Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Alinushca sa stii ca noua rugaciunea ne-a adus multa liniste sufleteasca, in sensul ca nu ne mai contram deloc. Si este totul ok. Si sunt asa multumita de starea mea si parca nu mai am asa starea aia de nerabdare sa raman mai repede insarcinata.
Acum astept sa termina canounul si dupa aceea astept minunea.
Ai grija de tine.
O zi buna va doresc.
Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna iubitele mele!
eu vreau sa va spun ca astazi am baut apa dupa o graviduta si ma-m simtit tare bine nu cred dar daca am ocazii de ce sa nu beau doar dumnezeu stie cind si citi voi avea, important sa ma incred in El ca totul va fi bine!
Va pup pe toate, toate si va urezi o zi buna si Dumnezeu sa fie alaturi de noi in toate zilele!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor
Ma mai tineti minte? nu am intrat d emult , doar am fost in ungaria pt fiv, care din pacate a soldat cu nereuista.
Suntem devastati cu sotu, ne urla sufletul... speram sa treaca durerea aceasta dar din pacate golul va fi umplut dor de venire unui copilas.
Felicit pe proaspet mamici si sa aveti sarcini usoare.
Cleopatra

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

magduta iubita nu am cuvinte si nici nu stiu daca exista cuvinte potrivite pu ati alina durerea, imi pare fr rau ca trebuie sa treceti prin astfel de momente, dar important sa nu iti pierzi credinta in Dumnezeu, fii puternica si crede ca Dumnezeu si numai EL poate sa va aline sufletul! O calda imbratisare de la mine
Dumnezeu are planuri pu fiecare, nu dispra, o cunostinta de a mea care se cunuiau de fr mult timp sa aiba un copil, si au facut fel de fel de investigatii, hsg, hormoni, dozari, laparo IA, FIV toate nereusite, si acum surpriza este insarcinata natural, cred ca acum ia fost scris sa fie mamica, curaj stiu ca e fr greu dar trebuie sa fim tari! Dumnezeu sa te ajute sa te linistesti si tu si sotul si sa mergeti mai departe cu credinta ca intro zi va veti bucura de un copilas!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

Buna!

Va rog mult sa ma treceti si pe mine pe listuta de la inceput.
Numele meu de botez e Roxana-Nicoleta.

De trei ani si ceva incercam sa avem un bebe. Am mai facut tratamente in timpul asta (inclusiv la Sovata), iar de luna viitoare incercam sa ajungem in Bucuresti pentru analize mai amanuntite.

Sanatate tuturor si o zi minunata!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

O calda imbratisare din partea mea pentru harnicutele care au scris asa de mult. Am intrat si am citit tot ce ati scris si va felicit. Mie mi-a zis un preot sa citesc Acatistul Sf Parinti Ioachim si Ana ( parintii Maicii Domnului) si il citesc destul de des si astfel ma simt mai bine. Chiar aseara ma gandeam ce frumos ca am inceput sa ne rugam impreuna la ora 9, de cand ma rog parca mai am timp sa spun si alte rugaciuni, inainte desi vroiam sa ma rog tot lasam de pe o zi pe alta. Va multumesc celor care duceti lista noastra la biserici o s-o duc si eu la biserica noastra. Va pup pe toate ( gravidutele pe burtica si sa aveti grija de bebelasi) si sper ca in curand sa umplem lista de gravidute. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Magdutama bucur ca ai revenit. Nu fii suparata, puneti toata increderea in Dumnezeu si Maica Domnului si va fi bine pana la urma. Roaga-te cat poti de mult ca noi ne rugam mereu si pt. tine. Trebuie sa ai nadejde si rabdare multa. Noi suntem alaturi de tine. Eu voi merge in Cluj pt. eco 3/4Dla dr. Stamatean (recomandat de dr. mea ginec.)dar nu stiu la ce clinica il gasesc sau nr. de tel. de la cabinet. Daca se intampla sa stii de el m-as bucura tare mult sa-mi spui; pe net nu am gasit nimic despre el.Am inteles ca este f. bun si trebuie sa fac programare cu o luna inainte. Multumesc anticipat.
Ma bucur ca fetele suparate si-au recapatat increderea si linistea.
Va pup pe toate!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Fete dragi, imi cer scuze trebuie sa recunosc ca inca nu am citit tot ce ati scris - si de-abia astept sa am ragaz sa o fac. Vreau totusi sa raspund acuma si apoi citesc si am sa mai scriu. Cleo, multumim din suflet pentru toate cuvintele tale minunate, pentru Acatist si pentru tot ce reprezinti tu pentru noi! Dumnezeu sa te rasplateasca in fiecare moment al Vietii voastre! Inca nu-s de trecut la listuta :-). Ceeace simti sau ai simtit, cred, este o profunda liniste, asa cum n-am mai trait pana acum, ca o fericire deplina, ca atunci cand stii ca nu esti singur si ca toate sunt "aranjate" de o Mana sigura, de Cineva care face totul perfect. Si este minunat!

Georgia, in felul acesta cred ca am raspuns si intrebarii tale. Da, asteptam un raspuns si asa cum m-am asteptam n-a fost BB. Zic ca ma asteptam pentru ca asa cum am mai povestit am avut mereu senzatia ca atunci cand vine BB este ceva special care iti spune din adacul fiintei tale, o liniste aparte... pe care atunci cand o voi simti am sa stiu exact ce-i cu ea, ce insemnatate are. Or eu acuma eram racita cobza, aveam tot felul de indoieli si una peste alta o stare nu foarte grozava. Deci nu prea ma asteptam la BB si am avut dreptate... Mergem inainte!

Oana, ma bucur mult ca te-ai simtit bine in ziua in care ai facut Rugaciunea si ca te-ai alaturat noua. De asemenea, am fost atat de fericita aseara cand am citit ce ai scris, m-am bucurat ca Dumnezeu m-a facut vrednica sa-ti trimita un semn prin mine si prin acest grup minunat... am luat-o ca pe un mare Dar! Asa ceva nu mi s-a mai intamplat nici mie niciodata (nu in forma aceasta.... caci altfel toti suntem emisarii Lui, sa spun asa, pe fiecare dintre noi ne-a dat ca sa ne fim de folos unii altora. Si fiecare dintre noi purtam catre ceilalti semnele Lui, eu asa cred). Daca ar fi dupa capul meu - sper din inima sa nu supar fetele - ti-as spune chiar ca Rugaciunea o poti face la o ora cand esti tu mai libera sau mai linistita, nu musai cand pica ora 9 PM a Romaniei... de ex la ora 9 seara la voi o poti face. Spun asta pentru ca este foarte important ca ceeace faci, ca sa fie cu folos, sa fie facut cu regularitate, cu disciplina, cu rigoare, ca sa iti poate aduce intreg folosul. Or e putin probabil ca la doua din zi sa fii mereu "pe receptie". Asa cred eu... Iar impreuna oricum vom fi! Sigur, noi respectam cu drag ora stabilita si si asta e important, insa tu fiind "departe" cred ca poti proceda si asa.

Aditi, :-), super ca ai rezolvat cu revista, ma bucur!! Iti raspund pe mail cat de curand la mesaj. Acum primesc mailurile de la tine!! ;-)

Maria, multumim pentru ca ai dat listuta noastra la Nicula. Asa m-am bucurat cand ne-ai scris! Sa-ti ajute Dumnezeu pe masura gestului tau si sa ne dai Vestea ce buna cat de curand!

Revin. Ma gandesc intruna la voi si cu adevarat mi-ati schimbat Viata! Sanatate tuturor Mamicilor si Bebeilor si tuturor fetelor si sa auzim Vesti Bune!!! Pupici tuturor!

Va iubesc!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Bine ai venit,Daro!!!Fie ca bunul Dumnezeu sa primeasca rugaciunile noastre,pentru toate fetele, sa implineasca cererea noastra,cu siguranta vom primi toate Darul,insa imediat stiu ca primim liniste si pace sufleteasca si multa credinta.
Magduta,nu trebuie sa disperi,chiar daca e dureros,ca stiu acum ca Dumnezeu are un plan pt fiecare,inseamna ca inca nu a venit clipa,poate ca va veni un bebe pe cale naturala,nu se stie,si asta cat de curand,insa indoiala in puterea lui Dumnezeu nu trebuie sa ne cuprinda niciodata.In plus,nu vreau sa te amagesc,dar cand am deschis lista mi s-a parut ca vad bebic in dreptul tau,asa ca Doamne ajuta !!!
Intr-adevar,nu este importanta ora neaparat,ci sa ne rugam din tot sufletul unele pt altele,e mai puternica rugaciunea cand se face in acelasi timp,dar daca simtim nevoia sa ne rugam,ne putem ruga la orice ora.Prietena mea din Japonia,Marinela,pe care am trecut-o pe listuta noastra,se trezeste dimineata la 6 ca sa fie mai aproape de rugaciunea noastra,ca altfel ar trebui sa se trezeasca la 2 noaptea!!!
In rest pupici,pace si lumina pt voi toate,sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase si Maicuta Domnului sa faca iar minuni in urmatoarele zile de sarbatoare,pentru rugaciunile tutror sfintilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragele mele cu suflet mare, va citesc cu mare drag in fiecare zi si atata bucurie imi faceti cu mesajele voastre pline de bunatate si credinta de neclintit ca ma si simt nevrednica sa va scriu, sincer va spun. Eu nu stiu a scrie asa frumos ca voi, dar va asigur ca sunteti in gandul si rugaciunile mele.

Si uite ca Bunul Dumnezeu va rasplateste pentru toate stradaniile voastre. Si trag nadejde ca vom fi toate rasplatite in acelasi fel, cu un bebe sanatos.

Dumnezeu sa ne ajute!

Mergi la inceput