Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 18
crisstiana spune:
Anka, m-ai dat gata! Intru si eu sa vad ce mai faceti, ca nu intrasem de multa vreme si vad ca v-ati apucat serios de treaba. Astea da fete serioase! Sa ai nastere usoara si bb sanatos! Ce bine de tine ca scapi!
Mai fetelor, am si eu o intrebare! Daca imi iau sterilizator de la Chicco si biberoane de la Avent, pot sa le sterilizez sau se potrivesc doar cele care sunt aceeasi marca cu sterilizatorul?
Crisstiana
26+
irina_stef spune:
crisstiana se potrivesc toate biberoanele.eu am de la avent dar nu stiu sa-l folosesc,am vazut ca si ramo avea aceeasi problema,nu are instructiuni nici al meu,si capacul il pui doar de forma,ca nu se strange sau infileteaza.
37+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
crisstiana spune:
Eu de cand n-am mai intrat am si uitat ca mai trebuie din cand in cand schimbata si semnatura.![]()
![]()
Vreau si eu sa nasc, ca acum sunt in toane bune, poate peste cateva saptamani ma ia si pe mine cu frica.![]()
Of, hormonii astia...
Hai Anka!!!!

Cu atatea majorete la treaba, sunt sigura ca o sa ai o nastere super usoara. In felul asta, te lasa aia mai repede din spital si vii sa ne pove si noua. Si sa ne pui poze cu bb!

Crisstiana
31+
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
crisstiana se potrivesc toate biberoanele.eu am de la avent dar nu stiu sa-l folosesc,am vazut ca si ramo avea aceeasi problema,nu are instructiuni nici al meu,si capacul il pui doar de forma,ca nu se strange sau infileteaza.37+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
Irina, mersi de raspuns. In legatura cu folosirea lui, vezi daca nu poti obtine niste informatii de la farmacie sau de unde l-ai cumparat. Ei trebuie sa stie.
Vroiam sa te mai intreb ceva, daca tot esti pe forum. Mai, eu am cautat aici pana am innebunit scutece marca Pampers. Astia nici nu au auzit de asa ceva, pt ca la ei se numesc Dodot. Fir-ar sa fie, de o luna alerg dupa ele, si in final aflu ca e acelasi lucru, puteau sa-mi spuna de la inceput si vanzatoarele astea de-aici. Ce m-am ofticat. Tu de care o sa folosesti? Eu pana la urma iau Dodot. Am vazut ca si cele de la Delphis sunt bune, dar majoritatea mamicilor pe-aici au folosit Dodot sau Huggies.
Crisstiana
31+
RGE spune:
..fetelor noi am fugit la antibiotic..va pup pe toate NOAPTE BUNA!!
ANK NASTERE USOARA!! UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS!! MULT CURAJ !!!
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
4 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
mihuta spune:
Laura, la multi ani !
Ank , nastere usoara !
Maine la prima ora ma infiintez pe forum sa aflu noutatile ! Ba nu, ca am programare la epilat
dar imediat dupa....
Saptamana viitoare aflu si eu (sper, cel putin) cand o sa nasc....
35s +
Sophia
pussi spune:
" am nascut un baietel de 3500 g si 51 cm" SMS ANK
PUSSI
31+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
Raulito! BINE AI VENIT PE LUME!!!!! FELICITARI LA MAMI!!!! SA FI SANATOS !!! DESTEPT SI FRUMOS!!!
PUSSI
31+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Anka, felicitari!!! Sa aveti parte numai de bucurii, sanatate, tot ce va doriti!!! Ma bucur enorm pentru voi, abia asteptam detalii!!!
A doua nastere la odiseea noastra!
Avem o fetita si un baietel...
Acum chiar ca s-a dat drumul la nasteri! Cine urmeaza???
Adina 30+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)