imbrac si sa vina o asistenta sa-mi spuna ce nu am voie sa fac urmatoarele 2 sapt si sa-mi dea foaia cu care ma prezint la test.Si in tot timpul asta am stat pe fotoliu,ca nu era pat in incapere.De dus la baie m-am dus dupa vreo 2 ore,cred...Insa de la ET am incercat sa evit sa fac ceva,am stat mai mult in pat.
Sunt constienta si mai ales convinsa ca toate stau in puterea si vointa Domnului,dar parca as vrea sa incerc si varianta asta(cu statul in pat) data asta,ca daca trecuta am iesit zilnic la plimbare cate o ora-doua....
Pupici si o zi buna tuturor 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
flori76 spune:
Nusy
si-ti multumesc ca te gandesti la mine.Astazi sunt z3 si intentionez sa stau in pat cat mai mult.Sper sa fie cu noroc de data asta.
Lorelai
: cred si eu ca ar fi bine sa iei legatura cu dr tau,sa nu cumva sa fie vb de o hiperstimulare.In cazul asta stiu de la fete ca se bea cat mai multa apa si se mananca albus de ou.Daca gresesc,rog fetele sa ma corecteze ![]()
Kitta: cand tb sa faci testul?Ceva simptome au aparut??
Flori
------------------------
Noi
ana_p spune:
Bine v-am regasit, fete dragi!
Am intrat intr-un con de umbra de ceva vreme, dar sa stiti ca v-am citit si m-am bucurat pentru reusite, m-am intristat atunci cand vreuneia nu i-a mers asa cum s-a asteptat.
Acum ma fac "purtatoarea de cuvant" a Korei careia astazi la eco, in a zecea zi de stimulare, i-a vazut 6 foliculi pe OD, 2 pe OS si inca doi de dimensiuni mai mici, iar endometrul de 6 si ceva. I-a eliminat Gonalul si av face 4 Menogon si o fiola intreaga de Diphereline (pana acum facuse doar o jumatate de Diphe). Estradiolul i-a crescut in jur de 700; era mult mai optimista, chiar daca destul de obosita si de infrigurata. M-a rugat sa va scriu vestile, pentru ca ea are ceva probleme cu calculatorul, iar miercuri, dupa ce merge din nou la eco si la analize, o sa revina ea cu amanunte.!
Ana
Dariela spune:
Kitta - Esti supertare! Sper ca bebelina te va mosteni!
Ayda m - Eu am optat de fiecare data pentru anestezie generala ca sunt o fricoasa. Daca ar fi sa repet procedura as opta pentru partiala sa vad si eu ce se petrece pe acolo! Oricum dureaza destul de putin. 
Marrina - Sotul meu a facut analiza de Cariotip si Microdeletii la Genetic Lab si au costat circa 700 lei. Trebuie facuta insa programare din timp ca sunt destul de aglomerati. 
Kry -
pentru oute babane si
voinici!
Flory76 -
Nu pot sa cred! Dupa ET te trimite direct acasa fara sa stai deloc intr-un pat macar 10 min!
Asteptam
de la marea intrevedere. Sper sa aveti vreme fara
si
gustoasa!
dariela
flori76 spune:
Kry:bafta multa miercuri.
Dariela:sa stii ca si eu am fost tare nedumerita prima data,dar am vazut ca pe principiul asta se merge aici.Vineri am fost vreo 10 care am facut doar ET si fiecare a plecat la fel...in cateva minute dupa transfer.As fi vrut sa le zic ca eu vreau sa stau mai mult,dar avand in vedere ca nu era pat(doar fotoliu) am zis ca ori pe fotoliu,ori in masina...cam acelasi lucru(sotul a condus destul de incet si slava Domnului,nici gropi nu sunt).
Tu ce faci?Cand iei startul pt ET?
Flori
------------------------
Noi
Dariela spune:
Am primit si eu raspuns de la
. Trebuie sa merg la eco in ziua 11, adica pe 26.11. Mai vine cineva atunci la Giuly sa facem o intrevedere la usa Frailei?
dariela