help me too
Vreau sa va zic ca eu am 20 de ani si am vergeturi pe solduri care sunt albe dar nu stiu cum le-am capatat pentru ca am 1,70 inaltime si niciodata nu am avut mai mult de 52 de kg,greutatea mea a fost constanta 48-52.Vergeturile mele nu au fost niciodata mov,rosiatice,au fost direct albe si disper ca nu mai scap de ele,am incercat aslavital si supliform,as vrea sa incerc vichy sau ceva creme mai scumpe sa vedem daca merge.Am auzit ca electrostimularea ajuta ,a incercat cineva?,am mai auzit ca exista un tratament cu laser cu care iti trec dar as vrea sa imi spuna cineva care a incercat daca e adevarat.Sunt disperata,nush cum am eu la varsta mea asa ceva si ma sperie gandu ca voi fi mama intr-o zi si o sa ma umplu de asa ceva.
Raspunsuri
ardeiash spune:
pe euforia este o emisiune care doar ce s-a terminat...in care testeaza astfel de produse cu ajutorul a 100 de femei. eu cred ca observatiile lor sunt cele mai credibile!
s-auzim numai de bine! si 

clarrice spune:
Vergeturile nu trec cu electrostimulare. De fapt vergeturile, nu prea trec, orice le-ai face. Poti incerca un peeling mai agresiv. Se preactica prin anumite cabinete de estetica corporala si trebuie facut de un medic neaparat, nu de orisicine. Dupa cateva sedinte d'astea se pot vedea niste rezultate. Cremele si alte spanacuri nu dau rezultate. Sunt bani aruncati pe fereastra.
nikole spune:
Daca te consoleaza cu ceva, vreau sa iti spun ca mie mi-au aparut primele si singurele vergeturi la varsta de 15-16 ani, cand eram o slabatura de ma sufla vantul!!!
Aparitia lor nu are legatura doar cu nr de kg, din cate stiu apar si pe fondul unor schimbari hormonale, probabil cazul nostru.
Nu trec...cu nimic!Trebuie sa inveti sa traiesti cu ele, sa le iubesti ca-s parte din tine, asta este!(suna ciudat stiu...) Iti potiinsela retina daca vrei aplicand zilnic dupa dus pe pielea inca umeda ulei de masline, acesta ajuta, face pielea mai elastica, am observat ca vergeturile s-au mai subtiat si chiar micsorat un pic, si nu se mai vad atat de tare.
Insa tot acolo sunt...ulterior am devenit mama, si vreau sa iti spun ca nu mi-a aparut nici o vergetura in plus fata de cele ce le aveam,de altfel desi am mai oscilat in greutate in toti acesti ani, vergeturi nu mi-au mai aparut.
Recunosc ca acum doi ani cand am fost la mare, mi-am acoperit zona cu un fond de ten special ptr corp si chiar nu se vedeau deloc, insa...sa stai cu fondul de ten langa sezlong sa te dai pe poponet poate parea ciudat...
in concluzie cred ca tine de calitatea pielii fiecaruia...
Nikole,mami lui albastrel
Medeea76 spune:
Mie mi-au aparut vergeturi pe solduri dupa ce am nascut. Mi s-au atenuat cu gelul de la Mustela impotriva vergeturilor deja aparute.
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (20+)
XIO spune:
Apar vergeturile si la pers. slabe , in cazul tau probabil au aparut pt. ca nu iti hidratezi pielea destul , pt. ca nu este destul de "elastica" , etc.
Si eu am ergeturi , n-am fost niciodata grasa. MI-au aparut in clasa a 8-a , dupa ce am facut oreon si niste complicatii urate care m-au tinut tintuita la pat cateva saptamani. Stiu ca nu puteam manca nimic si m-am ridicat prima oara din pat dupa vreo 2 saptamani cu vreo 8 kg lipsa. Le-am pus la loc si aratam normal dar vergeturile nu au mai disparut.
Nu ai ce sa le faci. De fapt , exista o solutie : grefe de piele .![]()
Dar nu prea cred ca e atat de tentant.
Daca te incalzeste cu ceva , majoritatea femeilor au , inclusive manechinele de pt podiumuri .
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Annie80 spune:
XIO ca tot ai adus agrgumentul asta cu care sunt 100 % de acord, este posibil sa ai pe spate ? chiar deasupra bazinului, caci eu acolo am, tot decand eram copil, si in timpul/dupa sarcina nu s-au mai atenuat sau dezvoltat....
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
nikole spune:
quote:
Originally posted by Annie80
XIO ca tot ai adus agrgumentul asta cu care sunt 100 % de acord, este posibil sa ai pe spate ? chiar deasupra bazinului, caci eu acolo am, tot decand eram copil, si in timpul/dupa sarcina nu s-au mai atenuat sau dezvoltat....
daaaaaaa, din pacate...eu am deasupra bazinului cateva rnduri de vergeturi, de fapt astea sunt singurele care ma deranjeaza cu adevrat!
Daca port un blug cu talie joasa se vad...deci nu pot purta nimic decoltat in spate, sau o rochie cu tot spatele gol, ca se vad nenorocitele de vergeturi!
------------------------
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by nikole
daaaaaaa, din pacate...eu am deasupra bazinului cateva rnduri de vergeturi, de fapt astea sunt singurele care ma deranjeaza cu adevrat!
Daca port un blug cu talie joasa se vad...deci nu pot purta nimic decoltat in spate, sau o rochie cu tot spatele gol, ca se vad nenorocitele de vergeturi!
la fel si aici...numai ca mi sa patut tare ciudat sa am vergeturi acolo

Inca o data cum scapam? nu scapam 

------------------------