Ciuperca? Neaparat doctor?
Raspunsuri - Pagina 3
XIO spune:
Magh , filtrul ratiunii tale este egal cu zero din simplul motiv ca nu ai pregatire in domeniu.
Fara sa ai notiuni minime, ce ai putea analiza oare?
Si de ce sa tragi de timp pana mergi la doctor?
Te duci , te consulta , ii spui sa iti explice exact ce e candida albicand , ce e boala data de ea , cum se trateaza , samd.
Citesti prospectul , citesti dintr-o carte de medicina sa intelegi cam despre ce e vorba, dar de pe net nu iei tratamente!!!
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
magh spune:
quote:
Originally posted by XIO
Magh , filtrul ratiunii tale este egal cu zero din simplul motiv ca nu ai pregatire in domeniu.
Fara sa ai notiuni minime, ce ai putea analiza oare?
Si de ce sa tragi de timp pana mergi la doctor?
Te duci , te consulta , ii spui sa iti explice exact ce e candida albicand , ce e boala data de ea , cum se trateaza , samd.
Citesti prospectul , citesti dintr-o carte de medicina sa intelegi cam despre ce e vorba, dar de pe net nu iei tratamente!!!
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
De pe net am citit o groaza de chestii despre candida, nu neaparat de pe forum.
Tu nu ma cunosti si habar n-ai ce pregatire am eu.
La doctor am fost deja de 3 ori(nu e nevoie sa te trezesti tu sa ma trimiti la el).
Si ca sa dormi linistita de acum incolo, afla ca problema e rezolvata , fiindca m-am vaccinat.
bruxinha spune:
tratamentul standard in candidoza recurenta este 1 cp de 150 mg fluconazol-substanta activa, pe piata se gaseste sub denumirea de flucoric, diflucan, mycosist- luat in ziua 1, ina un cp in ziua 3, apoi un cp saptamanal timp de sase luni.
Nimic nu trateaza candida albicans mai bine ca fluconazolul - poti intreba si medicul![]()
magh spune:
bruxinha,al doilea tratament(prescris dealtfel de ginecolog), a fost fluoconazol. E drept ca nu a fost ce mi-ai scris tu. Au fost doua "pilule" pe care le-am luat timp de doua zile consecutiv. Rezultatul a fost zero.
Am recurs la vaccinare.
Macar stiu ca n-o sa mai am probleme. Nu-mi permit s-o lungesc prea mult cu tratamentele. Am probleme si cu o dermita atopica, care datorita candidei a erupt pe maini(destul de inestetic).
Multumesc mult de raspuns
.