Mamici de noiembrie- decembrie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 13
loub_erika spune:
RGE,VREAU SA SPUN CA AM NISTE EMOTII,DAR DE FERICIRE NICI DECUM DE FRICA...,problema e ca mananc non-stop cand am emotii...,parca vezi ca intr-o sapt o sa mai pun vre-o 4 kg.![]()
Laura,imi pare rau..,ca te-am tradat ,dar se pare ca asta mica seaman cu tasu,foarte grabita si la subiect ,nu pierde timpul![]()

36+ Angelina
AMR 23 Oct.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
slimatei spune:
neata! erika daca numai puc sa-ti spun ...sa dea Domnul sa fie totul bine...sanatate si tie si angelinei....numai bine!am inteles ca sapt. viitoare faci cezariana..nu..?
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
laura1713 spune:
Nu-i bai, Erika, sa fie bebelina sanatoasa! Si sa te recuperezi repede!
Laura
36+
Rares
Ank83 spune:
Neata fetele.Merg sa imi fac
.Noi avem la activ o noapte plina de contractii
...si in loc sa nasc m-am trezit doar cu nasul infundat
... Nu mai suport burta asta de se intareste ca piatra
...Vreau contractii dinalea pe buneeeee.... vreau sa nasc 

Ank
39+
Raul
AMR = o saptamana de stat in burtan
!!!
====================================
Finish line 
RGE spune:
Doamne m-ati innebunit cu nascarea voastra!!..eu as ramane asa toata viata mi-e o frica de nu mai pot!!!..nici nu mai stiu cum vreau sa nasc!!
ERIKA iti tin pumnii dar sper sa ne vedem sapt viitoare acolo!!
..am fugit va pup pe toate o zi buna!!
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
4 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
loub_erika spune:
slimatei,esti o draguta..,asa e ,sapt viitoare fac cezariana..,sincer nu realizam cand mi-a spus dct. ne vedem marti...,am crezut ca ptr o verificare,asa ca am intrebat-o de doua ori...,ca sa fiu sigura de ce am auzit..
!! Si am intrebat-o cu ce sa ma pregatesc...,mi-a spus sa vin doar cu ce am pe mine si cu Angi
,super misto...plus ca mi-a spus ca nu are rost sa imi vina mama sa m ajute cu copilulo,ptr ca o sa am o asistenta numai ptr mine...,ma si gandeam eu,ptr ca la preturile pe care le platesti..,trebuie sa ai si servicii de nota 10!
Ieri am fost sa imi cumpar niste sutiene ptr alaptat si chiloti...,bai daca nu am ras cu sotul...de chiloti...sunt imensi....,am cerut speciali ptr cezariana,ca sa imi vina mai sus...,parca sunt a lu bunica..,eu care sunt obisnuita cu tanga si sexi ,mititei,acum in astia inot nu gluma...,dar o sa imi prinda bine pana ma refac !!! Am gasit si niste pijamale ptr acasa..,ca sigur am sa stau ptr cateva sapt mai mult in pijamale,dar am sa am si vizitatori,asa ca mi-am luat ceva frumusel si confortabil!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
loub_erika spune:
RGE sigur o sa ne vedem la spital,ca si tu mai ai foarte putin...si noua ne arde de papa bun la Tratoria,ce nebune suntem,da cum ne-am gasit toate asa!!!
Eu trebuie sa va las acum ,ca am de facut ceva acte azi prin Bucuresti,ca de sapt viitoare gata cu plimbatul de colo in colo!! Pupici si vb mai tarziu!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
slimatei spune:
roxana mama tu iar te-ai trezit cu noaptea-n cap...? nu te-ai bagat peste mine cu cafelutzu' ...da' tot mi-a luat'o laura inainte..(da' nu ma supar ca la cat ati inceput sa fiti matinale, nu-mi ajunge cafeaua...asa ca las' pe cine are mai multa...
abia acum am reusit sa recuperez din urma... eu sunt chioara de somn...si am avut o noapte cat se poate de odihnitoare...chiar am dormit bine..dar m'am trezit tarziu..a intarziat si soatza la munca...asta e..nu i-a sunat ceasul...si nici eu nu m-am trezit... eu sunt gravi..dar desteptatorul..ce-i..?
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
laura1713 spune:
Stefania, nu te supara ca am dat eu cafeaua azi! Am motive bine intemeiate....
Laura
36+
Rares
dany2007 spune:
Neata ' burticoselor
!
Voi ori ati inebunit sau nu stiu ce sa mai zic...am ras cu lacrimi cand am citit ce ati debitat aseara. Shery,Darleena ce ati avut mama??? sau se trage de la lipsa ...
??
Daca e de intalneala si de papa bun venim si noi
sa ne treceti pe lista 
. Ma duc sa bag ceva la ghiozdan si revin...
Dana
31+
Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra