Mamici de mai - iunie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
cadina spune:
Buna dragelor! Eu m-am procopsit cu o raceala de la mama, sper sa=mi treaca rapid si sa nu se agraveze. Ieri am avut niste frisoane de m-am speriat, dar apoi a inceput sa-mi curga nasul si m=am prins ce si cum... Important este ca pana acum n-am facut febra: cea mai mare temperatura a fost 37.6 intrarectal.
Pana una alta sa va povestesc cuma fost la eco: bebe este mai mititel cu 2 zile decat varsta sarcinii, adica eu aveam ieri 11 sapt si 6 zile iar bebe 11 sapt si 4 zile. Este minunat! Seamana faorte bine cu pozele Simonicai mie mi s-a parut foarte fragil, si slabut, pentru ca i se vedeau coastele si coloana, dar dr. a spus ca asa trebuie sa fie. Era un munte de energie (are cu cine sa semene), facea tumbe, isi punea manuta la cap, la burtica, se intorcea ba cu fata ba cu spatele... Azi-noapte m-am gandit numai la el, iar in somn, mi-am dat seama ca i-am vazut si urechiusele.
Din nou, mi-a confirmat ca ce simt pentru el este cea mai mare dragoste din cate exista. Tati al nostru a fost foarte, foarte suparat, a facut tot posibilul dar tot nu a ajuns la timp sa-l vada pe bebe. Dr. a fost, in schimb, foarte amabil si mi-a spus sa vin cu un stick la vizita urmatoare sa copiez ce a filmat la eco, sa se linisteasca si tati.
Eu am pb cu calciul, magneziul si fierul, dar dr nu mi-a dat vitamine prenatale decat Biomarin Plus (contine ulei de peste sau omega3, acid folic si B12). Luasem in ultima luna si jumatate, cu pauze o cutie de Elevit, dar in culmea emotiilor am uitat sa-i spun. Urmeaza sa merg peste 10 zile la morfologie fetala (costa 2 mil la dr. Iosup la Fortis).
Burtica se vede putin, oricum nu ma mai pot apleca perfect, ca inainte, iar cand dorm pe partea stanga (cu bebe) simt usoare intepaturi.
Nu-mi doresc decat, cum va doresc si voua, sa fie bebelu' sanatos si sa ne bucuram impreuna!
alra spune:
aldaesme, si eu tot in BE locuiesc. tu pe unde stai? eu undeva intre Brugge si Gent,
Povestea cu cele 3 cani de cafea pe zi o stiu si eu. Eu insa la prima sarcina nu am mai putut bea deloc cafea pana prin luna a 5-a caci imi era greata numai de la miros. Mie si in spital cand am nascut mi-au dat cafea, cu toate ca alaptam. Insa luuuungaaaa si slaaaabaaaa.
Relativ la alcool, mie mi-au zis ca putin nu e o prb. Tin minte ca data trecuta aveam o pofta nebuna de sampanie in perioada sarbatorilor - eram in 7 luni atunci. Eu insa nu beau alcool de fel, nici bere, nici vin.
Numai bine!
Poze cu Laura : http://bebeadialina.spaces.live.com
simonacip spune:
Cadinuta, bravo, felicitari! hai ca in sfirsit toate-s bine si la noi. asa va fi pina la capat. Te duci la Fortis sa inteleg...eu l-am preferat pe dr albu, din traditie sa zic asa.. si la cea de 21 am sa merg la Iosup.
David (10 nov 2004) si
Simona
12+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
andreap spune:
Din cate mai tin eu minte,la 14 saptamani am facut eco morfologica.Acum as merge tot la iosup...nu ca nu am incredere in el,dar citind de la subiectul Soniei..m-am cam 'dezumflat'.
Daca a gresit asa de rau....eu sa mai merg la el?Voi la ce medici mergeti?Mai stiu cativa renumiti....
Dupa UM,as fi cam in 5-6 saptamani.Analizele,primele,la cate saptamani le-ati facut?Stiu ca par tampita cu atatea intrebari,avand un copil deja..dar se uita aceste amanunte.Iar dosarul de la prima sarcina nu-l am in Buc..si pana ajung sa vad..
Multam
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aldaesme spune:
quote:
Originally posted by alra
aldaesme, si eu tot in BE locuiesc. tu pe unde stai? eu undeva intre Brugge si Gent,
Povestea cu cele 3 cani de cafea pe zi o stiu si eu. Eu insa la prima sarcina nu am mai putut bea deloc cafea pana prin luna a 5-a caci imi era greata numai de la miros. Mie si in spital cand am nascut mi-au dat cafea, cu toate ca alaptam. Insa luuuungaaaa si slaaaabaaaa.
Relativ la alcool, mie mi-au zis ca putin nu e o prb. Tin minte ca data trecuta aveam o pofta nebuna de sampanie in perioada sarbatorilor - eram in 7 luni atunci. Eu insa nu beau alcool de fel, nici bere, nici vin.
Numai bine!
Langdorp (acolo e casa)/Leuven (acolo muncim si ne facem veacul marea parte din timp), Vlaams Brabant. putem incerca sa ne vedem intr-un uikend ceva...nu urmatoarele doua ca la noi e cu nunti :)
Am si eu doua colege care pe rand au fost gravide si innebuneau la mirosul de cafea si greturi si din astea, la mine nu exista deloc. Eu chiar ma topesc de placere numai cand simt mirosul de cafea, sper sa raman asa. I-am zis ieri doctorului ca, pentru a ma pregatii psihic in fiecare dimineata ma trezesc si imi spun : "Gata de azi mi-e rau" si in fiecare seara (pana una alta) adorm cu zambetul pe buze...am mai fentat o zi :)
o seara placuta,
esme
fecian spune:
Woow ce de fete in clubul asta
Felicitari noilor gravidutze si bafta multa si sa aveti puiuti sanatosi si o sarcina fara probleme. 
Eu nu am mai intrat de ceva timp caci oricum nu prea aveam ce zice si oricum cu raceala mea nici nu am mai avut chef sa mai stau pe net. E bine cel putin ca mi-a scazut temperatura de la 38 la cat o fi acum,cel putin acum sunt pe linia de plutire.
In sfarsit am reusit sa ma programez la doctor. Trebuia de ieri sa merg la medic da' vaca m-a refuzat. Culmea nesimtirii!!! Abia la insistentele mele am obtinut o programare abia luni la 10 si ceva.
Pot sa zic clar ca dupa ce ma ia in evidenta imi schimb medicul. Nici nu stau la discutii ca vad ca nici nu are rost sa imi complic viata cu prostimea.
Acum chiar am nervi din cauza ei.
In rest toate ca si pana acum. Desi am vazut ca de cand mi-am luat vitamine prenatale parca e mai bine: nu mai ametesc, nu imi mai e rau asa de tare. E doar o senzatie vaga de greata, dar e super bine comparativ cu ce a fost pana acum.
Pup burticile cu bebici.
Fug si eu acasa ca ma omoara tusea asta. 

Si sper sa nu mai auzim nici un fel de probleme la nici o burticutza
Felicia
7+ viitoare mami de peanut
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by fecian
Woow ce de fete in clubul asta
Felicitari noilor gravidutze si bafta multa si sa aveti puiuti sanatosi si o sarcina fara probleme.
Eu nu am mai intrat de ceva timp caci oricum nu prea aveam ce zice si oricum cu raceala mea nici nu am mai avut chef sa mai stau pe net. E bine cel putin ca mi-a scazut temperatura de la 38 la cat o fi acum,cel putin acum sunt pe linia de plutire.
In sfarsit am reusit sa ma programez la doctor. Trebuia de ieri sa merg la medic da' vaca m-a refuzat. Culmea nesimtirii!!! Abia la insistentele mele am obtinut o programare abia luni la 10 si ceva.
Pot sa zic clar ca dupa ce ma ia in evidenta imi schimb medicul. Nici nu stau la discutii ca vad ca nici nu are rost sa imi complic viata cu prostimea.
Acum chiar am nervi din cauza ei.
In rest toate ca si pana acum. Desi am vazut ca de cand mi-am luat vitamine prenatale parca e mai bine: nu mai ametesc, nu imi mai e rau asa de tare. E doar o senzatie vaga de greata, dar e super bine comparativ cu ce a fost pana acum.
Pup burticile cu bebici.
Fug si eu acasa ca ma omoara tusea asta.
Si sper sa nu mai auzim nici un fel de probleme la nici o burticutza
Felicia7+ viitoare mami de peanut
daaaa, ne inmultim. Si in real live, si virtual
12+ bb-ul cel mai iubit
emycor spune:
lorepavel si eu am Rh negativ, si din pacate sotul meu il are pozitiv......dar mai nou asta nu este o problema....niste injectii cu anticorpi si problema este rezolvata....BB-ii sa fie sanatosi....
cory74 sa stii ca am mai auzit la o prietena problema cu salivatul...seci nu esti singura![]()
....eu am o bicicleta eliptica, oare pot sa incep sa mai lucrez la ea? ce ziceti?
emycor
9+
magdutzu spune:
buna seara, fetelor!nu am mai avut timp sa scriu, dar am citit cu interes discutiile voastre. in sfarsit am fost la prima eco si am vazut BB-ul. dar am o intrebare pt voi: medicul mi-a spus ca embrionul este mai putin dezvoltat decat sacul embrionar, a mai patit cineva asta?(embrionul are 6,3 sapt si sacul 8 sapt). in rest inimioara bate si el e bine fixat. ma rog sa fie totul bine ca am mai avut o experienta nefericita.
Simonix spune:
Dragele mele burtici
Felicitari noilor venite
!!!
Eu sunt fericita, raportez a doua zi consecutiva fara pic de greatza
Incredibil, va doresc tuturor sa va simtiti asa! Mi-a revenit cheful de viatza, zambesc tot timpul, sunt plina de energie, tzopai non stop si nici nu ai zice ca sunt gravida. Am inceput sa mananc mai sanatos si mai putine dulciuri. Azi am tinut un training toata ziua, ceea ce a insemnat ca am vorbit non stop, fara pauza, 8 ore + am stat super concentrata. Si mi-a iesit de minunne !
Zau fetelor, sper ca s-au terminat gretzurile astea ! Mi-e mila de voi, cele care sunteti "gretzoase" si sper ca in curand toate sa uitam perioada asta. Plus ca mi-am revenit si cu sensibilitatea, nu mai plang din orice.
Burtica - gata, se vedeeee ! Un pic, dar parca creste pe zi ce trece. Si e adevarat: seara e mai plina, iar dimineata ... parca a fugit bebe :p
Inca ma doare gatul, dar febra nu fac, o sa incep sa tusesc si sper sa dau tot puroiul ala afara :( Il tratez doar cu grapefruit...
Si fetelor, stiu ca ma lungesc, dar trebuie sa va spun :) Sunt super fericita pentru ca se pare ca o sa ne mutam in Belgia, la Bruxelles, sotul meu a primit un job la Comisia Europeeana
si e MINUNAT ! Deci, belgiencelor, asteptati-ma ca viiiiiiiiiiiiin
Si ma bucur pentru ca cea mai buna prietena a mea, din liceu, e deja acolo si ma asteapta ! si apoi sunt mai multi romani acolo, si apoi stim limba fff bine (FR, nu flamanda, dar daca am rezistat cu poloneza ... e o nimica toata flamanda) si apoi bebe o sa fie belgian yuupiii :) Gata, trebuia sa va spun, ma scuzati daca sunt off topic rau
Si ca sa inchei: ceva funny : ii zic mamei ca l-am vazut pe bebe la eco si ca misca de nu mai putea - si mama mea, care le stie pe toate :D imi zice: ce-ai mai fato, unde s-a mai vazut asta sa miste bebe din saptamana asta? El pe la 4 luni misca, pana atunci nu are cum sa miste ! Draga de ea nu voia sa inteleaga ca de fapt nu il simtea ea inainte :D si imi tot zicea: ce stii tu despre copii ?
Mda, ce stim noi despre bebi ? hmmm...
Pupici muuuuulti si revin :)
Simona
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau