*Gravidute&Mamici de IASI* (9)
Raspunsuri - Pagina 16
ella10 spune:
Nu m-a tras curentul, cred.cam de vreo sapt ma iau durerile astea de cap si ma tin cite vreo jum de ora dimineata si seara, dr a zis ca poate am tensiunea mica, dar eu stiu...am luat nospa, caci eu iau cite 2 pe zi
poze
BIANCA ANTONIA
24+
oana8188 spune:
Ioana, cred ca o sa merg la rezerva, mai ales dupa ca am aflat ca se poate sta cu inca o persoana (sotul
)... Mai vorbesc si cu doctorita.
Ella, pe mine nu ma ajuta nimic la durerea de cap decat un pui de somn eventual... Stiu ca poti lua algocalmin, in cazuri extreme, dar mai bine intrebi doctorul.
Oana
32+
Alexandra
mariussimiuc spune:
Helau! 
Ella,dar o gura de cafea de ce nu bei? Nu ai voie? Daca mai pui si un pic de lamaie sigur trece durerea de cap.
Tensiunea ti-o poti lua la farmaciile Iassyfarm,sunt automate (oare asa se cheama?),bagi fisa si-ti iei tensiunea.
Miha
si Robert 
byu spune:
Hop si eu
Buna dragelor,eu imi beau acum cafeaua, dar tot printre picaturi pt ca sa trezit iubirea mea.
Bine ai venit STEFANNA!
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
ella10 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Helau!
Ella,dar o gura de cafea de ce nu bei? Nu ai voie? Daca mai pui si un pic de lamaie sigur trece durerea de cap.Tensiunea ti-o poti lua la farmaciile Iassyfarm,sunt automate (oare asa se cheama?),bagi fisa si-ti iei tensiunea.
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
miha da' eu nu beau cafea de felul meu, nu-mi place altceva ce as putea sa beau?
poze
BIANCA ANTONIA

24+
Darria spune:
Ella: pt. durerea de cap beau zeama de la 2 lamai mari. Daca intr-o ora nu trece: repet.
byu spune:
am incercat si noi astazi un piure de fructe cu morcov...
mi-a intins in toata bucataria piureul , a luat castronelul si il trantea de masa
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
Ella,poti sa te sacrifici
cu un 3 in 1,e dulce si cu gust de lapte.Daca tot nu-ti place il dai pe gat ca pe rachiu si gata. 
Poti incerca sa iei niste magneziu,lipsa lui poate da dureri de cap.
Raluca,tare haios tre sa Casian cu piureul de fructe.
Mai nasoala e faza cu curatatul de dupa. 
Miha
si Robert