Mamici de mai - iunie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Acina, in sectorul 1 cred ca poti face triplutest la Centrul Medical Unirea in Amzei, la Medicover, la Medlife pe Grivitei, la Diagnosis pe Floreasca. Or mai fi si altele dar nu mai stiu eu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Saru'mana Gabitza.O sa incerc la cel din Floreasca , e cel mai aproape de mine.Pupicei.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetele multumesc mult pt raspunsuri...pe 25 am echo,cand ar trebuii sa ma prezint la medicul de familie??
nu vreau sa ma apuce vomitatul,dar acolo o greata mica sa simt si eu ca sunt gravi cred ca n-ar strica

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
4+ sper la o!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

Mergi la inceput

Ana Maria mai bine ca nu ai greata , o sa simti tu ca esti gravi in curand, cand se va schimba totul la tine, corp, gusturi, mirosuri.Doamne ajuta sa nu ai greturi.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

cine vrea niste greturi de la mine? le-ash da cu draga inima....

12+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, am mosmondit nitel si am produs o lista cu zilele de nastere, organizata pe luni si persoane, cu ziua trecuta in paranteza.
Daca am gresit sau am uitat pe cineva, va rog sa-mi spuneti.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua!

Mie mi-a fost tare rau dim.- cred ca de la niste ardei umpluti mancai aseara tarziu cu o smantana indoilenica. Noroc ca o am pe mama langa mine si s-a ocupat de Lara, cat am stat eu intinsa in pat.

Eu la primul copil am visat un baiatel cu ochii albastrii - si erau tare fericita ca asa imi doream, apoi mai tarziu am visat ca doct. scotea din mine o fetita - si asa a fost, a fost fetita; prieteni de-ai nosttri credeau ca vor avea fata, chipurile burtica eram mai lunguiata sau mai rotunda (am uitat) si intr-o noapte am visat ca ei erau la spital si doct. le spunea ca au baiat; le-am comunicat a doua zi imediat; ei s-au uitat sceptici la mine, pana la urma era doar un vis; insa baiat au avut.

Am si eu o intrebare. Cine imi poate explica si mie, va rog!
Am inteles ca bitestul este cel ce masoara pliul nucal sau nu? sau asta e altul? testul cu pliul nucal descopera posibile anomalii ale bb?
Intre ce sapt. se face? 8-12?
Triplul test cand se face? Si ce anume ar trebui sa scoata la iveala?

Multumesc

Adriana 10+ , mami de Lara (22.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by acina

Ana Maria mai bine ca nu ai greata , o sa simti tu ca esti gravi in curand, cand se va schimba totul la tine, corp, gusturi, mirosuri.Doamne ajuta sa nu ai greturi.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

probabil,dar deocamdata nicio schimbare,nimik
si fac 5 sapt sambata,ashtept dupa 6...ma linishtesc eu cand o sa ma duc la echo, ca acum ma gandesc ca poate nu e ceva in regula

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
4+ sper la o!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna fetelor!!!

Iar patesc acelasi lucru: nu-mi apar mesajele. Serios.
In mesajul care nu mi-a aparut ca de obicei ve povesteam ce am patit eu aseara in incercarea de a-mi vedea burtica ( care se vede deja putin ). Ideea e ca am spart un lighean incercand sa ma urc pe el ca sa vad mai bine in oglinda
Oricum sunt bine. Nu am patit nimic decat o zgarietura mica si o sperietura la fel.

Cristina 10+

Mergi la inceput

Ana stai linistita ca totul e in regula , mergi la eco dupa sapt 6 ca o sa auzi si bataile inimioarei lui bb, Doamne ce emotionati am fost noi cand i-am auzit inimioaralui andrei.E o senzatie super, bucura-te de fiecare moment.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by Desiree2002

quote:
Originally posted by onyxg1998

Buna, mamicilor,

si eu as fi vrut sa ma inscriu pe listuta voastra:
DN 19-07-1979
UM 28-07-2007
DPN 04-05-2008

As vrea sa le intreb pe mamicile din aceeasi perioada cu mine daca au deja burtica.

Pupik de la Onyx si Vlad

Onyx, DPN nu e, cumva, 04-06-2008? sau gresesc eu?

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Din socotelile mele imi iese data probabila a nasterii 4 Mai 2008, acum dac-o vrea sa vina mai devreme...., dar in nici un caz mai tarziu.

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput