4.3.2.1-pastile de slabit
Fetelor,va rog spuneti-mi si mie daca a incercat cineva pastilele astea de slabit,si daca sunt bune, daca la voi au dat rezultate- se numesc 4.3.2.1-Minceur Chrono- sunt relativ noi, se gasesc in farmacii, si sunt frantuzesti.Spuneti-mi daca merita sa le cumpar, binenteles le voi combina si cu dieta si miscare.
Daca stiti si alte pastile cu efect de slabire , care sa nu fie nici foarte scumpe, si care la voi au dat rezultate va rog, comunicati-mi si mie!
Va multumesc din suflet!
Raspunsuri
mamica dulce spune:
nu stiu cum ai nimerit chiar subforumul asta sa postezi...mai pune-l o data la femina intim,acolo sunt multe subiecte despre slabit.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Luna75 spune:
Iata o pastila cu care mergi la sigur si nu are efecte secundare...alimentatie echilibrata + sport la care mai adaugi multa perseverenta,rabdare, si crezul ca a slabi nu e imposibil
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Criss75 spune:
quote:
Initial creeata de paula76
Fetelor,va rog spuneti-mi si mie daca a incercat cineva pastilele astea de slabit,si daca sunt bune, daca la voi au dat rezultate- se numesc 4.3.2.1-Minceur Chrono- sunt relativ noi, se gasesc in farmacii, si sunt frantuzesti.Spuneti-mi daca merita sa le cumpar, binenteles le voi combina si cu dieta si miscare.
Daca stiti si alte pastile cu efect de slabire , care sa nu fie nici foarte scumpe, si care la voi au dat rezultate va rog, comunicati-mi si mie!
Va multumesc din suflet!
Daca tii dieta si faci miscare, la ce sa mai dai bani pe pastile?
Criss si Alex
Iubika spune:
De ce discutam de slabit la zona de barfe?
In fine, am deschis si eu un sub despre aceste pastile cu ceva timp in urma, cand le`am descoperit. Am folosit o cutie si am avut efecte ZERO. Dar bineinteles, e vb doar de cazul meu...
Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
iuliana_2007 spune:
Eu nu sunt de acord cu luatul pastilelor pt slabit.
Daca ar exista pastile minune cu siguranta nu ar mai exista oameni obezi in lume.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Eu nu sunt de acord cu luatul pastilelor pt slabit.
Daca ar exista pastile minune cu siguranta nu ar mai exista oameni obezi in lume.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
paula76 spune:
Multumesc, fetelor, m-ati convins !
Raman la dieta+miscare, nu cred ca o sa le mai cumpar, mai ales ca nu au fost medicamente de slabit pe care sa la fi cumparat si sa pot zice si eu:"da , astea au avut efect!"