Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (240)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Uau si o microbista...bravo...apoi si dc cu descaltatii aia ne pun probleme ne apucam de ...popice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Eu le dau lapte past bio de 3,5%, la Selin il mai amestec cu Nesle junior care preparat cu Ovomaltine (un fel de Nesquik). Tata-su le mai cumpara si lapte de capra. Eu nu pot sa-l vad si parca nu-mi vien sa le dau nici lor, ei nu comenteaza lapte sa fie. Portia e de 1/2 l pe zi fiecare.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

quote:
Originally posted by d_melli

Uau si o microbista...bravo...apoi si dc cu descaltatii aia ne pun probleme ne apucam de ...popice.

alina- si io m-am amorezat de MEDALION

VAI , CHIAR CA PLEC, PAAAAAAAAAAAAAA

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 11+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Cine e medalon ca mi-a scapat? Par a fi nume de tigan...gen caisa , portocala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din telenovela "Inima de tigan" Irina.
Anasol spor la munca.
Mira si eu ii mai pun in lapte, Milka-gen Nesquik. dar de cand papa multa cioco, am evitat sa-i mai pun.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si de la noi,
Of ca is trezita de la 6 si parca tot nu mai termin treburile-pregatit emma de mers la geta, schimbat alex si facut si inceput cu suc de morcov,spalat rufe, cafea, etc. si ma asteapta si azi o zi plina.
Vad ca sunt multe doritoare de bb2, va sfatuiesc sa avetzi un plan bine pus la punct- adica cel putin 1 bunica sa va ajute si primul copil la gradi, altfel e f. greu, nu imposibil, dar nu imi ridic a nimeni statuie ca i-am crescut singura.Fiecare insa face cum crede, eu va spuneam din proprie experientza, ca desi stau doar cu alex pina la 5 acasa, dc va descriu o zi nu stiu cat de bine va va suna si mi se pare ca nu am timp suficient sa fac strictul necesar, nu mai zic de pt mine, ca le fac pe bucatzele- manechiura, pedichiura, epilat, etc.
Irina- ma bucur de vesti despre Razvan si Cristina- spune-le sanatate, dar cum ramne cu bb2- ZICEAI CA VREI O FATA SI PE ALEX DE GINERE-ce faci acuma- te schimbasi-il mai pastrez pt funditzi ta sau il dau?
Ioana- ma bucur ca atzi fost la Cluj si ca e totul ok si tzi-a placut de medic, cu vomitatul se mai intampla si emma inca a mai facut dc era micnata si dc drumul avea serpentine-am spalat si noi scaunul ala de multe ori, dragos deja se crizeaza ca el e cu spalatul
Ingrid- nu am mai apucta ieri sa intru s aitzi spun ca merg sa iau morcovi proaspetzi ca sa ii fac suc din ei lui ALex, i-am dat acum de dimi, cred ca o fi ramas cu 10-15 ml maxim, ca desi avem morcovi dulci si i l-am si strecurat ca imi dadea putina pulpa ramasa afara, parca inca nu l-a lut asa cum trebuie, dar perseverez inca vreo 3-4 zile, paote totusi e mai bine, sper.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Banuiam eu ca e vreun rom la mijloc.
Denisa as vrea baiat dar nu m-as supara deloc dc as avea o fetita sau funditza cum cum zici tu.Sanatosi sa fie si sa vina ei peste vreun an , doi sau cand o fi.Pune-mitu o pila la vreo banca si intr-un an imediat plantam.
Eu trebuie sa merg la stomatolog la 18 siam o frica ca nu am fost decat o data pentru detartraj...zici ca ma taie...parca vad ca iar zbier la toti.

Mergi la inceput

Legat de laptele de vaca/capra- eu ii dau de capra pt cel putin 3 luni, apoi mai vedem- 200 ml dimineatza si 300 ml seara, eu ii dadusem dupa 18 luni(pina atunci era pe lapte praf din care bea prea mult)lapte organic de vaca si era ok cu el, de 3,8% iar acum pe cel de capra il dau de 2% ca e mai gras si e suficient, zic eu.
Eu nu vad de ce treb sa stea pina la 3 ani cu cel praf, din ce am citi si spun si astia pe aici e mult, pina la 2 ani maxim zic ei, desi dupa 18 luni se recomanda scoaterea lui si nici nu mai exista cutii cu mai mult de 18+-adica de la 18 luni incolo( c asi cu scoaterea biberonului pina la max 2 ani, a pampersului si a spalatului pe dintzi), dar fiecare face cum vrea.
Bee- ce faci, cum esti azi?Incepem galeria, azi e 17, vine micutzul?
Bombo- ai vazut ce am scris ieri, imi raspunzi si mie te rog pe mess?

Merg sa ii fac laptele lui ALex- o zi buna!

Mergi la inceput

Irina- ce banci sunt la voi, la care vrei, ca ma strofoc!
Bafta la dentist, nu e nasol, stai calma, gandeste-te si tu la un barbat sexy si mortal
Anasol si Cosmi-sanatate multa.
Ali si Acina- pe unde suntetzi, cum va simtzitzi?
Any- cum mai suntetzi?
Anam- bravo printzesei ca s-a culcat singura! Cum ai facut?
Mira- pupici la gasca!Multumim de explicatzii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Maraki...maxilarul meu e Ok trebuie sa imi fac timp sa ma duc sa scot firele...
AM REUSIT!!! adormit fara suzi...dar dimin a gasit-o pe cea noua cumparat pe birou..o ia in mina ca o adevarata amazoana si striga"UI"...vesela nevoie mare. dar a uitat de ea acum doarme tot fara.
Bianca..exista si de la Dr. Mom o alifie pt git fff buna cu uleiuri volatile...si la cutia chinezeasca eu iii spun CAO SAO MAO

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput