Mamici de noiembrie- decembrie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
alfa_anca spune:
Neata burtici!
Creem condoleante pt tatal tau si tie multa putere sa treci peste aceasta durere, desi cred ca bebele te va ajuta f mult.
Eu nu am dormit prea bine (again) si sunt cu gandul numai la o prietena de la sept-oct careia i s-au rupt membranele ieri de dim la spital si nu s-a dilatat deloc asa ca acuma o baga in cezariana
. Off, acuma m-a luat si mai tare frica, dar sper ca ea sa fie bine si bebe la fel.
Ma duc sa pap ca altceva nu stiu ce sa mai fac
. Va pup, si dc e cu intalneala vineri dupa-amiaza ma bag si eu , dar nu la pranz ca la 13.30 am control la dr si abia astept. Dar abia astept sa ne mai vedem odata asa inainte de nastere cu burtile astea imense ale noastre.
Anca
37+
Elena
poze
roxx spune:
neata, burtici!
creem, condoleante! am trecut si eu prin asta si stiu cum e.
sherita, chilotii aceia de unica folosinta sunt k la marime? vreau si eu sa imi iau si nu stiu ce marime. nu vreau sa fie nici mici dar nici prea mari.
la mamici si bebici.
Roxana
33+
mami de
Luca Teodor
AMR ...... X sapt
bb_yasmi spune:
neataaa!!!!!
ank tre sa imi dai nr tau, gluma-gluma da' sigur ne vedem la spital!!!![]()
in legatura cu coboratul burticii, dr mi-a zis ieri ac burtik nu coboara decat cu 2-3 zile inainte de nastere si ca nu coboara asa de tare incat sa o vedem noi "jos".
mi-a mai spus ieri la eco ca s-ar putea sa nu "rezist" pana marti la control (miercuri la cezariana), ca s-ar putea sa nasc in orice moment de acuma!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!

dany2007 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
neataaa!!!!!
mi-a mai spus ieri la eco ca s-ar putea sa nu "rezist" pana marti la control (miercuri la cezariana), ca s-ar putea sa nasc in orice moment de acuma!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastraAMR maxim 1-2 sapt!!!!
Pai cred si eu ca e posibil sa nu mai rezisti, la cata miscare ai facut in ultimul timp.Eu am 31 de sapt si nu rezist 30 de min de mers pe jos ...si tu cateva ore...
Dana
31+
Luca-Rares AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by loub_erika
doar ca citeam pe forum la zodii si spunea ca ,copilul scorpion are un caracter foarte puternic,plange non-stop si mie imi va fi foarte greu sa imi dau seama de ce!!!!deci vreau balanta ca sa rada non-stop ca mamica!!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Am trait s-o aud si pe asta
pai noi ce ne facem, ca jumate de odisee nastem scorpioance? O sa fie o oracaiala pe aici si nervi pe bigudiuri
!Sor-mea e scorpioanca, si era cuminte cand era bb, dormeam toti in perioada comunista intr-un dormitor (intre noi 12 ani dif) eu faceam temele, maica-mea spala copilul, il alapta, spala scutece la lighean, pe deasupra capetelor franghii de rufe, acolo si mancam (era singura camera incalzita), acolo dormeam, am avut noroc ca nu plangea ca altfel pe toti ne-ar fi tinuti treji. Sau poate de frig?
Acu e cumintica, nu ne mai inteapa pe noi familia ca-n liceu, aferim de bietii baieti, ce le face, nt-nt, vin si mi se plang mie ca-i rea. Asa va trebe! Mainile la spate ca pisca!
Shery
37+
Alesiamy precious
camera alesia
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany2007quote:
Originally posted by bb_yasmi
neataaa!!!!!
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastraAMR maxim 1-2 sapt!!!!
Pai cred si eu ca e posibil sa nu mai rezisti, la cata miscare ai facut in ultimul timp.Eu am 31 de sapt si nu rezist 30 de min de mers pe jos ...si tu cateva ore...
Dana31+
Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
dany au trecut zilele alea bune.....acuma mai mult de o ora de mers pe jos nu mai pot din cauza piciorului, care ma doare fff tare si aproape nu mai pot calca pe el....
eu vreau sa mai stea bubu mic pana sapt viitoare miercuri ca sa fac cezariana!!!
oare cu placenta grad 3 de maturare cat poti sta???
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!

dany26 spune:
NEATZA FETELOR!
laura 1713 LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
34+
ANDREI
AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!
bb_yasmi spune:
LAURA la multi ani!!! sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!!!
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!

dany2007 spune:
bb ,cu placenta de grad 3 poti sta si 2- 3 sapt...ideal e ca ai depasit 36 de sapt.La varsta asta de sarcina e normal sa fie gradul 3...Yasmi e pregatita sa vina.
Dana
31+
Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.
pussi spune:
laura! la multi ani!
nastere usoara si BB sanatos!

erika eu te sustin cu 22
, sunt o norocoasa din toate punctele de vedere pe langa toate atuurile unei balante!
sheri ma bucur ca-ti place! si noi vrem la intalneala.. dar eu abia ma misc... maine cred ca o sa va pun poze cu un burtan 3 in 1 de luna a 8-a! Si vad ca-ti arde de prostiiiiiiiiiiiiii!
ank lasa-l pe Raulito sa aleaga momentul... stie el ce stie ca-i baiat mare!
bb dece sa nasti mai repede? colul cum este?
alfa anca stai cuminte ca la tine totul decurge normal la nastere, vezi ca odiseea noastra e binecuvantata... am trecut si de data 15.10 cu o singura nastere! Corpurile noastre ne asculta si puiutii sunt cuminti!
rge spor la perfuzat
....urmez de luni si eu.. dar cu fier![]()
PUSSI
31+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

deci vreau balanta ca sa rada non-stop ca mamica!!!