*Gravidute&Mamici de IASI* (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim!

Kriss, vigantolul l-am primit moca de la medicul de familie si mi-a zis sa-i dau incepand cu sapt a doua cica pana la 2 ani 2 pic/zi.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La medicul de familie anunti in 24 de ore de cand ai ajuns acasa ca sa vina sa vada bebelul. Iar la pediatra nu stiu, cand vrei tu sau cand ai vreo problema.

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Kriss,vazut pozele cu printesa! E tare scumpa! Sa fie sanatoasa!

Pupam si micul crestin,care s-a scaldat in piscina popii.

De azi sunt in concediu!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

sunt asa de fericita...am dormit toate 3 pana la 10.30...nici nu mai tin minte de cand nu am mai dormit asa de mult! cred ca de la vremea asta au dormit si fetele pana asa tarziu.
kriss e foarte buna metoda pe care o aplici la alaptat. siminiceanu e intr-adevar buna, dar daca mergi la ea sa-i spui ca o sa mergi doar la ea si ca la medicul de familie (unde iti trebuie certificatul de nastere ca s-o inscrii) vei merge doar la vaccinuri. ce vreau sa spun de fapt e ca daca siminiceanu are impresia ca mergi la ea doar din cand in cand nu-ti va acorda prea multa atentie, in sensul ca nu-ti va spune tot tot ce trebuie sa faci in privinta alessiei.
vigantolul se da in functie de greutate deci mai bine intrebi dr (oricum 2-3 pic nu mai mult).
cat despre calciu...eu am alta parere! parerile sunt impartite si printre doctori. oricum mai devreme de 5-6 luni (cand ies dintisorii) nu cred ca recomanda nimeni. raisa are rahitism pentru ca nu i-am dat calciu deloc! nu ma intind la detalii...e prea mult de povestit!
ella imi pare rau ca nu ai putut sa dansezi, dar mai bine safe than sorry. macar bianca s-a distrat! am gasit fiola de gravibinon si este valabila pana in 2009. si fetele mele aveau zile mai "proaste" dar intotdeauna aveau grija sa recupereze cat despre durerile de cap nu stiu ce sa zic... tensiune ceva???!! nu stiu...
miha, concediu placut! si sa nu te "plictisesti" prea mult!

fug la treaba!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

merci de sfaturi diana, cit despre fiola te rog s-o pastrezi poate o sa-mi trebuiasca mie, eu sper sa nu mai am nevoie dar niciodata nu se stie

poze
BIANCA ANTONIA
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

addiana, mersi de sfat.
Dr mea de fam a vb cu dna dr Sim sa ma ia in evid:)caci dr noastra de fam e viitoarea soacra a sor`mii..si auditeaza Maternitatea CV..asa ca pediatra stie f. bine ca la ea merg ca dr de fam..
Cred ca o voi chema acasa in curand..desi ea a zis ca nu e necesar decat pe la o luna, daca nu sunt probleme..totusi mi se pare ca nu ia asa mult in greutatea Alessia..de cand a venit acasa..de samb a luat doar 30 de grame..De ieri insa am intrerupt completarea..ca vad ca suge bine..dar parca as trece iar la ea..
Face kk cam mult..asa fac bbeii? abia o schimb, ii dau sa suga si in timp ce suge..face part..si kk..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

PS. AM MAI PUS CEVA POZE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu zic sa nu-i dai completare,Andrei al meu a luat mai greu in greutate la inceput dar acum e f. bine.Completare nici nu mi-a trecut prin cap sa-i dau.
Asa fac kk bebeii,f des,iar de la sin nu fac diaree.Abia cind introducem si altceva pot aparea probleme(constipatie sau diaree).

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Robert a luat Calciu inca din a doua zi de viata,iar Vigantolul nu a avut nici un efect.I-am dat pana la 2 luni,cred,apoi am facut D-ul injectabil,caci pe langa gaurica de la inimioara (pusa de faimosul dr Iordache tot pe seama lipsei de calciu) a mai facut si ditai forma de rahitism. Si acum are spinare de brontozaur si cu toate acestea analizele i-au iesit foarte bune.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nonna, multumesc de raspuns.
fetele, azi mi-a scos firele si mi-a zis sa mai schimb pansamentul la 4 zile..iar cand face o crusta..pot sa fac dus/baie..am inteles eu ok?

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Cristina,chiar m-ai facut curioasa...o sa scot caietelul de la naftalina sa vad cum statea Robert cu greutatea.Oricum,parerea mea e,sa nu te stresezi cu cantaritul in fiecare zi.O data pe luna este suficient.
Cat despre caca...este normal...Sunt unii care fac dupa masa,altii chiar in timp ce iau masa Asa cum facea Robert. La inceput foloseam scutecele Pampers,care nu-i "veneau" chiar asa bine si se murdarea pana pe spate asa ca pe langa scutecel mai schimbam si hainutele. Aaaa...si mai facea cateodata si in somn,dar oricat imi era de drag cum doarme il schimbam,ca altfel funduletul lui se facea rana imediat.Tot cu ma-sa seamana,care-i o sensibiloasa.

Stefana,bine ai venit la noi. Te-am trecut in catalog.

Miha si Robert

Mergi la inceput