*Gravidute&Mamici de IASI* (9)
Raspunsuri - Pagina 15
oana8188 spune:
Si eu tot asa stiu ca targul pe 25 incepe..... Il vanez..
Sa mai cumpar cate ceva... O sa o ia razna saracu' sotu' meu ca de 2 saptamani tot bani imi trebuie :D asta e! Ieri am luat cadita de la posta (am facut comanda pe net ca in Iasi nu le aduce nimeni din cate stiu eu) si azi am luat suportul special pt bebici mici care se fixeaza in cadita sau chiar si in cada mare.
Fac poze si va dau link cat de curand ![]()
Oana
32+
Alexandra
oana8188 spune:
Crismary, eu am luat cadita asta http://www.flickr.com/photos/oana8188/. Suportul l-am cumparat de la Miniblu, ca initial am crezut ca e mai ieftin. Dar era mai ieftin pe site. Partea mai putin ok e ca am platit 250 mii transportul, prin posta, in conditiile in care cadita e 640 mii.
Cadita o gasesti aici http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2933
iar suportul e separat aici http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2934
Eu cumparasem deja "scheletul" http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2937 de la targ babyexpo din Bucuresti si n-am luat si cadita (care era 500 de mii) ca nu mai aveam loc in masina.
Oana
32+
Alexandra
ioana_77 spune:
Oana, am auzit numai de bine de dr Schass, am vazut-o si eu prin spital, pare o doamna calma si echilibrata. Sper sa nu gresesc. Ce-ai hotarat cu rezerva?
Kriss, din cate stiu eu Siminiceanu nu vine acasa, noi am renuntat la serviciile ei, fiindca este f aglomerata la cabinet si la un moment dat nu ne mai acorda atentia de la inceput, cand am fost f incantati de ea. E bine daca mergi printr-o recomandare la ea. Spor la alaptat. Maria facea kk dupa fiecare masa, asta insemna la 2 ore, iti dai seama
EU fac copii maricei, Maria a avut 4,100 kg, asa ca astept ca si Stefan sa atinga greutatea asta.
Maria(29.11.2005) si Ioana
37+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
slimatei spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by slimatei
miha... iti doresc sa-ti fie cu odihna concediu...atat cat iti este posibil,bineinteles...
Multumesc!De dimineata ma lupt cu mancarurile prin bucatarie si nu mai reusesc sa termin o data.
chiar ca esti
.. si eu ma lupt ..da' mai mult cu vasele.. si pana la urma tot soatza le spala ca eu stau in pat la caldurici...Stefania X 2
am intrat in 33sapt
... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
alynta27 spune:
Kriss e dulce Alessia! Bine ai revenit!
Nonna, Andrei e un simpatic!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
Nonna76 spune:
Buna dimineata! si o
fierbinte pt. mamici si viitoarele mamici.
Ma bucur Alina ca mi-ai admirat minunea.Vineri il botezam si noi iar simbata avem petrecerea.Am emotii,mai am inca multe de facut,sotul are o entorsa urita la picior si nu ma prea ajuta.
Abia astept sa dansez.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
kriss79 spune:
Buna dimineata
Abia acum am reusit sa o adorm..ba sugea, ba sughitea si iar ii dadeam putin laptic..azi noapte a dormit bine, eu mai putin ca m-am certat putin cu sotul si am dat apa la soricei..
Nonna, distractie placuta la botez!
Alina, multumesc!
Ioana, mai ai putin..iti tin pumnii! tu vei face ceza?
Am vb. pt. venit acasa a dr..sper sa fie asa..am mai cantarit-o putin..insa cu pampersul pe ea..si a mai luat in greutate..avea 2,920 cu pamp..in mat. scadeau 100 gr..ma bucur ca nu da inapoi..inseamna ca suntem pe drumul cel bun.
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ella10 spune:
Neata!ce faceti fetele?cele care sunteti deja mamici banuiesc cam ce faceti dar gravidutele?cum va ocupati ziua?eu ma lupt cu o durere de cap de numai pot, nu stiu cum sa fac sa-mi treaca...
v-am
poze
BIANCA ANTONIA
24+
kriss79 spune:
poate te-a luat vreun curent..ia un nO Spa
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)