Oferta RDS calculator gratuit la conectare

Oferta RDS calculator gratuit la conectare | Autor: pitupa

Link direct la acest mesaj

Buna ziua

tocmai am primit o oferta foarte interesanta de la rds.
aceasta spune ca daca iti iei abonament la internet, abonament tv etc vei primi si un calculator cu 80 GB, totul costand 15 euro pe luna.
ce ziceti ...e adevarata ?

Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

eu nu cred
unde ai vazut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

In contract e prevazut: "in limita stocului disponibil" - nu apare pe fluturasele cu care isi fac reclama.
Da, am auzit ca sunt pers. care au luat calc. dar si pers. care nu au beneficiat de acest calc.

Am incheiat contract in martie 2007(ab. de 15 euro) dar inca nu beneficiez de ab. si nici de calculator - nu au ajuns inca in zona cu conectarea. Nu cred ca o sa beneficiez de calc. desi ne-a spus ca sigur vom primi. Sa vedem......
editare: pachetul nostru contine ab. net si telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitupa spune:

Buna

dearChris - au venit cei de la rds la mine si mi-au facut oferta
am fost azi la sediu si se pare ce este asa cum spun adica intr-o saptamana primesti calc
si in doua te conecteaza.

Darria - cred ca depinde in ce zona sunteti dar trebuie sa respecte contractul daca asa scrie si ati semnat ambele parti.

pe mine ma inereseaza oferta pt a le face cadou parintilor mei calculatorul si vreau sa stiu daca merita sa schimb firma de internet

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Fetelor,un lucru e clar: niciodata nu veti primi ceva gratuit!Nimeni nu face cadouri asa,aiurea-n tramvai.

Cu rds,treaba sta asa: iti dau ei calculator,IN RATE PRACTIC.Contractul e pe 3 ani,acum adunati voi cati bani platiti in perioada asta.Practic va platiti computerul.

Oferta fara calculator,costa mai putin pe luna.Deci....daca vreti computer in rate,luati.Daca nu doriti,nu luati.Sub nicio forma nu e vorba de gratuitati.

Mergi la inceput