Mamici de mai - iunie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
hop si eu pe aici, cu aceleasi stari.Ieri am avut o zi ingrozitoare, am vomitat tot timpul, absolut tot ce am mancat .Am fost la medicul de familie sa ma ia in evidenta si m-a cantarit, cica am luat 2 kg, cum sa iau frate 2 kg daca eu vomit tot ce mananc...ma rog poate nu a fost cantarul bun.Mi-a dat de facut analize de sange , urina , urocultura.Eu vreau sa -mi fac si triplutest.Fetele din Bucuresti stiti careva vreo clinica unde pot sa fac triplutest dar in sectorul 1?
Anasol da ne vedem si pe aici, am 8 saptamani.Pupicei pt Davidutu.E mai bine cu SN?

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Gabitzam multumesc frumos. Vai ce mandra sunt sa ma vad acolo pe listuta.

Cristina 9+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cami si eu ma simt vinovata fata de Andrei ca nu ne jucam ca inainte amandoi.Abia astept sa trec de trimestrul unu ca sa-mi revin din greata .

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Onyxg1998 eu am sarcina un pic mai mica decat tine si se vede burtica un picut. Sau poate e de la prea multa mancare, ca am inceput sa mananc in disperare.

Anexana nu te ingrijora, greturile incep undeva intre 6 si 8 saptamani. Deci vor incepe si la tine in curand. Sau e posibil sa nu ai greturi asa mari, eu la sarcina trecuta cred ca mi-a fost rau in 3 dimineti, atat.

CamiM eu cred ca bebelusul meu e baietel, oricum abia astept sa aflu sigur.

Pup toate fetele,

Cristina 9+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Acina, in sectorul 1 cred ca poti face triplutest la Centrul Medical Unirea in Amzei, la Medicover, la Medlife pe Grivitei, la Diagnosis pe Floreasca. Or mai fi si altele dar nu mai stiu eu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

BUna dimineata fetelor!!!
la toata lumea! CamiM sa sti ca si mie aseara mi se vedea putin de tot burtica . Nu mai puteam de bucurie. Eu nu am oglinda in baie decat dintr-aia mica cu etajera si am facut si o prostioara doar ca sa vad si eu burtica: m-am urcat pe un lighean desteapta de mine. Si s-a spart cu tot cu mine . Apoi a venit sotul meu si mi-a adus un scaun. Numai prostii am facut ieri.

Oricum cred ca este destul de devreme inca. Ma gandesc ca poate din cauza ca sunt mai slabuta asa de felul meu. Dar oricum : SE VEDE!!!

Cristina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor!
Pe mine ma omoara greturile astea...dimineata vomit de cite doua ori iar pe parcursul zilei am tot timpul stomacul in git...si cu toatea astea deja am pus 2 kg pe mine ! Sincer asta este singura mea problema adevarata - am incercat de dimineata sa urmez pasii dietei care la mine functioneaza insa banana mincata nu a fost indeajuns, imi era chiar greata de la ea asa ca a trebuit sa maninc si niste fulgi de cereale cu lapte...Sa vedem cum ma descurc la prinz...

Simona - pina la urma nu am mai intrebat pe nimeni - am dat telefon la Medlife si m-am programat la Medlife pe 5 noiembrie (cind o sa am 11s1z, deci in saptamina 12) la ecografie la 9:30 si apoi la recoltare - sper sa fie ok ca aia de acolo numai informatii contradictorii mi-au dat! (de exemplu am intrebat daca trebuie sa fiu nemincata si mi-a spus sa nu maninc cu 3 ore inainte ...pai poate ea nu stie ce greturi am eu...). Va tin la curent!

Intreba cineva ieri daca vrem sa stim sexul lui bb - eu pina de curind vroiam sa fie o surpriza (asta pentru ca mi-as dori de data asta o fetita...) - dar intre timp mi-am dat seama ca de fapt vreau sa stiu ce sex are imediat ce se va putea...e mai usor si pentru nume, desi daca va fi tot baiat, zau daca stiu ce nume o sa-i punem - noi numele baietelului meu l-am ales tare greu - ce imi placea mie nu-i placea sotului si tot asa...

Cit priveste lista (sa-mi dau si eu cu parerea, nu?) - eu as scoate zilele de nastere ale noastre de unde sunt acum si le-as trece altfel - respectiv in cadrul fiecarei luni - data si cinea isi serbeaza ziua - e mai usor de urmarit - acum e de-a dreptul imposibil sa vezi a cui (daca!) e ziua azi de exemplu...Si eu as adauga in lista si primii nascuti ca doar sunt primii nostri copilasi, nu?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca incerc eu asta cu zilele de nastere, cand o sa-mi fac ceva timp astazi. Ceva de genul asta am facut si la grupul de mai-iunie 2005, cu luna si sarbatoritele.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata burtici! Eu azi ma simt excelent! Mi-a priit ziua de ieri de stat acasa! Mai vreau!

Alra, Andreap, Onyx, bine ati venit burticoaselor, sarcini usoare si samburei sanatosi!

Desiree, felicitari pt mazarica de 7 saptamani!

Cami , bafta la dr, sa vii cu vesti bune!
Referitor la intrebarea ta: eu imi doresc foarte mult fetita, asta fiindca sunt eu mama nebuina si-mi imagunez ca o voi imbraca cu rochite frumoase , si-i voi face codite si-i voi pune palariute. NU DIN ALT MOTIV! Ah, ba da, si pt ca sunt mult mai iubitoare, cred eu. Sotul meu vrea baietel. Acum, iti dai seama, ca la cat de dorit a fost copilul asta, practic nu conteaza, tot ce conteaza e sa fie sanatos, sai aiba acolo tot ce-i trebuie, manute, picioruse, ochisori, gurita, etc, etc, etc.
Si, da, am terminat sifonierul, ieri, pe la 5 PM si sunt foarte fericita. Pt mine e o mare realizare ca pur si simplu nu sunt in stare sa-l fac cand vin de la job si in week-end noi nu stam niciodata acasa, mergem la ai mei la curte unde e aer curat, copaci si floricele. Off, ce romantica sunt azi!

Alina 11+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

bua diminiteatsa burtici mici.
1.Bun venit noilor fete
2. fetele mai mari (la burtica si la calcule), va dati seama ca ne apropiem de burticile medii? Eu, cand am realizat ca sunt in sapt 12, deci in curand incepe trim.2.... m-am topit, emotionat,si bucurat. Ca scap de
3. tot cascate ca mine sunteti? sau eu sunt mama cascatelor.... ieri am fo la noul medic de familie, mi-a cerut 3 chestii, va imaginati ca am uitat ce. Acum caut cardul de asigurat la Medicover: ca am uitat cum tre sa ma prezint luni la dublu test si eco: mancata, ne bauta, etc. Cred ca pe dos...
4.am si io un inceput de burtica. Pantalonii de diainte, nu ma mai incap, neavand elastic nu am putut as ii ajustez. Si mi-am luat de gravidutsa . Cred ca burtica se vede functie de persoana. Eu am bazinul mai lat, deci bb are mai mult loc, pe cand ma uit la cumnata mea, care la 40 kile, tine cura de slabire.... la ea o sa se vada din prima zi!!!!
5. Va iubesc pe toaate!!! mai ales alea cu greturi (celelalte va invidiez). NU boracesc, doar ca incerc sa ma abtin, dar greatsa am...non stop. Si cand ma intorc noaptea in pat.

12+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput