*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

buna fetele...sa fie un capitol plin de vesti bune...
laura dimitris asa sper si eu dar cred ca ma enervez...si cum nu am voie sa ma enervez...si o las naibii de economie...si daca pana sambata lucrarile nu ajung la stadiul la care am cerut eu...ii poftesc afara pe sot si pe prieten,pe care-l mai si platesc...si aduc eun frumos zugravi profesionisti...k doar nu mi-or lua pielea dupa mine...k zugravii sigur v-or termina mai repede...

Cea mai optimista gravidutza!
24s
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

SHOSE stai linistita in privinta echografului eu in tara aveam o masura,la Londra alta iar aici la Manchester fetita apare mai micuta dar nu imi fac griji depinde mult si de aparate.Stai linistita si nu te stresa,bafta vineri.
MIRI nu ma asteptam la asa isprava de la o tara asa civilizata,ce pretentie sa avem la noi deci,in Londra intotdeauna am fost placut surprinsa de prioritatea acordata femeilor insarcinate,daca mai au si un copilas in carucior autobuzul nu pleaca pana nu este la locul marcat pt asa ceva,iar la coborare la fel ai prioritate.Sper ca te simti mult mai bine
CREATA succes la cautarea de crese
TINA ia-o usor iubita si eu sunt o tipa cu mari probleme la col.............uf,eu am facut cerclaj dar si asa trebuie sa stau tot timpul la pat si datorita contractiilor am ajuns cu colul la 1,7.Abia astept sa vad joi ce se mai intampla,incerc sa ma linistesc cat mai mult si iau medicamente
Fetelor eu de la Gynipral ma simt tare fara rabdare,nu mai rezist in pat parca si din cauza contractiilor trebuie sa iau mereu.
Simt ca nu mai am aer in casa chiar daca stau cu geamul deschis,caut sa ma calmez cat pot dar e greu sa stai non stop in pat singura acasa
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit zuzici.
Eu abia ce m-am trezit...si sunt la cafeluta.
Miri scumpa... ce oameni nesuferiti.Imi pare rau ca ai avut parte de-asa experienta. Sper insa ca durerea aceea a trecut si ca te simti mai bine.
Shose te rog eu frumos sa nu te mai nelinistesti. Sigur bebe este ok.

Pe mine m-a durut foarte rau spatele ieri,abia de ma puteam misca. Am zacut mai mult pe canapea, in fata TV-ului.Cred ca mi-am intins ceva muschi, cand am curatat balconul.Azi ma simt un pic mai bine, dar...tot am o durere vaga.
Am primit si ordinul de plecare. Pe 25 Noiembrie trebuie sa fim in Texas.Asta inseamna ca vom pleca cel mai probabil in saptamana 18-23 Nov.

Va pupic dulcic si va doresc o zi frumoasa, linistita,cu multe evenimente placute si voie buna.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetele!!

multumesc tare de aprecieri pentru burtica pictata, o sa i le transmit si artistei... Mai are inca idei, si am zis ca facem prin fiecare weekend o asemenea sesiune...
Poate se baga si tati, a visat cupilu' azi noapte, si culmea e ca amandoi l-am visat exact la fel, blond si bucalat, cu ochi albastri, pe la 1 an dar vorbea cu noi ca un om mare...(eu l-am visat asta-vara candva). zicea ca in vis semana cu o fetita, dar bebe l-a contrazis ca nu, el e baietel...
Acuma chiar sunt curioasa cum o sa iasa... (tat-su e cu parul jumate negru, jumate alb, eu satena, dar am fost blonda pana pe la 3-4 ani)

Shose, la eco e ca la poza, "vai ce grasa arat in asta!" E dupa calitate, pozitie si dispozitie. Si oricum la eco se vad doar oasele, mie a trebuit sa-mi deseneze conturul pielii sa ma prind despre ce vorbea...

miri, nasol tare... eu recunosc, afara am fost doar la paris, si mi s-au parut chiar amabili la chestii din-astea. acuma, cu tupeu, ca nu oi fi tu a draq chiar degeaba..

ginnete, pe mine ma supara cum arunca medicii astia cu cuvinte, mai degraba ca sa se acopere in caz d eceva, dar la noi raman si rezoneaza zile, saptamani etc. Reterd de crestere nu inseamna retard mental, inseamna ca bebe ramane un pic in urma fata de media statistica a celorlalti, cum e posibil sa se mai intample in viata cu dintisorii, mersul, adunarea si scaderea, etc.
si nu mai citi povesti de groaza pe tema asta, sunt sigura ca exista si povesti de succes, dar suntem tentate sa le credem mai probabile pe celelalte! Fa-ti anlizele in 2-3-4 parti, urmeaza tratamentul si ai incredere in copilul tau!!

Nu mai stiu cui ce vroiam sa scriu, evident!
a, mai era discutia cu casele prioritare. vedeti ca e subiect pe tema asta aici la odisee, unde ne-am descarcat nervii si facem declaratii de razboi!

va pupic, mai revin,

Monica 28+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele,

eu ieri am fost cam lenesa .. v-am citit dar nu am postat. am avut asha o pasa mai proasta .. in fine mi-a trecut. oricum, cred ca bebelinei nu i-a placut caci s-a agitat si mi-a tras suturi toata ziua .. iar seara s-a urcat pe ficatii mei .. ma intepau de nu mai stiam ce sa fac ..

sweetgys, spuneai ca ii canti lui bebe .. si eu la fel .. ba chiar ii si citesc .. i-am cumparat o carte cu cele mai frumoasse povesti .. cred ca ii plac!

ginette, curaj si capul sus. Dumnezeu are grija de noi toate.

miri_mik, vad ca badarani sunt peste tot!!

cat despre casele prioritare .. si eu m-am enervat la cora .. la casa prioritara erau multe persoane, nu m-am bagat in fata. noroc ca am gast alta cu 2 persoane la rand si fara multe cumparaturi .. dar nu m-am putut abtine sa nu comentez .. ia uite cate femei insarcinati si barbati insarcinati au venit la cumparaturi in cora .. de unde nu era nici una / nici unul in aceasta stare .. in fine .. data viitoare voi face mare scandal!!

sapt asta sunt in tura de dupa-amiaza, asa ca ma pregatesc sa plec la serviciu ..

va pupacesc si aveti grija de voi si de bebei ..

PS: de vreo doua zile, simt o durere ,,jos'' ..dar numai cand stau culcata si cand ma scol din pat. in restul zilei, sunt ok. o fi normal?

28

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Salut...am ajuns si eu acasa,in sfarsit dupa 16 zile de spital.
Poate ca contractiile nedureroase dese nu fac rau dar pe mine m-au terminat.Am fost sambata seara (in 29 septembrie) la urgenta...aveam deja colul de 1,17mm ...direct internare pentru risc nastere prematura.M-au trimis ,ca nu aveau locuri ,cu salvarea la un alt spital care are sectie de neonatologie intensiva in caz de nastere.M-au tinut sub perfuzii si monitoraj 6 ore pana contractiile s-au linistit.Am stat 12 zile la pat fara sa ma ridic deloc,cu perfuzii si tratamente.Am crezut ca nu mai apuc multe zile de sarcina.acum sunt mai bine,colul e inchis,de 2 cm si speram sa tragem cat de mult inainte.
Sa aveti grija cu contractiile, cand aveti mai multe mergeti la spital...mai bine o vizita in plus.
Va pup

+26 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

scuze . am vrut sa spun barbati handicapati .. caci la cora la casele prioritare arata si semnul ptr handicapati ...

pup

28

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Ginger - slava Domnului ca sunteti mai bine! Sanatate multa si col cat mai lung si tare

Natalia 30+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ginger, nu am stiut ca ai fost internata... Bine ca s-a rezolvat problema si esti bine si tu si puiutii tai !! Dar, tu nu ai creclaj? Sau, nu conteaza..?! Cred ca a fost cumplit sa stai atatea zile in pat....

Laurici, ai fost internata pana la urma sau ai reusit sa scapi...?

Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Buna fetelor!
Hop si eu, sa va spun ca va citesc din umbra cand apuc dar inca am cateva capitole de recuperat. Imi pare rau pt toate fetele cu probleme, va tin pumnii sa se rezolve totul si sa fie bine!!!
Am fost si noi la eco morfo-fetala, suntem in grafic, totul e normal, e tot fetitza, suntem f bucurosi! Am fost la acelasi dr Radulescu la care ai fost si tu, Louiza, si am avut ghinionul sa-l enerveze inaintea mea lipsa de profesionalism a asistentelor care au facut programari aiurea si s-a trezit care consultatii din sfert in sfert de ora in loc de obisnuitul interval de 30 min. Insa l-am luat cu tupeu, cand am vazut ca nu zice nimic, am spus "sa inteleg ca daca e liniste, e totul ok?" la care el a replicat "daca sunt tacut, nu inseamna neaparat ca e totul bine, inseamna doar ca sunt atent aici" etc ... spre norocul meu insa, desi a fost un pic recalcitrant, m-am bucurat sa-l aud dictand cuvinte ca "normale", "integre" etc.
Acum problema mea e ca sunt ff racita de vineri seara, imi curge nasul ba chiar si tusesc iar azi-noapte am avut vreo 4 contractii dureroase, (un fel de preview la nastere de m-am ingrozit) dar au trecut dupa ce am luat un no spa. azi am sa iau ceai Hapciu si sirop de muguri de pin pt tuse...sper sa-mi treaca, am baut fff mult ceai cu lamaie si miere insa degeaba...daca mai stiti si alte remedii, va rog sa-mi ziceti! oscillococcinum (nu stiu cum se scrie corect) nu functioneaza la mine, din pacate...
va pup si va doresc multa sanatate tuturor, si burticilor si bebicilor!!!

Miutza 25+ Maya, minunica noastra :)
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput