Mamici de mai - iunie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
andreap spune:
Simona,
.Multam mult.Ai si tu dreptate..da' greseala mi se pare mareeeeee.Eu morfologicele le-am facut data trecuta la Medlife(parca la Chitescu) si 3D-ul la Iosup.O sa vad...poate merg la Herghelegiu de data asta..sau la amandoi ca sunt nebuna si vreau sa fie bine
.
O sa incerc sa merg sapt.viitoare la control.Sa-mi dea macar o lista cu analize.oricum vreau sa caut toate analizele facute la Mariuca.Cred ca de ex.rubeola nu mai trebuie repetata daca am deja anticorpii...sau cel putin asa am inteles.
In rest,ma simt bine,greturi deocamdata nu.Ma inteapa burtica uneori,dar nu iau inca no-spa.
O zi minunata.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
simonacip spune:
Andreea nici eu n-am repetat rubeola, nici CMV pentru ca aveam anticorpi conform analizelor de la David. AM facut doar listeria si toxoplasmoza, si ambele mi-au iesit negative. Asa ca pentru cele la care ai imunitate, nu mai plati banii degeaba.
David (10 nov 2004) si
Simona
12+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
I-am modificat si datele lui Ylari in listuta.
Mi-e asa de somn de imi pica ochii printre taste.
Andrei s-a trezit foarte devreme, m-a luat de proaspata asa din noapte, avea chef de fugareala si pupaceala de la prima ora de dimineata. Scoate pampersul, adu oala, du oala, cauta haine, schimba, da-i jucariile. Pina a venit bona eram deja obosita. Sa vedem cum o sa fac fatza cand o creste burtica.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Adriana_78 spune:
Buna dimineata si de la noi!
magdutzu si pe mine m-a speriat o doct. spunandu-mi la 7 sapt. ca embrionul e doar un ECOU de embrion
si sacul e mai mare - si poate n-o sa se dezvolte; eu cred ca se dezvolta normal si dupa doua sapt. mi-a zis ca e totul bine; asa dupa ce am insistat sa ma vada inca odata pe banii de la prima consultatie. In Buc. parca asa stiam ca e la unele cabinete particulare - daca de la prima consulatatie nu e clar, te cheama la o a doua si nu-ti mai ia bani. Sau nu? Cat e consultatie la gine in Buc?
Eu am dormit tare prost, de fapt in fiecare noapte ma trezsc de 3-4 ori, ori sa merg la WC ori asa pur si simplu si nu mai pot adormi. De la prima sarcina am inceput cu drumurile la WC si de at. tot asa o tin, chiar si intre sarcini.
Cenia, e bine sa fim informati, insa sa cresti copilul ca la carte ... nu stiu ce sa zic; intr-o carte scrie ceva, in alta altceva; tatal meu o batea pe mama la cap sa aiba grija sa ma creasca cum scrie IN CARTE si ce scandal a facut cand mama a pus ceapa in supa si eu avea cateva luni - ca cica LA CARTE nu scria asa; si de unde ca este f. sanatos ca bb sa pae supica si cu cepica.
Eu ma interesez in mai multe parti at. cand vreau sa stiu ceva si fac pana la urma cum imi spune instinctul.
Adriana
10+, mami de Lara (22.05.2005)
gabitzam spune:
Adriana, fetita ta e mai mare cu 3 zile decat Andrei al meu ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
Neata si de la noi!![]()
Fetelor vad ca si la mien putinele greturi pe care le-am avut s-au dus, dar mancare gatita tot nu pot manca, nici gratar de nici un fel. Pur si simplu nu pot, nu ca mi-ar fi rau, dar organismul le respinge.
Ma bucur ca sunt atat de multe vesti bune, bravo fetelor, Ylari, in sfarsit ai reaparut, Lilirusu, Simonix, Cami, felicitari pentru sambureii sanatosi, Fecian
pe toate
Getutza, tu ce mai faci? Cum te mai simti? Hai vino si tu cu o veste buna.....
Offf, abia astept sa ajung si eu saptamana viitoare la dr, nu mai am rabdare! Deja sunt trei saptamani de cand nu mai stiu nimic de bebitz......si mi-e dor de el.
Alina
11+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
ache spune:
'Neatza fetelor! Vad ca-s multe fete noi si listutza noastra creste creste...bun venit si sa ne bucuram impreuna de sarcini !
Frumoasa initiativa cu listarea sarbatoritelor pe luni, multumim Gabitam! Eu ma bucur ca-s asa multe mamici gravidute cu a 2-a gogosica
...zic eu ca au experientza si ne pot sfatui mai bine.
N-am mai intrat de ceva zile ...ne omoara greturile si mirosurile, mai ales seara si apoi nici noaptea nu reusesc sa dorm, ma tot trezesc...azi dimineata m-am trezit tipand din cauza unui cosmar (eram in Romania, in spatele blocului, noaptea, bezna completa si cineva ma alerga, si m-a prins de maneca...am inceput sa tip si m-am trezit singura de la galagia facuta tot de mine si n-am mai reusit sa adorm, desi la noi e week-end azi).
Analizele facute au iesit bune, dar totusi erau doar 3 printre care toxo, nu stiu de ce nu mi-au dat sa fac mai multe cum citesc la voi.
Va pup, ma duc sa citesc din urma...apropo, fetelor cu greturi, cam ce mancati si va prieste,in afara de fructe , ca ma lasa inspiratia?...
am uitat...vreau si eu pe PM parola, sau sa ma treaca cine se pricepe cu DPN=4 iunie, dupa cum zic ecografiile
anca
7+
ina78 spune:
Buna dimineata!
Am trecut sa va salut. Noi intem bine (sper), nu mai avem greturi, insa burtica a inceput sa se cunoasca.
La voi se vede? S-a tuguiat in fata...
Va doresc o zi buna. Fara greturi.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
cleo78 spune:
niatsa burtici mici,
va salut, inainte de a fuji sa imi beau lapticu de dimineatsa (pana nu vine shefu ). Pupici la fetele care nu mai au greturi, poate ne trec si noua, cele inca cu .
12+ bb-ul cel mai iubit
Adriana_78 spune:
Gabitzam, Andrei al tau merge la gradi?
Pt. fetele din Bucuresti, vin si eu cu o intrebare offtopic.
Poate cine stie cineva dintre voi stie ceva sau aude.
cautam un apart. cu 4 camere, modern mobilat, in zona Herastau, Floreasca - prin zona aia. Eu mai ma uit prin ziare, insa stiti cum e - nu se stie de unde sare iepurele, deci daca aveti vreo idee - astept un PM. Multumesc!
Adriana
10+, mami de Lara (22.05.2005)