Mamici de mai - iunie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzam spune:
Adriana, l-am inscris pentru 2008 la gradinita, acum sta acasa cu bona.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alra spune:
Fetelor, relativ la crescutul copiilor "dupa carte", parerea mea e ca locul cartilor e in biblioteca
. acuma nu neg, am citit dr spock cat eram insarcinata si inca niste brosuri primite aici de la o asociatie, insa eu cred ca instinctele noastre sunt cele mai bune. Un lucru e clar: orice femeie STIE ce sa faca cu copilul ei si nu are nevoie de sfatul mamei, soacrei, sau al cine stie ce matusi cu personalitate!
Eu pe Laura am crescut-o dupa capul meu si nu am probleme cu ea. Metodele mele nu sunt de fiecare data traditionale si asta mi-a adus nenumarate critici din partea "lumii", insa aceeasi lume remarca ce "noroc" am cu un asa copil care doarme, mananca, etc. Si ma apuca toti bazdacii cand aud de "noroc" caci numai eu stiu cat m-am chinuit sa ajung aici.
Si inca ceva: in caz de intrebari sun la doctor sau la asistenta, in nici un caz la "babe" ... valabil si pentru sarcina ...
capu' sus ca o sa fie bine!
Poze cu Laura : http://bebeadialina.spaces.live.com
lilianaFi spune:
Ylari ma bucur ca ai aparut,eram cchiar ingrijorata ca nu mai stiam nimic de tine....te-am strigat mult pe la endo 
Simonaix ma bucur ca bb e bine si mai ales ca va mutati in Belgia
Simonacip Alysh Ina Cadina ...toate fetele...numai bine...
... eu la patut,ca de obicei,cu ceva dueri dar le tratez cu no-spa si trec...in rest plictiseala si asteptarea viitoarei vizite...la mine se vede burtica bine...
leeloo2004 spune:
Buna fetele! Eu tot cu greturile...nu ma mai lasa si sunt si eu prietena din fiecare dimineata a toaletei...![]()
Fiu-meu parca simte ca mai vine un fratior/surioara si ma tot mingiie pe burtica, o pupa...sau poate se mira si el ca mi s-a rotunjit asa (e drept ca de la grasime nu de la bebe..inca...).
Deocamdata la mine nu se mai pune pb. de eco - pina pe 5 noiembrie stau linistita, insa pe 29 octombrie ma duc prima oara la dr. care vreau sa-mi urmareasca sarcina, la dr.Badiu (in rest, cind vreau eco sau control ma duc la prietena mea care e medic ginecolog, doar ca ea are cabinet particular si nu lucreaza la vreo maternitate). Tot pe 29 ar trebui sa-mi fie gata si analizele, sper sa fi iesit bine...
Weekendul asta isi serbeaza ziua ansii nostri asa ca mergem cu tot familionul la Cornu, la o pensiune, sper doar sa fie vreme frumoasa!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
gabitzam spune:
Gabi, nu cred ca o sa fie vreme buna, dar iti doresc totusi distractie placuta! Daca sunteti mai multi impreuna cred ca o sa va simtiti bine oricum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Liliana, pai cu 2 puiuti...trebuie sa se cunoasca burtica..Sa stii ca parca azi si mie mi se pare mai mare ca de obicei![]()
Leeloo, am auzit ca miine va fi iar frig , din pacate ne pocneste tocmai in weekend. Ce ma enerveaza.
Si eu inca am greturi...deja nu mai stiu cum e sa fii ok...am senzatia ca n-o sa mai fiu in starea obisnuita decit dupa ce nasc. Eh, sper sa nu fie asa..
Eu azi stau acasa pentru ca fiumiu a racit zdravan de tot, bietul de el...acum doarme, dar nu prea poate respira. Cind se trezeste ii fac aerosoli, ca asa-l tratez, nu am vrut sa-i dau antibiotic.
David (10 nov 2004) si
Simona
12+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
magdutzu spune:
buna fetelor!
haideti ca m-am mai linistit daca imi spuneti ca s-a mai intamplat si la alte case. oricum doctorita m- a programat la o alta eco peste 2 sapt si atunci vom mai vedea.pana atunci ma bucur ca nu am greturi, doar o stare de oboseala si in rest totul bine. pupici si numai bine!
magdutzu spune:
ADRIANA 78 Am fost la consultatie cu trimitere si i -am dat doctoritei cat am crezut eu. si bineinteles ca si data viitoare ii voi da. dar la CMU consultatia este 80 ron.nu stiu daca a doua consultatie e gratis daca sunt probleme. eu sunt la Dr Mihalache de la CFR 2 si am mare incredere in dansa.
cadina spune:
Buna fetelor, va pup pe toae 

Am un mare dubiu: cand se fac ecografiile pentru morfologie fetala?
Am aflat pana acum doua pareri de medici:
Ecografii de morfologie de trimestrul 1 - saptamanile 11-13;
Ecografii de morfologiede trim 2: saptamanile 20-22;
Ecografii de morfologiede trim 3: saptamanile 32-36.
si a doua parere: ecografia de morfologie fetala se face doar intre saptamanile 20-24.
Triplu test intre sapt 16-18.
Voi ce stiti? Este absolut necesara cate o eco de morfologie fetala in fiecare trimestru?