*Gravidute&Mamici de IASI* (9)
Raspunsuri - Pagina 11
anymony spune:
Ioana...mama acusi nasti ....Siu cind imi aduc aminte cum ne-am cunoscut si cum s-au cunoscut fetele noastre...CE VREMURI!!!Parca era ieri...
Noi suntem cu febra..dimineata 37 cu 5 acum avem 37 cu 8 dar se pare ca creste dupa cum se prezinta. Am bagat Nurofen si paracetamol sup... ma asteapta o noapte ALBA!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
crissintibun spune:
MIHA,MIHMORA,ADDIANA va multumesc din inima k mi-ati raspuns la intrebari ..am deschis cu nerabdare calculatorul si m-am bucurat sa vad k v-ati gandit la mine sa nu astept mult si mi-ati raspuns.
Legat de burtiera eu am zis k o sa incep sa port peste vreo 3 zile ,mai ales k dr a zis sa nu mai port pansament si am zis sa mai las sa respire operatia doar cu lenjerie de bumbac.
Kriss,m-a emotionat sa o revad pe Alessia .E la fel de superba cum o stiam.Cand am citit ce ai povestit despre prima data cand ti-ai tinut in brate comoara mi-au dat iar lacrimile ca si atunci cand te-am vazut plangand ...Eu stateam pe hol si asteptam sa vina infirmiera sa mearga cu mine la et 4 si am vazut k vine cu Alessia si m-am apropiat si eu putin din umbra..Kriss,aceiasi intrebare cu mulsul vroiam sa o pun si eu.Parerile sunt impartite.Pana la urma am ales sa ma mulg ff rar ,doar dak e strict necesar.E mai bine asa .
Pupici de la noi 2:eu si ingerasul care doarme cuminte in patut!
Cristina CEA MAI FERICITA MAMICA DE INGERAS AMALIA
mihamora spune:
Salut!
Kriss - am vazut-o pe Alessia, e superba,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.Eu zic ca nu e cazul sa scoti lapticul,e mai bine sa lasi asa sa se regleze de la sine productia.Asa cum zicea si Diana daca te mulgi creste productia,dar daca ai sanii tensionati poti sa storci putin, cat sa te simti ok.
Si eu dau vigantol 3 pic/zi.
Byu - ma bucur ca s-a facut bine Casi
E un scumpel, a crescut si cred ca seamana cu tine![]()
Emma - felicitari pentru botez !
Lili - si eu cred ca e mai buna cadita cu forme.Eu am cadita normala si suport, suportul il folosesc in cada mare.
Any - multa sanatate Ioanei!
Cristina - vrem sa o vedem pe Ami![]()
Si eu am purtat burtiera aproape 1 luna, mi se parea ca nu ma pot ridica din pat daca nu o am.
Ella- cum te-ai distrat?
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
byu spune:
mai da ce liniste pe aici...eu sunt libera acum
si beau un pahar de fanta in fata calculatorului...dar sunt singurica......
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
byu spune:
Miamora multumesc dar majoritatea cunoscutilor spun ca seamana cu tati,dar nu mai conteaza...eu stiu ca are si de la mine ![]()
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
raca spune:
Salutari tuturor. Am ajuns si noi in sfarsit in fata calculatorului. Kriss bine ai venit acasa. Fetita e o scumpa, sa fie sanatoasa.
Noi am fost vinerim la eco. Baietelul e perfect normal are 740 de grame si de data asta avem si o poza cu el si un scurt filmulet.
Aici e filmuletul: http://www.youtube.com/watch?v=l90KWO1ueyA si aici poza: http://www.flickr.com/photos/12657960@N03/
24+ 
Vine Barza!
addiana spune:
byu, iti tin companie, dar eu cu un pahar de apa....
am vazut si eu pozele noi, e frumusel casian!
eu nu mai reusesc sa pun poze noi
....s-a stricat intrarea usb din calculator... adica trebuie cumparata o placa de baza(???) noua...alti bani alta distractie...asa ca mai asteptam. poate reusesc sa le descarc la vreo prietena si le pun direct pe net.
acum am venit de la farmacie, am fost sa iau karvol si sterimar. au aparut 2 feluri noi de sterimar unul pentru raceli cu cupru si unul pentru alergii cu mangan parca, sau magneziu??!! nu mai stiu, eu l-am luat pe cel pentru raceli. nu stiu daca e vreo diferenta intre acestea si cel simplu, la pret este de vreo 5 lei.
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006)
poze
mihamora spune:
Hai ca vin si eu cu un ceai![]()
Diana sa le fie de leac medicamentele![]()
Raca - super baiatul ce mai, e mare de acum,acusi il tii in brate![]()
Si eu sunt singurica![]()
POZE 
addiana spune:
voi cand spuneti ca sunteti singurele va referiti la faptul ca dorm bebei si sunteti fara ei, nu-i asa?
multumesc michelle, sper sa le treaca cat mai repede s-o duc pe denisa la gradinita, si-asa saptamana viitoare au vacanta, macar vreo 2-3 zile din saptamana asta s-o mai duc, ca as avea de umblat prin oras dimineata, si mi-e mai usor doar cu una...![]()
raca, sarcina usoara! vazand poza si mi-am adus aminte de o poza cu raisa din burtica hi!
o sa le caut si pe alea cu burtica "din exterior", sa vad daca gasesc cd-ul...
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006)
poze
mihamora spune:
Diana - ne referim la faptul ca suntem doar cu bebeii acasa, fara sot.![]()
Ce frumos va saluta Raisa din burtica![]()
POZE