Mamici de noiembrie- decembrie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 8
darleena spune:
Mai e cineva in afara de Roxana careia sa i se fi lasat burta?
Ca mie sotul imi spune ca mi s-a lasat putin, dar eu simt bebelina ca ma loveste in coaste undeva sus sus, pe langa sani .
Deja nu mai rezist...ma doare!!!
36+ si baby Kara
AMR 4 saptamani
RGE spune:
ANK83 dar de la ce a fost sangerarea??...tu vrei sa nasti?..nu ti-e frica...mama eu ma rog sa rezist pana sapt viitoare!!
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
5 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
DARLEENA e normal incepand cu sapt 36 sa se lase burtica asa ca nu te speria nu nasti!!..sti prin ce-am trecut si eu atunci...si asta era acum 3 saptamani!!..stai calma.
"Doamne ajuta-ne!!"
darleena spune:
BB pai daca mai sta mult Iasmi in burtik la mama o dai deja la gradinita cand iese.
36+ si baby Kara
AMR 4 saptamani
darleena spune:
Roxana m-ai inteles gresit...eu ma impacientez ca nu a coborat (cel putin mie asa mi se pare)
Hahaha..pe tine termenele te omoara, noroc ca George e baiat model si sta acolo cumintel.
36+ si baby Kara
AMR 4 saptamani
RGE spune:
DARLEENA cred ca asta vrea si BB YASMI ca sa nu mai stea sa cshimbe pampersi
"Doamne ajuta-ne!!"
laura1713 spune:
Hello, burtici!
Darleena, mie imi spune si mami si sotzul ca mi s-a lasat burtica...
Azi noapte m-am trezit in dureri de sale si o senzatie in burta ca la ciclu. Asta avand in vedere ca eu nu aveam dureri la ciclu, doar senzatia aia... Si ma si intepa pe la dansa. Ma tot gandeam ce sa fac, e cam devreme... noroc ca nu am avut si contractii ca il trezeam pe tati sa stea cu noi... Apoi, dupa vreun ceas si o cana de ceai, mi-am amintit de no-spa, am luat o pastilutza si am plecat inapoi la nani. Sper sa nu se repete si in noaptea asta, ca eu pic de somn...
Creem, condoleante!
Pupicei la toate burticile.
Laura 36+ Rares
RGE spune:
...baga pumnul intre sani si burtica ...dar nu e musai sa coboare ..stai linistita!!
"Doamne ajuta-ne!!"
darleena spune:
Nuuu? Deci poate sa vina si fara sa coboare?
Oricum pe mine dr. m-a asigurat ca pana la urmatorul control de sapt. viitoare nu o vad pe Kara la fata, asa ca stau sa vad ce faceti voi, ca eu nu am cu ce sa ma laud.
36+ si baby Kara
AMR 4 saptamani