Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 4
ruxandra_sb spune:
Si un special si-o pt fetele care ne-au simtit lipsa.
Roxanicaaaa, Donia, Dandusa, Dianocica.. ups.. doar atatea??
Noi suntem binisor, Grigore cu inca muci. Eu parca scapai de viroza (la o saptamana fix ) dar intrai in butoi.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
marani spune:
SHOSHIKA, pune un x pe-acolo-n link, sa putem vota si noi! multumim pt vot!DAYANARA, !
DBUNNY, deci tot la regim ajungeti...sper sa aiba efect rapid si sa treaca!
Ajutati-o pe Sonia
dayanara spune:
shoshika - tu parca erai in dr taberei ? parcul ala moghioros cum mai e? acum doi ani cand am fost acasa n.am trecutg deloc pe acolo
dianocica - pentru ideea cu legumele la cuptor, a mancat vreo 200 si ceva grame si nu i.am mai dat ca mi.era frica sa nu vomite
ivan si dayanara
doradora spune:
quote:
Originally posted by maraniquote:
Originally posted by chris80
marani - la pag 5 este o fetita ana, dar scrie ca e din bucuresti, iar la profilul tau pe dc scrie piatra - neamt. ea e bubumara? sa nu votez aiurea.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
cris, se duse la pag 6 acu catva timp, se fac noi inscrieri si de aia; a mea bubamara e cazacu ana maria, piatra neamt; una dintre poze e cea cu marc pe ceahlau, poate o s-o recunosti; multumim,
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
imi place de nu mai pot prima poza din dreapta. intre timp ati ajuns la pag 7.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
shoshika spune:
Marani, multumesc!
http://www.bebe magia.ro/bebe.php?cod=1940,2348
Dayanara, e dragut parcul. Eu nu prea ajung (desi e relativ aproape) pt ca mi-e tare urat cu aglomeratia... Dar am mai trecut pe-acolo. Vara e foarte frumos. Verdeata, verdeata, verdeata! Si pensionari la greu!
Va las ca s-a trezit Tudor. Promiteti sa nu mai scrieti un capitol pana diseara? Glumesc...
Pupici!
dianocica spune:
shoshika daca tot ai luat avertisment as zice sa nu mai pui linkuri, nici macar cu xx. te vrem printre noi activeaz ti pm si ne poti trimite linkul pe mess
ziua lui o vom face cu invitati pt el. nu pt noi. adica cativa 3-4-5 fulguleti, cu mamele, sa vedem cati om incapea...si atat. cine vrea tam tam...sa mai astepte 2 sapt pana la ziua mea
timp...dati mi niste timp...ca nu mai am deloc...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
flore26 spune:
RUXANDRA hai ca si eu ti/am simtit lipsa...n/am zis??
DIANOCICA cum e sanul? ZIUA EI va fii cu vreo 5/6 bbi, si cu parintii lor.Problema e ca la noi acasa nu e loc, asa ca va trebui sa gasim locatie.FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
m_monique spune:
kokorina eu branzica o amestec cu fructe mai zemoase: mere sau pere. uneori i-o amestec cu iaurt. zilele trecute i-am dat mamaliga cu branza cu unt si iaurt.
Yagmur asa tipa si al meu. de aia l-am poreclit zmeu.
dolores noi ii vom taia motul. ne gandim sa organizam la restaurantul la care am facut botezul. vom chema familia si cativa prieteni, unii cu copii.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
dolores felicitari ca ai reusit sa alaptezi atat de mult si ai reusit sa-l intarci.
si eu ma pregatesc de intarcare. cred ca va fi greu dar trebuie sa o fac si pe asta, ca doar evoluam. deocamdata am ajuns la performanta de supt doar dimineata, seara, si noaptea. din fericire accepta bine biberonul cu lapte praf.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
almo spune:
DoniaNicole e mai bine mai are accese de tuse din cand in cand in special dimineata. sper ca si voi sunteti mai bine. merci de informatia despre Panadol foarte folositoare.
uite aici un perfect match
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/1000DeInsuleOct2007
Multe salutari si pupici la toate mamicile de fulguleti si la puiutii lor. Va citesc cate putin cand am timp si sunt f incantata cand mai puneti cate o reteta de papa.
Moni
Album
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM