*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor vreau sa va intreb, voi v-ati pregatit gentuta pt. spital ?
Eu incep sa ma gandesc serios la asta, mi-e frica sa nu ma apuce nasterea mai repede si sa nu am pregatit nimic.
Si mai vreau sa va intreb, pt. bebe ,in spital, e nevoie de hainute sau sunt infasati in paturici ?

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

28+ bb PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Irlandeza burtica mea a fost de la inceput tare si este in continuare, niciodata nu am avut burtica moale si doctorul nu mi-a spus ca ar fi vreo problema.

Eu mi-am facut gentuta de spital tocmai pe motivul ca îmi place sa le fac pe toate din timp si sa nu trebuiasca sa alerg ca bezmetica atunci. In plus costa o gramada de bani toate lucrurile pe care trebuie sa le ai si m-am gandit si din punct de vedere practic Asa ca eu sunt ok, mai trebuie doar unele completari.

Gina, ai sters mesajul?

EDIT: Imi disparuse mesajul tau si acum a aparut iar. Despre testul de toleranta la glucoza nu l-am facut, mi-a iesit tot mereu glicemia mica. Dar daca doctorul a spus ca e ok, nu cred ca trebuie sa iti faci griji. La capitolul kg eu am +6 acum. Si nu am nici o reteta miraculoasa, pur si simplu nu am avut pofta de mancare si de dulciuri nici atat. Mai pofticioasa eram inainte

Pupici,
Angelique 29+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Mai, sunt eu nebuna? Iar nu vad mesajul Ginei

Pupici,
Angelique 29+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Angeli' - da, l-am sters ca aparuse aiurea.Sper ca acum merge.
Valeu fetelor, cand vad cate ingrijorari pe aici imi vine sa dau bir cu fugitii!Nu de alta dar,tind sa fiu la acest capitol un numar in plus.
Marea mea groaza este diabetul gestational.Am facut testul iar rezultatul(glucose screen) este 135.Ieri, am fost la doctor si m-a asigurat ca totul este bine/normal insa cu toate acestea,parca tot nu sunt linistita... Voua ce valoari v-a iesit la testul de toleranta la glucoza?!
Cu kg-mele cum stati?! Ceva diete sanatoase aveti sa-mi dati si mie?!
Nu intampin probleme in aceasta privinta insa,ceva mai multa atentie nu strica.Va multumesc anticipat!

My Baby Development29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ange, ce ti-ai pregatit pt. spital ?

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

28+
bb PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

buna fetelor ! sunt si eu o mamica de febr 2008 si azi am aflat ca bebe e fetita;va rog sa ma treceti si pe mine in lista UM 19 mai 2007;DPN 23 febr 2008;numele meu e Raluca 26 ian 1981;nastere maternitatea Oradea dr rotaru radu probabil naturala;as dori un carucior roz ca tare mi-am dorit fetita!va pup

Mergi la inceput

Am luat asa:

- doua pachete de vata gata portionata
- unul de vata normala,
- fese din tifon in care am de gand sa ambalez vata, sa fac ca un fel de tampoane pt ca eu nu suport vata, fese sterile pt sters ochisorii lui bebe
- doua pachete de tampoane maxi
- pudra cu baneocin
- crema pt funduletul lui bebe
- Garmastan pt sani - eu deja am inceput de ieri sa ma dau cu Garmastan o data pe zi
- 6 perechi de sosete
- doua sutiene pt alaptat
- 5 scutece din finet pt bebe
- lapte de corp
- sampon pt spalat bebe
- prosopel bebe
- prosop pt mine
- slapi pt dus
- papuci casa
- hartie igienica
- batiste igienice
- prosop din hartie din acela de bucatarie (pt pus pe colacul de la toaleta ca sa ma pot aseza, nu cred ca voi putea face echilibristica)
- tinctura iod 2%
- o sticluta cu spirt medicinal
- tampoane pt sani
- pasta si periuta dinti, pieptan, elastice de prins parul
- sapun lichid
- servetele umede pt fundulet
- betisoare de sters in urechi cu opritor

Astea le am deja
Mai vreau sa imi comand de pe net chiloti de unica folosinta. Si mai vreau un halat gros din acela de prosop si camasi de noapte. Am citit undeva ca pt nastere ar fi f bun un tricou mare si larg care oricum va fi de sacrificiu.

Vreau sa va intreb daca voi va luati pompa de muls. Adica e utila? Intreb mai ales mamicile, ele tiu ce stiu

Bagajul pt bebe mai trebuie completat, inca nu stiu ce hainute sa iau.

Pupici,
Angelique 29+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salutare zuzelor,
Iar m-a tras Gina de urechi printr-un PM ca nu am mai dat pe aici.
Si asta pt ca nu mai imi merge calculatorul...nu stiu ce are, nu ma pricep si nu am de ales decat sa intru pe laptopul sotzului rar...rar de tot, ca nu prea e prin preajma.

Am fost la eco 3D, totul parea ok cu bebe, e baiat ...inca nu stiu cum o sa il cheme...caci sunt cam uratzele numele de baieti, dupa parerea mea.

De pe 18 se presupune ca ar trebui sa incep serviciul si sa mai lucrez intre o saptamana si 3 saptamani si cred ca o sa imi iau concediu medical ca nu stiu ce as face in intervalul asta scurt. Nu am timp nici sa respir sau sa ma reacomodez cu munca.

Pe zi ce trece sunt mai hotarata sa nasc cu epidurala...in fine...treaba e ca bb nu s-a intors inca, e pelvian...asa mi-au zis la eco si ca sunt sanse destul de mici sa se mai intoarca (eco am facut la 24 de saptamani si acum sunt in 27 s). Sper sa fie totul bine si in continuare, lucru pe care il doresc tuturor.
O seara minunata,

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gina, 135 dupa doua ore? dupa o ora? eu nus tiu ce valori am acum, nu mai stiu nici la bruno, cert e ca dimineata nu am voie sa am mai mult de 90 pe stomacul gol si 120 dupa mancare. ceea ce e aproape imposibil daca mananci pe saturate. din experienta mea... cheia regimului este sa mananci portionat. de exemplu, daca dimineata mananci 2 felii de paine cu ceva (exclus ceva dulce), mananca doar o felie, si peste o ora inca una daca simti ca nu te-ai saturat. un bol de cereale impartit in doua, a doua parte mancata dupa o ora. e doar orientativ, dar daca medicul iti spune ca totul e ok, atunci nu trebuie sa-ti faci griji.

ginger, in spital atatea zile? ooooooooooof, tin pumnii sa apucati cat de multe saptamani impreuna in burtica. facem si galerie daca trebuie:)

irlandeza, daca medicul e interesat poate vedea la ecografie lungimea colului, dar pentru textura, trebuie un tusheu. al meu jinjicolog ma "scarmana" la fiecare vizita, si sa multumesc cuiva... e lung, inchis, dur. cat isneamna asta, nu stiu, dar medicul se gandeste cu juma de gand la cezariana.

angi, of mama, edrept ca ti-e mare burtica, dar nu face foame. nu e momentul. in cateva zile ai sa-ti dais eama ce poti manca sic e nu, si poate bebe viktor o sa fie mai ingaduitor si-si misca funduletul de pe stomacul si plamanii tai:)

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor pt ce ne trebuie vata?

RLC bine ai sosit!!

23+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput