Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (240)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
Haideti ma ca m-a apucat si pe mine nostalgia cu bebeii mici; mi-as mai dori si eu unul......dar .......cred ca maine nu o sa mai gandesc la fel (sau nu stiu); dar oricum fiecare perioada are farmecul ei.

Vad ca toata lumea mananca varza cu carnati; si eu aseara tot asa ceva am mancat
Legat de CM mi-e stiu ca mi-a venit prima oara in clasa a opta; deci tot vreo 12-13 ani aveam....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca eu zic ca te apropiai de 14...sau nu?
Alina asa face toata ziua:cand sunt numai eu...mami in sus, mami in jos, de ma dispera. cand apare Clau...el e baza. cere foarte multa atentie, si trebuie sa ne arate tot ce face sau vede.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

La fel si Ayan, cand este Gabi acasa el este preferatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Da Giova, cred ca ma apropiam de 14 ani

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Toanca, pupici lui Mateias! Cum mai este cu bona? S-a dat pe brazda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Hiello hiello,
Am aparut si eu,dar dispar repede ca miercurea e zi de sedinte.
Gio, ieri era chiar cu tanti strumfa"tuti" cum ii spune ea. Vrea sa spun ca de doua zile a intrat si bona in peisajul de seara si cand intreaba de toata lumea din familie si eu ii spun ca x doarme, acum intreaba si de Tuti.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

asta era pentru bebe...nu pentru voi.
Mai stie cineva ceva despre Cristina si Razvan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina nu ai vorbit aseara cu ea? parca ziceai ca o suni, sau am inteles gresit.
Ralu bafta la sedinte. ai luat bona pt. Tia?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Da, mai, am luat bona in completarea mamei, de la 01 octombrie, 4 h pe zi. Mamei ii era destul de greu sa fie de dimineata pana seara plecata de acasa. Se inteleg de minune si e ff disponibila. Duminica de ex m-a sunat daca nu vreau sa vinsa a o ia un pic la ea sa ne odihnim (stia ca am fost la botez), dar am preferat sa ne petrecem singura si pe saptamana singuri. Ce e f bine e ca sta la 2 minute de noi, langa un parc si mai iese in parc, o mai duce la ea, unde Tia e in extaz ca o impopoztoneaza fata bonei care are 17 ani.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

RAzvan e mai bine, adica nu mai face febra decat dupa zbenguiala, f putin, de tusit tuseste dar e pe drumul cel bun, in sensul ca se desprinde sputa, SN la greu si vad ca din ce in ce mai groase si urate dar BB sa traisca!

Ieri am fost la Cluj la DOMNUL DOCTOR MIU!!!! Am avut super noroc pt ca am reusit sa facem programare in ultimul moment si am ajuns si bine, cu o ora mai devreme. Asa ca eu m-am postat la ora 16 pe scarile cabinetului si pe Cristi si pe Razvan i-am trimis intr-un parculet in apropiere. LA ora 16.30 a venit domnul profesor si i-am chemat urgent pe baieti asa ca pana la 5 cand a inceput sa vina lumea (la 5 incepeau practic consultatiile) am reusit sa stam de vorba o gramada.
L-a consultat pe Razvan, a fost incantat de evolutia lui de la ultima vizita, a spus ca intr-adevar are un pic de rosu in gat dar dansul nu mi-ar fi recomandat antibiotic pt ca la fel ii trecea si fara deoarece e virala toata treaba . Acum daca incepusem sa-i dau sa ii dau in continuare 5 zile. Mi-a spus ca asta e lupta lui zilnica, la Clinica Pediatrie II, impotriva medicilor care recomanda antibiotic!
Mi-a spus ca dupa ce termin tratamentul cu Imunogrip, la 6 saptamani, sa-i dau Broncho-Vaxom 1 capsula pe zi timp de 10 zile consecutive lunar timp de trei luni.
A avut extrem de multa rabdare si mi-a raspuns la toate intrebarile (eu ma dusesem cu listutza) si mi-a placut foarte mult ca avem aceeasi maniera de a privi problema.
Singura faza la care nu o sa-i urmez sfatul e cu privire la decalotare, mi-a spus ca imi recomanda sa-l duc pe Razvan la spital si sa faca un chirurg cu experienta decalotarea ca sa prevenim eventualele fimoze........pt moment nu sunt de acord sa-l supun pe spiridus la asa ceva mai ales ca nu avem nici un fel de problema!
Despre lapte mi-a spus ca e bine ca-i dau 3,5% pt ca e nevoie de lapte mai gras pt creierasul lor si imi recomanda un lapte cu termen scurt de valabilitate. Eu oricum ii dau Monor pt ca are termen de garantie vreo 5 zile, si oricum il fierb iar Razvan il bea cu mare placere!
Despre Vigantol mi-a spus sa ii dau in lunile cu "R" cate2 pic/zi pe toata durata dezvoltarii oaselor!!!! Deci pana la pubertate. A spus ca in zona noastra, unde nu e suficient soare si mai ales in Bistrita care e recunoscut ca un focar de reumatism e musai sa se administreze Vit.D.
Mi-a scris o reteta pt un preparat care trebuie facut in farmacie si zice ca e exctelent pt desfundat nasucul. Deja am trimis reteta prietenei mele, astept sa ma sune diseara sa vad ce zice!

In rest la Cluj a fost fain, am prins vreme frumoasa si ne-am si plimbat, am fost in Carrfour si am vazut oferta de care zicea Anasol, cea cu 4 body la 280.000.......superbe dar din pacate cea mai mare marime care o aveau era pentru 23 de luni si lui Razvan ii erau scurte tare la maneci.
Trebuie sa facem cumva sa mergem intr-o vineri si sa stam un we in Cluj ca vreau si eu sa-cunosc mai bine orasul. Mi se pare cel mai frumos oras din tara........pana si Razvan a ramas masca langa impunatoarea statuie a lui Matiash Rex

Problema a fost pe drum la intoarcere, ca Razvan nu a mai vrut sa stea in scaunel si a tot urlat pana l-am luat in brate si dupa aia a vrut la volan si atata s-a zbatut si s-a zvarcolit pana a vomitat. Iar cu 10 km inainte de Bistrita a adormit deci va imaginati ce circ fara bani am avut in fata blocului cand am incercat sa-l trezesc si sa-l imbrac. Iar la 23 noaptea eu si Cristi spalam masina pe interior(ca am fost cu masina de serviciu a lui Cristi)..lasa ca peste 3 saptamani ne vine masina si in aia poate sa vomite linistit ca n mai e asa mare bai
Merg sa ma culc macar o ora ca de doua nopti dorm cu el in pat ca mi se pare ffff frig la el in patut(e mult mai jos) si ma bontaneste si ma chinuie de numa'. Inca un copil sa doarma asa de rau nu am vazut, parca-i titirez, toata noaptea face ture prin pat!

Pusi si intru mai pe seara sa citesc din urma!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput