*Gravidute&Mamici de IASI* (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Durerile de cap pot fi cauzate si de o problema oculara...femeia la nastere poate suferi multe consecinte printre care si modificarea dioptriilor...dar e doar o idee ELLA.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aeperju

Fetelor ce stiti am voie sa pap gutui daca alaptez?

Eu am papat tot soiul de fructe cat am alaptat,sunt o devoratoare de fructe si slava Domnului am alaptat un an jumate.
Gutuile din cate stiu au efect antidiareic,deci de balonat nu-l baloneza pe puiut.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Saru' mana!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

fetele mltumesc pentru sfaturi , cred ca o sa beau un 3in 1 pina la urma dar maine o sa merg la medicul de familie sa vad care e treaba.
Byu stii si eu ma gindeam ca poate o fi ceva legat de ochi, eu nu am probleme cu ochii dar...

poze
BIANCA ANTONIA
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

si colac peste pupaza vecinul de jos s-a apucat de dat niste gauri, isi schimba timplaria la balcon...

poze
BIANCA ANTONIA
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

am lipsit putin si uite ce harnicute ati fost...abia am reusit sa citesc tot din urma.
kriss subscriu si eu...cel mai bine e sa mergi prin recomandare la siminiceanu, si din cate am inteles "o ai" deja. la mine a venit acasa de vreo 3 ori la raisa, pana in 4 luni, dar atunci nu era asa de ocupata- abia isi deschisese cabinetul. si repet...intreab-o orice, pt fiecare luna ce trebuie sa faci, la fiecare vizita sa o bati la cap... daca nu o intrebi ea nu-ti spune. iti spun din experienta proprie...ea stia ca raisa e a doua bebica si probabil de-asta nu a insistat pe detalii...si nu a fost bine. iar cu calciu repet inca o data, tot din experienta proprie incepand cu 5-6 luni trebuie dat... iar doza de vigantol se mareste cam din doua in doua luni aproximativ. siminiceanu e doctorita buna, nu vreau sa afirm altceva pt ca sigur mi-ar sari multe mamici in cap, dar la raisa a gresit! mi-a spus sa nu-i dau calciu pe motiv ca arata bine, papa de la san...etc. o intrebam in fiecare luna daca trebuie sa-i dau calciu sau sa-i fac analize. pana am inceput sa observ eu singurica semnele de rahitism... deci nu e de joaca!
ella, de ce nu suni doctorul sa-l intrebi ce e cu durerea de cap si e poti sa iei? ar fi cel mai sigur. iar fiola o pastrez, dar si eu sper sa nu ai nevoie de ea!
off vecinii astia...la mine toata vara au avut de facut ceva...ba cei de deasupra, de sub, de langa...din blocul din fata... si tot asa...si bineinteles ca toti se apuau la pranz cand dormeau fetele!

revin mai pe seara, ma duc sa spal vasele

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!

Aseara am fost si eu la controlul aproximativ lunar la dr. Siminiceanu si sa stii Diana ca si mie mi-a zis sa nu-i mai dau calciu,asta e a 2-a oara...
In rest bebe e bine, defapt prea gras, trebuie sa il pun la regim, ii dau laptic de la mine si 200ml de lapte praf pe zi,dar nu chiar zilnic.Incepem diversificarea.
Are 8400 si 68 de cm, de aia nu mai puteam eu sa-l car in brate

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ella, sper ca ti-a trecut durerea de cap..
La noi a venit preotul si mi-a facut molifta..micuta a fost tare cuminte, nu a plans deloc.
de vreo 2-3 ore ma chinui sa o culc..abia acum a adormit..vremea de afara mi se pare asa de deprimanta..credeam ca mai prindem si noi putintel de soare..
Am si eu o intrebare pt mamici:
-unde se depun actele pt. trusou, alocatia de stat si cea pt. nou nascuti?formularele se gasesc pe net?

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Toate aceste acte se rezolva la piramida lui dubet sau gubet nu stiu nici eu exact cum se chiama pe partea satanga , la subsol.
Addianazi-mi si mie ce semne ai vazut tu, pt ca Casian transpira pe cap tot timpul(asta e unul din simptome)dar nu stiu ce sa cred, o fi temperatura lui asa...eu ii dau calciu cate 10 jumatati de fiola pe luna, dar stiu eu acum....

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

michelle, dar pana acum ti-a spus sa-i dai calciu? eu denisei i-am dat aproape in fiecare luna cate 10 zile calciu gluconic si i-am facut si analize -primul set la 8 luni. dar cu ea am mers la alt doctor. iar cu raisa...am dat-o-n bara!
dar pana la urma fiecare face cum crede ca e mai bine pt copilasul ei! fiecare copil e unic, si unii copii au nevoie de supliment de calciu, pe cand altora le-ar face mai mult rau decat bine!...
kriss eu stiu ca pe net am gasit lista cu cele necesare pt alocatie... o sa fie putin de umblat. daca mai tin bine minte pt alocatie trebuie sa mergi la gara la directia muncii...(alocatia poate fi trimisa in cont) iar pt indemnizatie de mamica trebuie sa mergi in cantemir pe malul Bahluiului e cladirea in forma de piramida...cum a spus si byu
byu, nu trebuie sa-ti faci griji...de transpirat transpira mai toti bebeii la papa....depun efort
semnele rahitismului: coaste in forma de evantai- iesite in afara, tibiile curbate ( in O- genu varum) astea le are raisa, dar ele sunt mult mai multe.

edit edit si iar edit... atentie la vigantol, chiar daca nu e specificat pe prospect, multi doctori recomanda folosirea unei sticlute timp de 2 sapt maxim de la deschidere! si dat direct in gurita, sa nu se piarda pe lingurita, in biberon...etc
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput