FIV in Ungaria 23

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

'neata!

crisis+2puiuti

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 31 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

haiiiii crissss

o astept la mineeeeee..merg cu ea..o sa stau la panda la geam..si cum deschide Ivi_asistenta geamuu..io hopp sii fac poza lu criss
sa vedeti ce fata face Chivu cand ma vede...iar io o sa'i zic..relax..relaxxam venit sa fac o poza

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Cris pentru puiuti lipiciosi de burtica ta! Si peste doua saptamani sa ne spui vestea cea mare, dar cu topaitul mai usor, sa nu deranjezi puiutii!

Andicu, Pussi, Liana multumesc pentru urari, abia astept sa dau de baut, cam peste 3 sapt va veni si masinuta! Si apoi sper sa iau si eu repede carnetul.
Popica felicitari!Sarcina usoara! Ma bucur ca ai scris, chiar daca abia acum, si sper ca si alte fete care trec prin ce trecem si noi sa scrie aici, noi suntem un grup foarte unit si intotdeauna gasim sprijin aici.
Micki ce faci, n-ai mai intrat, te-ai razgandit cumva?
Ramona ai stabilit cand incepi urmatorul fiv?

toate fetele!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

Fetelor:

sa aveti o buna dimineata!

Liana, ultimul ET l-am avut in 11 octombrie, si dr. a zis sa-mi fac testul joia dupa 14 zile si io l-am facut miercurea - asa ca am zis ca-s 13 zile...n-or fi? Cum calculam?
Si de vb din pacate n-am prea vorbit cu multa lume la Szeged, ca ... n-am avut ocazia...doar la primul ET erau niste fete din arad, cred ca se cunosteau, si in ora de dupa ET am povestit un pic...poate sunt si ele pe aici...(eu sunt blonda care v-a povestit din experientele de la Munteanu)

Credeti ca e posibil sa am mai multe punctulete cu o valoare de 297? Era o fata care a avut peste 800 si la ea erati sigure ca sunt 2, nu?

A, si data trecuta, desi am postat un kilometru de detalii am omis unul....prin ziua a 7-8 de la transfer, m-am trezit la un moment dat noaptea pe la 3 din cauza unei dureri groaznice la ovare...in special la dreptul pe care am un chist endometric ce e aproape cat ovarul...dar cand m-am dus la toaleta si celalalt ma durea, ca de-abia am stat pe colac!!! dupa ce m-am trezit am avut pentru cateva zile asa, o durere (mai mult o jena) la ele, dar nu ca si in acea noapte...Mi s-a parut ciudat, mai ales ca acum nu am facut tratament, ca sa-mi fie umflate ovarele...
ati mai avut careva asa ceva??

crista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Liana- zi mi te rog costul de acum al FIV ului la Szeged! efectiv cat te a costat pe tine, daca ai lista ar fi mai bine, de la consultatii, eco , ET si medicatie, vreau sa fac comparatie si oricum cred ca ar fi de folos mai multor fete ! mersi

Crisis- succes si sa iasa gemeni!

daria si foto

Mergi la inceput

popicaa atunci e imposibil sa nu fi vorbit..io pe 11 am avut programare..si cat am stat acolo nu mi'a tacut gura diloc..bineee poate tu nu ai vb da io daaaaaaaaaaaaaauitate jos la semnatura mea si intra la poze..iti spune ceva mutra mea???/nu's de ce dar am senzatia ca te stiu..sau poate pui si tu pozee sa te vedem si noi..
in leg cu punctuletele io zic ca e posibil..in z13 sa ai 297 e superrrr..io in z14 am avut 313 si au fost 2..asa ca nu se stie...
in leg cu durerea nu\s ce sa zic....
blankarrusinikaaaaa..rusinikaaaa ai venit aci si nu ne'ai zis?????..ok..ok..felicitariiiiiii pt fetitaaaa!!

gataa crisss sunt gataaaamerem?????
haiiiii in pas saltaretz..
1,,2,,3...
1,,2..3...
catre clinika plecam
pe Chivu sa'l salutam

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dariaioanaxx

Liana- zi mi te rog costul de acum al FIV ului la Szeged! efectiv cat te a costat pe tine, daca ai lista ar fi mai bine, de la consultatii, eco , ET si medicatie, vreau sa fac comparatie si oricum cred ca ar fi de folos mai multor fete ! mersi

Crisis- succes si sa iasa gemeni!

daria si foto

daria io am facut IA m'a costat 40 000 de forinti adica 160 de euro..
pe tratament am mai dat in jur de vreo suta si cevaa ca nu am facut calculul..
costurile la Fiv sunt acelasi..nu s'au schimbat..le gasesti pe prima pagina..dar daca vrei ti le spun cand vin de la clinkaa..ca acu plec cu criss

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Liana- de cand am fost eu in martie preturile de pe site nu mai erau prea actuale, asa ca te astept cand revii cu o listuta!

daria si foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

Liana draga, crede-ma ca as fi vrut sa fiu abordata de careva, ca daca incep sa ma pun la povesti, apai nu mai gat...
daaar io am ajuns tarziu tare, pe la 2.00 ora lor, ca pe la 12 am sunat sa vedem daca puiutii de la pastrare au supravietuit dezghetului... Si la 12 ne-a zis ca avem 2 minunati, sa ajungem in 2 ore, ceea ce am si facut. Dar pe cand am iesit de la ET toate fetele care o mai fi fost prin salon - deja nu mai erau...asa ca m-au lasat sa stau cu sotul (ceea ce am si dormit ;-) )

Poze inca nu am aflat cum sa pun, dar perseverez;-)

crista

Mergi la inceput