PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 6
map spune:
'neata,
am venit si eu sa semnez condica.
sanatate multa tuturor piticilor bolnaviori si speram sa avem vesti buna cat de curand.
Cristina_Ioana fruntea sub si nu dispera. Te inteleg prea bine prin ce treci insa trebuie sa gandesti pozitiv pentru asa il poti ajuta foarte mult pe tatal tau. Plus de asta trebuie sa-i fiti alaturi sa poata avea un regim de viata cat mai ordonat, dieta, sa nu faca efort, sa faca plimbari la aer, etc si o sa va bucurati asa cat mai mult de prezenta bunicului alaturi de voi. Si cum spune mama cat mai multe pareri de medici is bine venite.
Mada noi suntem "soi bun" de asta nu se duc kilogramele, asa parca se spune in popor
Eu porc nu mananc de vre-o 15 ani (nu-s pocaita numai ca nu-mi mai place dupa ce am tinut ceva dieta stricte sub supraveghere medicala), prajeli nici atata. Ma mai ating de cate un biscuite ceva. La mine este toroida care nu permite kg sa fuga de pe mine. acum sotul meu a facut analize si are colesterolul foarte mare, zic medicii ca este ereditar si nu de la alimente. Insa cu toate astea am zis ca alaturi de medicamente sa schimbam un pic si dieta (pe ici pe colo pentru ca oricum gras, porc si exagerat de multe dulciuri nu mancam) asa ca de-o saptamana suntem si mai la dieta. Facem impreuna ca sa fie si pentru el mai simplu. Is curioasa de rezultate.
O zi buna, noi sper sa intalnim azi ceva prieteni ca sa se joace piticii nostri.
Monica si
Robertel cel istetel
Duminica la munte
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
zuzunaki spune:
Fetile,
va dau reteta mai pe la amiaza ca acum sunt prinsa rau.Si m-am trezit prastie,ma doare tot corpul,am gatul inflamat,cred ca ma paste gripa:((sper sa o fentez.
doniro,
eu ma gandeam la Sofi sa nu fie infectie urinara
ca la ea gatisorul e ok.deci cade laringita.cred ca daca si azi si la noapte face febra maine ma duc cu ea direct la clinica![]()
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
map spune:
doniro eu il dau pe Robert acum cam de doua ori pe saptamana cu eucerin. Pe primavara cand a avut pielea un pic uscata eucerinul a ajutat foarte bine asa ca am zis sa-l folosesc pe ala. Si cand mi se pare mie ca ar avea pielea mai aspra un pic dam un pic cu cremuta.
Monica si
Robertel cel istetel
Duminica la munte
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
MissJJ spune:
Uff fetele vad ca e sezonul si noi si piersicutzele suntem bolnavioare.![]()
Fata mea nu mai are febra si etc da nasul e belea acuma curat acuma e super plin.
Plus ca eu ma tot tratez cu gatul asta si numai nu mai trece. Disper, am luat si antibiotice numai sa treaca si tot ma chinuie.
Multa sanatate si la mamici si la pitici!
Intrebare intrebatoare: la bebeii vostri in ro le-au facut vaccin hep A-B??? Ca aici nu au decat pt adultii si ma gandesc daca fata nu le are si mergem in ro nu ar trebui sa i le fac?
Map si eu i-am propus la a meu o dieta asa impreuna bine nu trei frunze de salata ci mai healthy da greu il conving, el vine de la munca si vrea papa bun, incerc eu sa folosesc legume cat mai multe cat mai putine grasimi, cuptor, gratar nu prajeli da nu e usor cu el.
Intrebare, intrebatoare 2, asta daca vreti sa imi spuneti
fetele cu bebe 2, cat a durat pana ati conceput bebe 2 comparativ cu bebe 1?
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Piersicutze spune:
Zuzunaki nu te stresa. Avem timp. Multumim mult.
Doniro era doar o idee. Stiu cand respira mai greu, poate fi laringita. Asa a avut Alex in iarna si o suspectez si acum. Vreau sa chem pediatra sa o vada.
Mada aici se vaccineaza copii ptr Hepatita B de la 2 luni daca nu ma insel. Vaccinul care sa cuprinda numai hepatita se numeste Iberix (sper sa nu vb prostii).
Eu inca ma mai chinui la bb2. Primul a durat 6 ani. Asa ca al doilea o fi 12...
Piersicutze spune:
Doniro eu o dau cu cream de la Nivea cand ii simt pielea aspra, in mare am de 2-3 ori pe saptamana. La popo o dau mereu cu crema de la Sanosan. Apropo de asta, mi-a facut niste bubite, car vad ca nu mai trec. Acum gandindu-ma la Ioana81 sa nu fie de la Nan Junior.
katik spune:
mada, in Ro, vaccinul pt. hepatita B se face inca din maternitate apoi se fac citeva rapeluri pina la un an. vaccinul pt. hepatita A este optional.
bb2 a venit cum am vrut, exact la 3 ani de la bb1.
eu pe robi il dau pe fata (are pielea cam uscata) cu ulei de masline extravirgin, mai ales cind mergem afara. in rest nu prea il dau cu nimik, citeodata il spal cu gel de baie Trixera.
doniro, n-ai incercat sa-i dai oscilococcinum. eu le-am dat la amindoi si a fost bine. chiar si la mine a mers.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
katik spune:
la fund cind este rosu il dau cu o crema facuta la farmacie din borax si lanolina si vaselina. de la asta ne trece mereu, f. repede si frumos.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Cristina_Ioana spune:
SimonaU si Monica -pup si multumesc mult 
Doniro- eu il dau pe Luca in fiecare seara numai cu crema Trixera si pe corp si pe fata, stii ca noi avem pb cu pielea, bubitze si iritatii , are pielea f uscata si e nevoie mereu de crema
Buli- noi am facut Priorix, dar nu am avut nicio reactie. De fapt la niciun vaccin nu a avut nicio reactie pana acum.
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
MissJJ spune:
Katik ma refeream cat a durat din momentul cand ati inceput sa lucrati la bebe 2 si momentul cand ai facut test si era pozitiv? La noi la Ari a durat vreo 2-3 luni. Ca multa lume zicea ca bebe 2 se concepe mai rapid decat primul.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)