Imi spuneti si mie unde gasesc cele mai misto perdele din Bucuresti? Asta luand in considerare raportul calitate/pret?
Si mai am o "problema". Am zugravit recent si nu am cum sa prind galeria in tavan, datorita finisajelor. As vrea sa-mi spuneti daca exista genul asta de galerii moderne, subtirele, elegante etc. care se pot prinde pe perete.
Asta cu cele mai misto perdele la fel ca si aia cu raportul calitate/pret e relativa. Depinde de gusturi si buget.
In ce priveste galeriile de la mentionezi eu una din alea am in casa - unele de la Mobexpert si altele de la Bricostore. Alea de la Mobexpert sunt un pic mai aratoase, dar nu semnificativ in schimb alea de le Bricostore sunt mai bune, adica aluneca inelele pe sina mai bine. Ca pret sunt comparabile - alea de la Mobespert un pic mai scumpe dar nu mult.
Mai exact sistemul este - o bara subtire de aluminiu care are un canal la mijloc, respectiv o sina pe care se misca inelele. Bara de aluminiu se prinde in perete sau in tavan cu niste picioruse.
Am mai vazut o chestie tare misto la Ikea - un fel de sarmulita sanatoasa dar subtire si aspectoasa in locul barii metalice - dar sistemul de prindere era numai pentru tavan si mie imi trebuia pentru perete. Nu stiu insa cat de practica era- cat de bun era sistemul - dar la capitolul aspect ii dau nota maxima.