FIV in Ungaria 23
Raspunsuri - Pagina 11
Liana30 spune:
aaaa uitai sa va zic..soztul lui criss a fost super azi..
a pregatit cartofi parajiti ,piept de pui la gratar,,ouooo ochiuri
si salataaa..si ii aduse masa la pat

bravoooooo sotzuuuu

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
Liana30 spune:
gataaa tac..tac..nu mai zic nika de mancareee...
tac dar nu inaintee sa'ti spun ca grasu face acu pipote cu usturoi si sos..gataa tac..tac![]()
![]()
gataaa incepe galeriaaa
...e oraa 7...numai are voie sa mance nika criss..
haiiii crisss
haiiiiii
rezistaaa
aaaaaaaaaa si recunoastee ca sotrzuu iti facu de 3 ori ceaii..recunoaste odataa..sotzuuu
asa e de 3 oriiii..
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
Delfinutza spune:
Pussi La Multi Ani cu sanatate si sa ti se implineasca toate dorintele..sa ai parte in viata de tot ce e mai frumos...si nastere usoara

Lianoooo....sa stai cuminte in patutz...si fara eforturi fizice....de acu gata...prea mult ti ai facut de cap![]()
am vazt pozele cu tine si Criss...sunteti dementiale
Puuuppp fata
Criss bafta maine...sper ca n am grsit ziua...sa fie cu noroc...noi facem galerie

Pup toate fetele
Delfinutza
adaca spune:

CRISIS 

DOAMNE AJUTA ! Suntem alaturi de tine. 

LIANA te strang de gat 
![]()
daca mai vorbesti de mancare. Poate tragi o fuga pana la mine cu o portie de 
Ade
31 s
RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
Liana30 spune:
Delfinutzoooo sunt cuminte...![]()
adelaaa numai zic nika..tac..tac..
acuuu sa va intreb si io ceva..
voi ati patit vreuna asa ceva???? de 2 zile ma doare capul rauuu de tottt..de la ce drau o fi????ca nu pot sa iau nimik...dar nici durerea asta nu o mai suport..offf..offf meyy..meyy
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
pussi spune:
fetelor va multumesc frumos pt. toate urarile voastre! 

sunteti minunate! si va doresc din suflet sa va sarbatoriti fiecare urmatoarea zi de nastere cu cadoul in burtica sau in brate!
In alta ordine de idei ... cu ajutorul lui DD voi naste pe 24.11.2007
Crisis tinem pumnii maine si sa fie DD cu voi![ruga]

PUSSI
32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
ramonacostin spune:
Salutare tuturor!
Ioana draga, am scris ceva mai demult cam prin 13 octombrie pe la orele 14 despre rezultatul negativ ... mergem mai departe pentru ca nu a fost sa fie acum, dar incercam sa ramanem optimisti...! I-am scris doctorului Zadori si mi-a raspuns ca analizele toate imi raman valabile, cu exceptia celor hormonale, care trebuie sa fie chiar din luna respectiva, asa ca le voi repeta luna viitoare.
Liana si Crisis, mult succes si sunt cu gandul alaturi de voi!
Multa bafta tuturor fetelor!
crisis81 spune:
Va multumesc la toate!
Nu stiu daca mesajul meu va fi moderat pana cand intru eu dar sa stiti ca Liana va fi la curent cu toate vestile (se sms-eaza cu sotul meu) si va va tine la curent cu totul. Adica veti afla inaintea mea vestile ![]()

Va pup si inca o data va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine. Sa va dea Dumnezeu fericire!

Uite de ce?
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">
GRATAR SZEGEDwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">
VIENA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
kla78 spune:
PUSSI LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE SOTUL SI `PRINTESELE TALE!SA VA DEA D-ZEU NUMAI BUCURII SI FERICIRE
CRISIStin pumnii stransi tare de tot!astept vesti bune!
LIANA ai grija de bb!
eu azi dupa aproape 3 sapt am iesit un pic la plimbarica asa incet ca batranei cu o prietena si cu bebicul ei scump!multumesc lui D-zeu ca a mai trecut inca o zi fara probleme,fara sangerari etc,mereu cand merg la wc ma uit atent sa nu cumva sa fie vreun strop de sange
desi stiu ca multe fete au sangerat si a fost ok,dar na mi frica si gata,chiar ma gandesc cum de n-am avut nici sangerarea de implantare,PUSSI tu ai avut-o???
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Avalon spune:
Olteanco
, ai comis-o, vad! Hai sa fie intr-un ceas bun si sa vii cu vestea cea buna, eu sunt aici si o astept!