cresa buna

cresa buna | Autor: lalilu

Link direct la acest mesaj

Fetelor, sa va spun ce vreau: vreau o cresa buna, ieftina, cu putini copii in grupa, unde sa se ocupe de ei, cu mancare buna si curatenie, unde copiii se imbolnavesc rar sau deloc

Sunt tare, nu? Oricum, macar ceva care sa semene cu ce vreau. Baietelul meu va trebui dat la cresa de la anul-cand va implini 2 ani- si caut de acum ca am auzit ca-s cam probleme cu locurile.

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

lalilu, da in ce zona vrei sa fie cresa?...asta ai uitat sa ne zici...

Oricum, cam toate cresele de stat sunt ieftine, acum nu stiu cat de ieftina vrei tu, toate au max 20 de copii in grupa din care vin cati nu sunt bolnavi rau, caci bolnavi vor fi cu siguranta, curate sunt cam toate, cel putin la noi in cartier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Iruse, noi stam in sectorul 3. Dar nu prea conteaza zona, daca este o cresa buna, deosebita. Au fost mamici superincantate de vreo cresa anume? Eu am vazut cu ochii mei, la o cresa, unde o educatoare dadea la 15 copii sa manance cu aceeasi lingurita. Pt mine asta este de neacceptat. Stiti vreuna in care sa aveti incredere ca nu se va intampla asa ceva? Asa cum spuneam, ceva deosebit. Chiar si una particulara, dar care sa nu ia pielea dupa mine..?

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Mergi la inceput