deconectare
De ce imediat ce ma loghez, in numai cateva secunde, minute sunt deconectata automat?
semnat de mine
Raspunsuri
marius spune:
Ce inseamna deconectata?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
light spune:
quote:ma loghez, dupa care imi apare mesajul "logare cu succes" si imediat apar din nou goale casutele cu nume utilizator si parola, spre a fi completate, cu semnul de login afisat in dreapta ceea ce inseamna ca nu mai sunt logata si trebuie sa ma loghez din nou, iar acum la completarea acestui mesaj am ales optiunea de a scrie mesajul fara sa fiu logata si sa ma loghez in momentul scrierii mesajului prin completarea campurilor respective "nume utilizator" si "parola" insa am incercat de 5 ori pana acum si de fiecare data imi apare mesaj de eroare "nume utilizator sau parola incorect(a)"Sper sa mearga de data asta...
Originally posted by marius
Ce inseamna deconectata?Marius Perneswww.marius.rdsor.roAnul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007Pagina legislativa
semnat de mine
light spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELAquote:Ma loghez, dupa care imi apare mesajul "logare cu succes" si imediat apar din nou goale casutele cu nume utilizator si parola, spre a fi completate, cu semnul de login afisat in dreapta ceea ce inseamna ca nu mai sunt logata si trebuie sa ma loghez din nou, iar acum la completarea acestui mesaj am ales optiunea de a scrie mesajul fara sa fiu logata si sa ma loghez in momentul scrierii mesajului prin completarea campurilor respective "nume utilizator" si "parola" insa am incercat de 5 ori pana acum si de fiecare data imi apare mesaj de eroare "nume utilizator sau parola incorect(a)"Sper sa mearga de data asta...A mers, insa problema ramane, deconectata, adica mi se cere sa ma loghez, si ma tot loghez si ma tot loghez si nu apar logata sau apar dar doar pentru cateva secunde, respectiv minute.
Originally posted by marius
Ce inseamna deconectata?Marius Perneswww.marius.rdsor.roAnul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007Pagina legislativa
semnat de mine
semnat de mine
Oana_B spune:
Incearca cand te loghezi sa bifezi casuta "retine parola".
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
diadaniela spune:
tools,internet options,privacy,settings ,si bagi acolo adresa site-ului.
am patit-o si eu si dupa manevra asta n-am mai avut probleme.
incearca!