Am un puiut de canische de 9 saptamani. Duminica dimineata i-am dat pastiluta pentru deparazitare interna. Pot sa-i aplic azi, pipeta Stronghold pentru deparazitare externa? Am vazut ca se scarpina tare, dar este asa neagra blana ei, ca n-am reusit sa vad daca are multi pureci.
Imi puteti raspunde la intrebare? Am vorbit cu doctora, mi-a recomandat aceasta pipeta dar am uitat sa-i spun de recenta deparazitare interna. Este prea curand sa o aplic?
Isabela, nu este devreme, poti sa-i dai linistita, mie, cand aveam catelul, imi faceau in acelasi timp deparazitarile. Important este sa nu-l speli macar 3 zile si sa nu ajunga sa se linga pe blana!
Valentina 32+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
Eu am un Rottweiler pe care il am de la 3 saptamani si iti pot spune ca nu au legatura intre ele deparazitarea externa cu cea interna, noi la facem pe ambele la dr veterinar, cea externa in fiecare luna si cea interna o data la 3 luni. Totusi ar fi bine sa intrebi doctorul daca sa ii aplici toata pipeta , fiind cam micut catelul si ma gandesc sa nu fie prea mult, pt ca o pipeta de aceea ii da cainelui meu care are 60 de kg...
18+
Lucas sau Cristina?
Exista pt adulti si puiuti,sint convinsa ca a spus greutatea la farmacie/veterinar(o intrebau obligatoriu)si nu exista nicio problema la deparazitarea interna-externa facuta simultan!(sau pe aproape)
aniela
I-am facut deparazitarea extrena cu pipeta Stronghold, la 10 zile dupa deparazitarea interna(cu Traintelm). Vad ca pana azi, nu au fost probleme(abia ieri i-am aplicat pipeta, asa ca sper sa nu aibe alte reactii).
Deparazitarea externa se face dupa varsta de 5 luni,pana atunci se poate folosi spray Frontline.
Magda si Bianca 9 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965