Mamici de noiembrie- decembrie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 20
RGE spune:
..ne-am intors si noi...mi-e foame si ma doare mana

cine imi curata si mie niste cartofi??..vreau cartofi cu hrean...imi paraie picioarele zici ca se rup si MI-E FRICA SA NASC!!!!!!!!!!...am luat-o razna rau...
..nu ma mai recunosc..cred ca o sa fac un atac de panica cat de curand si nu glumesc..nu mai am cu ce sa ma imbrac ..mi-au aparut iar cosuri pe fata ..sunt grasa si urata !!...
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
4 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
anka.san spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by anka.san
URAAAAA !
Am reusit sa-mi pun link-ul la semnatura!
Multumesc BB - te-am luat drept model
Anka30+
Andrei
poze burtik
pt ce sa imi multumesti?? eu nu am facut nimik.....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastraAMR maxim 7 zile!!!!
Te-am copiat

Anka
30+
Andreipoze burtik
Roxxy80 spune:
Hai mai Roxana, nu ceda pe ultima suta de metri. Frica de nastere o avem toate (mai ales cele care ne aflam la prima nastere). Urata nu ai cum sa fii pentru ca toate gravidutele sunt stralucitoare. Acum cateva zile ma incurajai tu pe mine si acum mi-a venit randul sa ma revansez 
Apropo, se supara rau George daca Matei o invita pe Iasmi la o plimbare scurta cu noua lui masinuta?
.
quote:
Originally posted by RGE
..ne-am intors si noi...mi-e foame si ma doare mana
cine imi curata si mie niste cartofi??..vreau cartofi cu hrean...imi paraie picioarele zici ca se rup si MI-E FRICA SA NASC!!!!!!!!!!...am luat-o razna rau.....nu ma mai recunosc..cred ca o sa fac un atac de panica cat de curand si nu glumesc..nu mai am cu ce sa ma imbrac ..mi-au aparut iar cosuri pe fata ..sunt grasa si urata !!...
ROXANAcu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
4 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy
33+
Matei_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!
bb_yasmi spune:
roxana, cuscra ce ai patit?? acuma pe ultima suta de metri sa ai atac de panica?????
ca sa te incurajez: eu una burtik plina cu veregturi, +20 kg
, maini+picioare umflate, durere de spate+picior, nu mai incap in nimik .
si mamai meu e mai slab acuma ca mine, deci nici macar de la ea nu pot imbraca haine...
....asa deci: vergeturile trec, kg le dau jos, mainile+picioarele se desumfla si ele pana la urma, imi voi putea purta blugii mei preferati din nou
si voi fi din nou mai slaba ca mami meu!!!!

si asta peste putin timp!!!! aaaaa si in plus ne alegem si cu un bebe grasunel si frumos!!!! vezi ca nu e asa de rau???? hai capu' sus!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 zile!!!!