Aradence minunate! (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristiana70, bine ai venit la aradence!
Sa-ti traiasca baietelul!
Stiu sigur ca dr.-ita Marienut(pediatra) nu "sare" cu antibiotice din start, in rest nu stiu....

Deci, ne-am chefuit la ziua lui Tudor, ne-am simtit tare bine si copiii la fel.
Tudor a fost tare simpatic cum isi verifica cadourile si ce bucuros era!
Gabi, asteptam pozele!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza !
La multi ani TUDOR si pentru restul de sarabatoriti de zilele astea!
Noi suntem bine,mai putin eu ca-s ingropata in declaratii la conta in perioada asta.
N-am mai fost la circul ala pentru ca sotzul mare amator (mie nu-mi place) cica il vazuse pe asta la Oradea anul trecut si mi-a fost groaza ca nu va sta Diana locului - ca nu sta ea nici in fatza TV-ului macar 5 minute,darmite acolo aproape doua ore.In plus, parca as fi preferat sa vada Diana la primul ei mers la circ ceva elefanti,lei etc. Poate la primavara ...

Voiam sa va intreb,nu stiti cumva unde se repara in Arad aparate foto digitale? E un Sony si s-a blocat butonul on/of, a ramas in interior

Ma apuc de treaba.O zi buna si sanatate bolnaviorilor!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Cristina70, bine ai venit printre noi! Multa sanatate lui David.
Alina, ti-a recomandat pediatra care ti-as fi recomandat-o si eu. Daca vrei numar de telefon sa ne spui ca majoritatea il avem.

Monica, nici noi n-am fost la circ ca n-am avut chef sa iesim din casa ...si adevarul e ca nici bugetul nu e unul tocmai...mare
Am sa-l intreb pe al meu daca la magazinu de la care am luat noi aparatu fac si service, ok?

Gabi, imi imaginez ce fericit si curios a fost Tudor de cadouri. A primit multe ca cred ca si eu as fi stat doar intre jucarii I-a placut Spidermanul ala ce se construieste?
Sa-mi spui cum e si daca ar fi potrivit ptr Raul
Raulica m-a inebunit aseara cu "cat de minunat m-am distrat la ziua lu Tudorrrrr"
Abia astept sa vad pozele cu "porumbeii" care ciuguleau din mana lu Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Si noi ne-am simtit super la ziua lui Tudor!(mai putin in partea de inceput cand a bocit fiu-meu asta mare....noroc ca s-a calmat mancand pizza)!

Gabi vrem pozeeeeeeeee!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

'Neata!
O sa pun mai tarziu pozele. Trebuie sa ma dezmeticesc mai bine ca sunt tare zombie. Nu am putut sa dorm azinoapte, abia tarziu dupa 2 am adormit iar la opt fara ceva am fost sus.
Clau e fain spiderul, dar nu am apucat sa le desfacem pe toate, cred ca ne prindea dimineata . A desfacut masinutele alea cu pista de concurs care cred ca tot de la tine sunt si inca o masina si un ATV cu telecomanda si a facut concurs cu tata. Restul doar le-a admirat prin cutie.
A primit cadouri multe si frumoase, cred ca a fost tare fericit. De abia asteapta sa vina de la gradi sa faca lego.Dimineata a trebuit sa ii desfac unul.

Mergi la inceput

Da Gabi si pista Racers e tot de la Raul. Trebuie sa-i cumpar si la Raul ca mi-a placut si mie la nebunie si m-as juca cu masinutele

Si eu am dormit rau azi noapte, de fapt asa zice Clau ca eu ma simt tare odihnita Zicea Clau dimineata ca toata noaptea am scranjit (sper ca am scris bine ) din dinti si m-am foit. Mi-a zis ca a avut impresia ca-mi rup dintii Adevarul e ca ma cam doare maxilaru Da ce ma intereseaza, bine ca m-am odihnit ...ce el nu sforaie si eu nu comentez nimic

Mergi la inceput

Alina, am uitat sa-ti spun ceva Aseara a prins Raul curaj si mi-a zis ca daca-i mai spune Dagos pishalcos si pitic ii trage un pumn in gura ...sunt mortali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Poze de la ziua lui Tudor . Enjoy!

Mergi la inceput

Vai Gabi ce faine sunt pozeleeeeee!!!! Super! ALea cu "porumbeii" sunt bestiale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ffff frumoase pozele!v-am vazut pe toate din nou,imi era dor de voi.

clau am uitat sa-ti raspund la intrebarea cu bulbii.pot fi pastrati oriunde numai sa nu inghete.daca mai vrei mai am,anul asta e recolta record!

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput